Kısa bir şekilde yaşadıklarımı anlatmak istiyorum.2 Farklı Hat Yüzünden Birisi Şahsıma. ait Diğeri Kendi adıma olmayan hat yüzünden
14.12.2018 Tarihinde göz altına alındım.Hattın arandığı tarihler 2013 yılına ait 2013 yılında Türk Silahlı Kuvvetlerinde çalışmıyordum. 2015 yolunda KKK da görev e başladım.
18.12.2018 Tarihinde Tutuklu olarak yargılandım.05.07.2019 tarihinde ilk mahkememde CMK 223-2B maddesinden beraat ettim.Savcı bey dosyamı ceza talebi ile istinafa taşıdı 08.02.2022 Tarihinde İstinaf heyeti savcının kararını RED ETTİ. 10.02.2022 Tarihinde istinaf savcısı kararı temyiz edere Yargıtay a yolladı. Bu süreçte ilk mahkeme beraatim den sonra göreve tekrar döndüm halen aktif olarak TSK da görev yapmaktayım. Yargıtay süreci nasıl işliyor bu süreçte yapmam geren nedir. Emsal karar vs olan veya duyan bilgi verebilir mi Kendi Adıma olan hat da 1 arama mevcut sıfır saniye benim adıma olmayan hat mahkeme tarafından kanıtlandı onda ise 4 arama mevcut ardışık durumum bu bilgi verebilen var mı hepimize geçmiş olsun.
Elif2810, 6 gün önce - Alıntıya git
Çok geçmiş olsun durumunuz benim ki gibi ama benim mahkemem devam ediyor.Jandarma bu konularda çok katı.Sizin gibi olup başlamayan bir sürü kişi var.
Çok geçmiş olsun durumunuz benim ki gibi ama benim mahkemem devam ediyor.Jandarma bu konularda çok katı.Sizin gibi olup başlamayan bir sürü kişi var.