Editörler : oto-danisman-expert

jaxtopose
Aday Memur
02 Haziran 2018 00:14

Merhaba ben 2015 model astra j kasa business 1.6 atmosferik motor kullanıyorum. Aracım 51 500 km de sıfır aldığımda landrenzo taktiridim.hic bir sıkıntım yok. Ondan önce 2000 model Astra 1.6 f Kasa gls kullandım. 81 000 km de atiker taktiridim 125 000 km ye kadar kullandım. Sıkıntı yaşamadım. 2 aracım da da motor lambası yanmadı. Atmosferik ecotech motorlara sıkıntısız takılıyor.

managerxx
Aday Memur
21 Mart 2019 11:02


tkc16
Memur
25 Mart 2019 16:37

Hocam geçmiş olsun inşallah sorununuz bir an önce çözülür. Tüketici hakem heyeti bu konuda yardımcı olabilir mi bilgim yok ama bi danışın isterseniz.

Aracıma haziran ayında lovato obd kit taktırdım

İzlenimlerim:

1-) en kral kiti de taktirsan lpg içeriği , lpg depolanması , lpg pompası şartları hemen hemen hiç bir benzin istasyonunda mükemmel olmadığı için LPG kaynaklı sorun illa ki çıkıyor . Pahalı olmasına rağmen her zaman shellden aldığım halde sorun yaşadım garantiden halledildi. Benzin bu konuda daha geniş toleranslı diye düşünüyorum.

2) Lpg gerekli fakat mümkünse orjinal fabrika çıkışlı olmalı diye düşünüyorum. Şuana kadar lpg kaynaklı sorun yaşadım ama belirli bir km. Sonra illa ki sorun çıkaracak çünkü araç lpgli çalışması için üretilmedi aracın suçu yok

3) zaten hantal olan aracım iyice hantallaştı. Bunun kit lpg vb ile alakası yok fiziksel ve kimyasal olarak sebepleri var youtubedan işin ehli olduğunu düşündüğüm mühendislerden izleyerek öğrendim

4) illaki lpg taktiracagım diyorsanız öncelik ustaya verilmeli. İyi usta zaten kötü kit takmaz araca diye düşünüyorum. Kit fiyatları zaten dolar bazlı olduğu için uçuk vaziyette. Kar yapana kadar araç ömrünü bitirmiş oluyor farklı sorunlar çıkıyor .

managerxx, 5 yıl önce

https://www.sikayetvar.com/sikayet/detay/11742990

ATİKER İLE BAŞIMA GELENLER


yekmekci
Aday Memur
19 Temmuz 2019 15:46

Bana kalırsa ben atiker derim ama birden fazla markanın fiyat listesine bakmadan karar vermeme gerekiyor. Aynı şekilde tüm ürünlerin listesini aşağıda ki linkten bakabilirsiniz.

https://www.fiyatlari-ucretleri.com/2019/07/lpg-donusum-fiyatlar-2019-tum-markalar.html

Önemli bir hatırlatma yapmak isterim. Uygun fiyatlı lpg kiti taktırmak ileride çok büyük sorunların ortaya çıkmasına davetiye çıkarmak anlamına gelebilir. Aman ha dikkat edin.

Toplam 24 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi