Editörler : crops35
25 Mayıs 2018 10:06

3600 Ek gösterge verildi

Arkadaşlar yine her zaman olduğu gibi ayrımcılığa maruz kaldık bizlerin ek göstergesi 0 iken öğretmen , hemşire , polis ve imamlara 3600 ek gösterge sözü verildi . Artık ne yapacağımızı şaşırdık bu hükümete hiçbir şekilde güvencim kalmadı . sizler ne düşünüyorsunuz.

25 Mayıs 2018 13:40

Börü92. aynen dediğiniz gibi. artık oyları o şahıslardan alırlar.


börü92
Aday Memur
25 Mayıs 2018 13:58

110 bin yardımcı hizmetler sınıfına mensup insan ve bunların yakınları ile birlikte 500 bin kişi . %2-3 civarı oyumuz var bizleri yok saymanın bedelini ödetebiliriz fakat birlik olursak.


nuri_
Aday Memur
25 Mayıs 2018 14:33

110 BİN KİŞİDEN 70 BİNİ GİDER YİNE OY VERİR AKP'YE... YA KARDEŞİM ELİNDE HER TÜRLÜ İMKAN VAR NİYE SANA EK GÖSTERGE VERMİYO,NİYE SENİ GİH SINIFINA DAHİL ETMİYO ... NİYE BU MANİFESTODA SANA BİR YER VERMİYO... OY VEREN ARKADAŞLAR ALLAH SİZİ ISLAH ETSİN BİZİ DÜŞÜNÜN BORCU OLUP DA ZOR ŞARTLARDA YAŞAYAN VE TAŞERON KADAR DEĞERİ OLMAYIP BAZILARINDA ONLARDAN DAHA AZ MAAŞ ALANLAR... AKLINI VE MENFAATİNİ DÜŞÜNEN HİZMETLİ MESLEKTAŞLARIMA DUYRULUR


ZAFERKEN
Şef
25 Mayıs 2018 16:41

benden ve çevremde olmak üzere 15 kişiden kesinlikle oy yok.

Mr.Kowalski
Kapalı
25 Mayıs 2018 21:41

Biz buradan afedersiniz bir yerlerimizi yırtık şu imza kampamyasına katılın diye 110 bin kişiden 10 bin kişi katıldı, Allah sizi bildiği gibi yapsın birde utanmadan ek gösterge istiyorlar, hangi konuda bir noktada birleştinizde şimdi ek gösterge için birleşmeye çalışıyorsunuz.


Mr.Kowalski
Kapalı
25 Mayıs 2018 21:44

Sanki diğer partiler yhs için bir çalışma yapmışlar gibi gidip onlara verin


YHS KADER OLMAMALI
Aday Memur
26 Mayıs 2018 03:15

KAMUDA PASTADAN PAY ALMAYAN TEK BİZ VARIZ.HAKKINIZI HARAM EDİN ÖNCELİKLE.BEN DİYORUM Kİ HÜKÜMET SIRF YHS LİLERİN HAKKINI YEDİRTTİĞİ İÇİN DÜŞECEK.ANCAK HÜKÜMET NE BİLSİN.BAKAN SENDİKALAR LA MASAYA OTURUYOR NE İSTİYORSUNUZ DİYE. VARSA YOKSA ÖĞRETMEN HEMŞİRE FALAN FİLAN.ONLARA HAKLARININ VERİLMESİ RAHATSIZ ETMİYOR BENİ.YHS KAALE ALINMADIĞI İÇİN ZORUMA GİDİYOR. SENDİKA NE İSTERSE ONU VERİYORLAR.HEPİMİZ BİLİYORUZ.BİR BABAYİĞİT ÇIKSIN YHS SENDİKASI KURSUN.ALİ YALÇIN DA ÇIKMIŞ YHS LİLERİ ÖNE ÇIKARARAK HAKLAR VERİLMESİ LAZIM DEMİŞ. YALANCILAR ZATEN MASADA ALDINIZ ALACAĞINIZI. ROL KESİYORSUN. SEÇİMDEN SONRA İLK İŞİM SENDİKA ÜYELİĞİMİ BİTİRİP HİÇBİR SENDİKAYA ÜYE OLMAYACAĞIM.BİZ SENDİKALAR İÇİN IRGATIZ VE ÖYLE KALACAĞIZ. AMA UMUTLUYUM İLK DEFA MEMURSEN YHS İÇİN HAK DEDİ. SEÇİME KADAR GİH VERDİLER VERDİLER VERMEDİLER OY MOY YOK ARTIK.VERENLERİDE ÇOK MERAK EDİYORUM SİZİ KAALE ALMAYANLARA NE DİYE OY VERECEKLER. VARSA NE DİYİM. DUYSUNLAR BENİ. YHS LİLERDE SİZE DESTEK VERDİ ANCAK ONLAR İÇİN SADECE OYMUŞUZ.KIRK YILDA BİR SADECE HAKKIMIZ OLANI İSTEDİK AMA DURUM BU. TAŞÖREN BİZİM YERİMİZİ ALDI. ÜSTELİK BİZİM KADAR MAAŞ ALACAK. TAYİNLE GURBETE GİT DEVLET İÇİN SÖZ SAHİBİ OLMA. AMA ONLAR SINAVSIZ KADRO SAHİBİ OLSUNLAR. HAKLARIDIR.ANCAK EMİNİM HALA PAS PAS YAPAN YHS Lİ VAR VE TAŞÖREN KADROLU MASADA. VARSA YAZIN BURAYADA SÖYLEDİĞİM ONAYLANSIN. DİYECEĞİM DEVLETE YÜKÜ OLMAYAN YHS GİH E GEÇER DÜZENLEMESİ YOK SAYILMASI AKIL TUTULMASIDIR. HZ.ÖMER ŞEHİT OLDUĞUNDAN BU YANA MÜSLÜMAN TOPRAKLARI HAK ARIYOR AMA KULAKLAR SAĞIR OLMUŞ. ZATEN HANGİ MÜSLÜMAN ÜLKESİ GAVURLAR GİBİ İYİ YAŞIYOR. BİZİM AHLAKIMIZ DÜZELMEDİĞİ SÜRECE BU LANET KALKMAZ İSLAM ÜLKELERİNDEN. 2 EK GÖSTERGESİ OLUP 3. EK GÖSTERGE İÇİN DEVLETİN KAPISINI AŞINDIRANLAR , YHS LİLERİN EK GÖSTERGESİ YOK KİME HAKKI EK GÖSTERGE SÜZGEÇTEN GEÇİRİN YAPTIĞINIZ AKLAKİMİ DEĞİLMİ. DOLAN KESELERİNİZ DOLAR DOLMAZ BOŞALSIN. HAYRINI GÖRMESİN AİLELERİNİZ, ÇEVRENİZ, YANİ BENİM OYUMLA VEKİL ÜYELİĞİMLE İTİBAR KAZANIP SIFIR İYİLEŞTİRME YAPILMAYAN BİZLERİN BEDDUSI BOYNUNUZDA OLSUN AĞIZ TADINIZ KALMASIN. BENİM HAKLARIM BURNUNUZDAN GELSİN. ZIKKIM OLSUN.KIYAMET GÜNÜ BU YAZDIKLARIM SENET OLSUN. HEPİNİZ BU İNSANLARDAN HELALLİK İSTEYECEKSİNİZ. ''' BU DÜNYADA ADİL OLAN TEK ŞEY HERKESİN ÖLECEK OLMASIDIR.


Mr.Kowalski
Kapalı
26 Mayıs 2018 09:30

İmza kapmanyasına katılmayan bir hain daha kendini belli etti, o senin dediğin memursen daha dün dedi o dediklerini, kamusen yılbaşında başlatı imza kampanyasını ama senin gibi hainler sadece kendi sendikalarının alığı bir karar olmadığı için katılmadılar bu kampanyaya, bende bu imza kampanyasına bilerek katılmayanlara hakkımı helal etmiyorum.

Toplam 8 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi