Editörler : Radore
16 Mayıs 2018 13:03

İstanbulda araç kiralama için firma tavsiyesi

merhaba ben ankarada ikamet ediyorum. birkaç günlüğüne yıllık iznimi kullanıp istanbula akraba ziyaretine gidiceğim ama istanbulda hangi firmadan araç kiralanabilir hiçbir bilgim yok. daha önce istanbulda araç kiralayıp memnun kalan varsa hangi firmadan kiraladığını yazabilirmi? kaskolu olursave fiyatta ucuz olursa sevinirim. teşkkürler.

memured
Aday Memur
16 Mayıs 2018 13:09

benim de geçenlerde istanbulda araç kiralamam gerekti. fiyatlar baya yüksek oluyo genelde istanbulda.İnternette biraz araştırınca heeycar diye bi firmaya denk geldim. adını ilk defa duyduğumiçin güvenemedim başta ve fiyatlarda çok düşük olduğu için sıkıntı olabilir gibi düşündüm. ama yinede denemek istedim. çok ilgili davrandılar, gelen araçta fena değildi. tavsiye edebilirimm. merak eden olursa google'a heeycar yazıp bulabilir.

fatmauro
Aday Memur
09 Temmuz 2018 21:43

İstanbul'da Tekirdağ bölgesine yakın ve uygun fiyata gerçekten son model araçlar arıyorsanız;

çorlu araç kiralam firması olan İnba rent a car tavsiye edebilirim. Necla Hanım sizlere yardımcı olacaktır. www.inba.com.tr

insangibi90
Yasaklı
10 Temmuz 2018 08:01

Git havalanina garenta dan kirala istersen arabayi yak 5 kuruş ödemezsin

fatmauro
Aday Memur
24 Ekim 2018 23:42

Çorlu araç kiralama firması olan İnba Rent A Car'da şuan büyük indirim bulunuyor www.inba.com.tr kaçırmayın fırsatı derim.

fisherman79
Aday Memur
17 Aralık 2018 19:56

Değerli arkadaşlar ben de www.centerrentacar.com adresinde aldığım hizmetten çok memnun kaldım, kesinlikle tavsiye ediyorum!

yenerruzgarr
Aday Memur
29 Kasım 2024 14:58

Yolcu360'ta araç kiralamalarına 75 TL'ye varan indirim var, Bankkart kampanyasıyla çok uygun fiyata araba kiraladım. Hem de gerçekten güzel bir fırsat! Araba kiralamak biraz pahalı oluyordu, ama bu indirim sayesinde çok uygun bir fiyatla işimi hallettim. Bankkart'la ödemeyi yapınca indirimli fiyatı daha da güzel oldu. Seyahate çıkacak olanlar, bu kampanyayı kesinlikle kaçırmasın. Yola çıkmadan önce araç kiralamayı planlayanlara tavsiyem, Bankkart'la ödeme yaparak bu fırsatı değerlendirsinler.

YengeyeElifDedin
Aday Memur
13 Şubat 2025 09:51

Ben de ihtiyaç duyunca araç kiralıyorum ve maliyetli olabiliyor tabi fırsatları yakalamak da önemli. Windycar üzerinden yapılan araç kiralamalarında Vakıfbank kredi kartını kullanınca %40 indirim imkanı buluyorsun şahane bir fırsat kesinlikle değerlendirin

https://www.vakifkart.com.tr/kampanyalar/windycardan-arac-kiralamaniza-40-indirim-37883

Toplam 7 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi