Editörler : E.Kayı Han
07 Mayıs 2018 16:04

Türkiye kamusen'den 4/B'liye kadro için dilekçe kampanyası

Türkiye Kamu Sen 4/B'li personele kadro verilmesi için tüm Türkiye genelinde bir dilekçe kampanyası başlatmış bulunmakta. Tüm memur arkadaşlar katılabilir. Yararlı olacağını düşünüyorum.

https://www.kamusen.org.tr/icerik_goster.php?Id=11509


Ebebeyn
Şube Müdürü
19 Mayıs 2018 15:43

4+2'den Önce atanan sağlıkçılar buraya

4 artı 2 sisteminden önce atanan sağlıkçılar olarak bimer etkinliği düzenleyeceğiz.

Amacımız seçim öncesi en azından çalıştığımız yılların sayılarak 4 yıl sonra kadroya kavuşmuş olmamız.Bimer ve cimere şu yazıyı göndereceğiz.

657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 4üncü maddesinin (B) fıkrası uyarınca vizelenmiş biyolog, çocuk gelişimcisi, diş tabibi,diyetisyen, ebe, eczacı, fizyoterapist, hemşire, laborant, psikolog, sağlık fizikçisi, sağlık teknikeri ve sosyal çalışmacı unvanlı sözleşmeli personel pozisyonlarında çalışmaktayız.Bizim atamamız yapıldıktan daha sonra çıkan 676 sayılı KHK'nın 76 ncı maddesiyle 663 sayılı KHK'ya eklenen 45/A maddesinin üçüncü fıkrasında; sözleşmeli sağlık personellerinin sözleşmeli statüde dört yılı tamamlamaları ve talep etmeleri halinde bulundukları yerde memur kadrosuna (4/A) atamalarının yapılacağına dair hüküm bulunmaktadır.Biz bu KHK'dan önce atandığımız için bu durumdan faydalanamamaktayız.Bizler daha kıdemli olamamıza rağmen kendimizden sonra atananların 4a kadrosu hakkına kaç yıla çalışsakta sahip olamıyoruz.Sağlık bakanlığındaki bu iş barışını bozan duruma 45a maddesine geçirilerek son verilmesini istiyoruz.Bunun seçim öncesi olması gerektiğini düşünüyoruz.Gereğini arz ederim.


Xdll
Kapalı
05 Haziran 2018 14:23

Tüm 4B'liler kadro istiyoruz. Eşit iş eşit haklar istiyoruz.

Toplam 2 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi