Arkadaşlar grup mülakatına çağırılan var mı
merhaba sınavdan sonra herhangi bir dönüş yapılmadı bana size yapıldı mı?
merhaba sınavdan sonra herhangi bir dönüş yapılmadı bana size yapıldı mı? ozgebnk, 2 yıl önce - Alıntıya git
Bikaç gün önce yapıldı bugün mülakat oldu süreç haziran aonuna kadsr devam edecekmiş newdude, 2 yıl önce - Alıntıya git
anladım hayırlı olsun dönüş yaparlar belki yakında olumlu ya da olumsuz
Merhaba benim sınavlarim iyi geçmisti ama şimdiye kadar cevap vermemeleri kesin olumsuz demek.Ama hiç mi ihtimal yok sizce olumlu olması için
grup mülakatından sonra geri dönüş alan oldu mu?
grup mülakatından sonra geri dönüş alan oldu mu? deadwalk, 2 yıl önce - Alıntıya git
Arkadaşlar bugün bana bir mail geldi. 20 dakika olduğu yazıyor. Ama ilginçlik tamamlanması gereken son tarih 10.03.2017 yazıyor newdude, 2 yıl önce - Alıntıya git
Bana da geldi, gün içinde arayıp 1e1 mülakata çağırdılar, seni de arayabilirler yakın zamanda
Bana da geldi, gün içinde arayıp 1e1 mülakata çağırdılar, seni de arayabilirler yakın zamanda deadwalk, 2 yıl önce - Alıntıya git
Ve ingilizce mi türkçe mi acaba değerlendirme newdude, 2 yıl önce - Alıntıya git
Evet 2017 tarihliydi, ve evet değerlendirme testi de mülakat da türkçeydi
Evet 2017 tarihliydi, ve evet değerlendirme testi de mülakat da türkçeydi deadwalk, 2 yıl önce - Alıntıya git
Bire bir mülakat sonrası arananlar oldu mu? Bir de maaş ve şartları hakkında bilgisi olan paylaşırsa sevinirim.
Bire bir mülakat sonrası arananlar oldu mu? Bir de maaş ve şartları hakkında bilgisi olan paylaşırsa sevinirim. sametsahin1903, 2 yıl önce - Alıntıya git
Ben de bire bir mülakata gireli 2 hafataya yakın oldu ama ses yok..
Birebirden sonra bir daha daha üst yönetici ile mülakata girdim :) süreç daha devam ediyor diye biliyorum Atalantejes, 2 yıl önce - Alıntıya git
Benim mülakat istediğim işkolunun başıylaydı, daha da üst yöneticilerle mülakat var o zaman (tabi cağırırlarsa :) )
arkadaşlar geri dönüş alan oldu mu?
arkadaşlar geri dönüş alan oldu mu? deadwalk, 1 yıl önce - Alıntıya git
Olumlu ya da olumsuz dönüş olmadı
Bana envanter gelnişti çözdüm sonra dönüş olmadı newdude, 1 yıl önce - Alıntıya git
Ben envanterden sonra 2 değişik birimle bire bir görüşme yaptım, sonra ses çıkmadı. Olumsuz oldu heralde..
Bugün beni arayıp olumsuz olduğunu bildirdiler, açıkçası olumsuz olunca aranmayı beklemiyordum