Editörler : Changes

zorsevda
Yasaklı
25 Kasım 2024 12:01

çok espirili ve eğlenceli ama bir o kadarda duygusal birisin .. sende nazar var. buda seni olumsuz etkiliyor ve pozitif yapıyor. karanlık bir ruh halin var.. ağlamak istiyorsun. çevrende sevilen ve sayılan birisin ama kıskananda çok. bu ara anne ve babanı ihmal etme ara sık sık.. özleniyorsun.. 2025 senin yılın olacak.. sürprizler sene bekliyor. devamı turtadan sonra :))

Umayyyyyy, 5 ay önce

Falcı hala hayatta ise ben de rica ediciğim :) mercimek köftesi ve elmalı turta olar mı:))

Umayyyyyy
Aday Memur
25 Kasım 2024 16:46

Annecim de hep der sende çok nazar var diye:) 2025 i ve yorumun devamını sabırsızlıkla bekliyorum

Turtalar hazırlanıyo:))

zorsevda
Yasaklı
12 Aralık 2024 11:08

ne güneş kalır geceye. ne ay kalır gündüze.. kimi güneş saklanır bulutların ardına.. kimi ay vurur denize yakamoz olur.. kimi rüzgar savurur. kimi simsekler çakar.. yağmurdan sonra çıkan toprak kokusu mutlu eder insanı. kimse yakalayamaz gökkuşağını.

1923dakota
Aday Memur
12 Aralık 2024 15:34

bende istiyorum ne yapmam lazım

zorsevda
Yasaklı
16 Aralık 2024 14:30

uzunca bir süredir atama için bekliyorsun. torpilin olmadığı için haksızlığa ugruyorsun.. bu arada tabiki yaşta ilerliyor. bu da senin ümidini kırıyor.. hatta kaybetmiş gibisin. 2025 de bence sansını yine dene.. bir kapı kapanır baska kapı acılabilir.. bu arada bos durma sosyal faliyetlere katılabilirsin. belli mi olur belki orada tanıdığın biri sana şans getirebilir, referans olabilir.. ümidini yıtırme.. herşeyin bir zamanı var.. kısmeti var..

1923dakota, 5 ay önce

bende istiyorum ne yapmam lazım

1923dakota
Aday Memur
17 Aralık 2024 10:25

teşekkür ederim çok iyi baktınız.

zorsevda
Yasaklı
18 Aralık 2024 11:43

kader mi diyeyim sanssızlık mı ama karsına çıkan yanlış insanlar yüzünden yüreğin yanık. kalbin kırılmış. acılar çekmişsin. güven sorunu yaşıyorsun.. aslında yüreği okyanus gibi büyük bir o kadarda sevgi dolu birisin.. seni anlamak. seni mutlu etmek kolay.. ama anlayana.. bu kadar acıya rağmen ayaklarının üstünde dim dik duran birisin. bu da karadenizlinin inadı ve mücadeleciliğinden.. 2025 de farklı bir kisi ile tanışma ihtimalin var. zamana bırak acele etme.. artık acı kaldıracak beden ve ruh kalmadı.. yeşili ve doğayı seven birisin. kitap okuma kültüründe var . kendine iyi bak.. havalar serinledi.. üşütüp hasta olma.. bu aralar negatif bir ruh halin var.. ağır müzik ve dizilerden uzak dur.. bu sene yaylaya çıkmaya çalış :) karadeniz günlerine katıl. yüreğin dert görmesin..n..12

Toplam 127 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi