Editörler : E.Kayı Han
29 Mayıs 2018 19:00

İyi parti iyi çözülüyor

İP çabuk çözüldü. Milletvekili adaylarının açıklanmasından sonra listelerde yer almayanlar ya da aday gösterilenleri beğenmeyenler Meral Akşener'i bırakmaya başladı.

Neyi paylaşamıyorlar acaba?

fazilet-83
Başbakan Müsteşarı
29 Mayıs 2018 19:06

Kimbilir belki seçimden sonra Meral Akşener de istifa eder.

fazilet-83
Başbakan Müsteşarı
29 Mayıs 2018 19:08

Vatandaşın teşhisi şu:

Vatana millete hizmet vaadiyle parti kurdular,meğer milletvekili yaparız sözüyle partiye çekmişler insanları. E vaadler de yerine gelmeyince ?vatana millete hizmet kimin umurunda benim cebim dolmadıktan sonra? diyen bastı istifayı.

yeniçeri12
Müsteşar Yardımcısı
29 Mayıs 2018 20:35

Kim bilebilir gaç dene milletvekili çıkaruruz?Ama orayı beğenmem yo şurayı isterim varmu AKP de?

Bi.sus.yaa
Yasaklı
30 Mayıs 2018 00:13

Bence bu sadece yerini beğenmeme olayı değil.

Listeler açıklanmadan önce de istifa eden edeneydi.İçine giren,gerçeği görüyor bence

fazilet-83
Başbakan Müsteşarı
30 Mayıs 2018 00:18

Küçük bir kesim için dediğiniz doğru olabilir belki.

Ama, çoğunluğu gerçeği biliyordu bana göre.

Ama umduklarını bulamayınca, sonucuda azçok kestirmeyede başlayınca gemiyi terketmeye başladılar.

Bi.sus.yaa, 5 yıl önce

Bence bu sadece yerini beğenmeme olayı değil.

Listeler açıklanmadan önce de istifa eden edeneydi.İçine giren,gerçeği görüyor bence

Bi.sus.yaa
Yasaklı
30 Mayıs 2018 00:24

Bence pkk ve fetöcü bağlantısını gören ve tek amaçlarının ülke yönetmek değil de Tayyibi yok etmek olduğunu anlayan ve bu uğurda demirtaşla bile işbirliği içine girdiklerini anlayan milliyetçilerin kanına dokunduğu için istifalar peş peşe geliyor.

Proje olduğu çok belli.Halktan zaten teveccüh görmediği de aşikar.

fazilet-83, 5 yıl önce

Küçük bir kesim için dediğiniz doğru olabilir belki.

Ama, çoğunluğu gerçeği biliyordu bana göre.

Ama umduklarını bulamayınca, sonucuda azçok kestirmeyede başlayınca gemiyi terketmeye başladılar.

EDEBİYATÇI1923
Genel Müdür
30 Mayıs 2018 00:25

akp den semiren köşeyi dönen ve artık ortada para kalmadığı için yiyemeyen sermaye bu partiye yöneldi, bir de kongre falan yaptırılmayarak mağdur kahraman yaratıldı, bu ülkede sabah akşam gelinini kesen bana böyle şöyle yaptı misali kapı kapı gezen kaynana gibi heeeep mağdur olacaksınız ben mağdurum da mağdurum diyeceksiniz sonra oylar yağmur gibi yağacak, maalesef iyi parti yeni akp olacak

fazilet-83
Başbakan Müsteşarı
30 Mayıs 2018 18:45

Mitinglerine netten bakınca bile fetö aveneleri hemen farkediliyor.

Bi.sus.yaa, 5 yıl önce

Bence pkk ve fetöcü bağlantısını gören ve tek amaçlarının ülke yönetmek değil de Tayyibi yok etmek olduğunu anlayan ve bu uğurda demirtaşla bile işbirliği içine girdiklerini anlayan milliyetçilerin kanına dokunduğu için istifalar peş peşe geliyor.

Proje olduğu çok belli.Halktan zaten teveccüh görmediği de aşikar.

fazilet-83
Başbakan Müsteşarı
03 Haziran 2018 00:58

http://m.haber7.com/siyaset/haber/2639934-ipin-1inci-sira-vekil-adayi-istifa-etti

..

İP'in 1'inci sıra vekil adayı istifa etti

...

Birinci sıra adayın istifası garip.

fazilet-83
Başbakan Müsteşarı
03 Haziran 2018 01:02

Birinci sıra hanımmış. İkinci sıradakide o hanımın herifiymiş.

Halaçoğluna yer bulamadım diyen partinin durumu garip. İlk iki sıra bi ailenin. Üçüncü sırada çocuklarıdır ";(

fazilet-83, 5 yıl önce

http://m.haber7.com/siyaset/haber/2639934-ipin-1inci-sira-vekil-adayi-istifa-etti

..

İP'in 1'inci sıra vekil adayı istifa etti

...

Birinci sıra adayın istifası garip.

fazilet-83
Başbakan Müsteşarı
03 Haziran 2018 01:09

Bu aile kesin fetönün kurmuş olduğu bir ailedir

demiş vatandaş okuyucu yorumlarında.

Vatandaşın ferasetine hayranım.

Derin millet.

fazilet-83, 5 yıl önce

Birinci sıra hanımmış. İkinci sıradakide o hanımın herifiymiş.

Halaçoğluna yer bulamadım diyen partinin durumu garip. İlk iki sıra bi ailenin. Üçüncü sırada çocuklarıdır ";(

fazilet-83
Başbakan Müsteşarı
03 Haziran 2018 01:25

İyi parti tarihin siyasi parti çöplüğüne doğru gidiyor..Siyasette mühendislik yine tutmadı..

http://m.haber7.com/siyaset/haber/2639936-bahcelinin-memleketinde-ip-husrana-ugradi

fazilet-83
Başbakan Müsteşarı
03 Haziran 2018 01:28

Miting alanındaki bayanların başörtü bağlama şekillerine dikkat çekmiş yorımculardan biri.

Tektip hakkaten.

fazilet-83, 5 yıl önce

İyi parti tarihin siyasi parti çöplüğüne doğru gidiyor..Siyasette mühendislik yine tutmadı..

http://m.haber7.com/siyaset/haber/2639936-bahcelinin-memleketinde-ip-husrana-ugradi

Bi.sus.yaa
Yasaklı
03 Haziran 2018 01:30

Sana bişey diyim mi Fazilet?

fazilet-83
Başbakan Müsteşarı
03 Haziran 2018 01:31

De baaam.

Bi.sus.yaa, 5 yıl önce

Sana bişey diyim mi Fazilet?

Bi.sus.yaa
Yasaklı
03 Haziran 2018 01:36

İlk defa Meral ablaya üzüldüm.Farkında ya da değil bilemedim ama CHP,Meral ablayı kandırıp,millete şirin gözüküp kadını sadece kullandı diye düşündüm.Ortada bıraktılar şimdiden.Keşke dolduruşa gelmeyip,hırslarına tamah etmeseydi.Keşke bu kirli işbirlikçilerin gazıyla MHP den ayrılmasaydı ve bu duruma düşmeseydi.Üzüldüm işte ne biliyim

fazilet-83
Başbakan Müsteşarı
03 Haziran 2018 01:44

Herkes kendi imtihanını veriyor. Tesadüf yok.

Sadece Meral değil , bütün taifesnde müthiş bir kin görüyorum. Ayrışmaları hayr oldu. Yıllar sonra ozan arifi dinledim güncel olarak. Adam direk şerefsiz diyor. Allah muhafaza, insan , 30 yıllık Arkadaşına Liderine Şerefsiz DiyebiliyorSa O Vicdan ÇürümüŞ. İnsanlar aynı Kanaatte Olmayabilir . Ama Bu Kadar Kin Çok Fazla . Neticede Fani DünyaNIN Fani İşleri ...

Bi.sus.yaa, 5 yıl önce

İlk defa Meral ablaya üzüldüm.Farkında ya da değil bilemedim ama CHP,Meral ablayı kandırıp,millete şirin gözüküp kadını sadece kullandı diye düşündüm.Ortada bıraktılar şimdiden.Keşke dolduruşa gelmeyip,hırslarına tamah etmeseydi.Keşke bu kirli işbirlikçilerin gazıyla MHP den ayrılmasaydı ve bu duruma düşmeseydi.Üzüldüm işte ne biliyim

Bi.sus.yaa
Yasaklı
03 Haziran 2018 01:50

Allah ülkemiz için en hayırlısı neyse onu nasip etsin ne diyim yoruldum valla

fazilet-83
Başbakan Müsteşarı
03 Haziran 2018 10:56

http://m.ensonhaber.com/iyi-partili-baskan-fetoden-gozaltina-alindi.html

Fettan fetonun avenelerinin desteklediği her oluşum beter olmak zorunda.

Çünkü adam ebter.

Toplam 125 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi