Editörler : oto-danisman-expert
09 Mayıs 2018 19:06

Şehirler arası araç taşıma
Arkadaşlar istanbul avrupa yakasındayım aracımın arızası var antalyaya aracımı nasıl gönderebilirim taşımacılık yapan firmalar var dediler ama varmı bildiğiniz?

panzerci
Müsteşar Yardımcısı
09 Mayıs 2018 21:53

Araba bayilerine gidip ordaki satış temsilcileriyle felan bi görüşün, bayiye sıfır araba getiren tir şoförünün numarası olur belki. Şoförlere ulaşabilirsen yardımcı olabilirler belki. Yada sebze haline gidin Antalya dan İstanbul a mal getiren kamyonlar vardır mutlaka, dönüşte boş gitmemek için yük ararlar mutlaka. Onlarda işinizi halleder.


TimKing
Aday Memur
22 Eylül 2022 11:51

Uzun zamandır konuya bir mesaj yazılmamış. Araç taşıtmak zor iş gerçekten insanın aklı kalıyor. Ben de geçenlerde iş makinası aldığım bir yeri tavsiye etmek istedim. Malum araç alıp satarken güvenilir yer bulmak zor. Bu sayfadan https://www.truck1.com.tr/is-makinalari/paletli-ekskavatorler/hidromek-hmk-230-lc-h4-a5765257.html yaptım ben iş makinesi alışverişimi. Bana verilen hizmetten de, aldığım araçtan da çok ama çok memnun kaldım. Çok ilgilendiler sağolsunlar her sorumu yanıtladılar. O yüzden başka ilgilenen ihtiyacı olan vardır diye yazmak istedim. Belki birilerine bir faydam dokunur. Bir de biçer döver alacağım paramı ayarlar ayarlamaz, ama herşey sırayla.

Toplam 2 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi