Editörler : E.Kayı Han

1881.1938
Kapalı
17 Kasım 2020 20:15

5 kuruşa menfaatiniz olmaz tabi sonuçta ucuza gidersin :)

fazilet-83, 3 yıl önce

5 kuruş menfaatim varsa köpeğim.

Değilse sen.

Sakaryagediz
Yasaklı
17 Kasım 2020 21:23

Kirli çarşaflar dökülüyor

debug
Genel Müdür
31 Aralık 2020 09:45

çözülemedi mi daha :D çözeltici atın biraz daha belki çözülür... "dön gel Meral" diye ağlamaya devam!!! hahahah :D

Fıratsakarya1
Yasaklı
31 Aralık 2020 15:28

Esas mesaj meralin peşine takilanlara .tabandan merale kayanlara .

Bak meralin gittiği yol yol değil

Chp ile .. pkk ile seçim ortaklığı yapıyorlar .. siz nasıl ulkucusinuz .. gelin esas yuvanıza demek isteniyor

debug, 3 yıl önce

çözülemedi mi daha :D çözeltici atın biraz daha belki çözülür... "dön gel Meral" diye ağlamaya devam!!! hahahah :D

debug
Genel Müdür
31 Aralık 2020 18:00

"Fatiha'yı bilmeyen ülkücü" değiliz.

Fıratsakarya1, 3 yıl önce

Chp ile .. pkk ile seçim ortaklığı yapıyorlar .. siz nasıl ulkucusinuz .. gelin esas yuvanıza demek isteniyor

fazilet-83
Başbakan Müsteşarı
31 Aralık 2020 19:05

İpini koparanları tekrar gelin diye çağırmanın mantığını anlayamıyorum bende gerçekten. Gittiği yol değilse artık yola gelmezki zaten o kişi.

bargello
Aday Memur
05 Ocak 2021 13:16

Erdoğan ve Erdoğan'ın karşısındakiler ikiye ayrılır. Bu durumda HDP, karşısında yer alıyor. Millet ittifakı ile HDP mecburen seçim ortağı olmuş oluyor. Bu Millet ittifakı ile HDP'nin ittifak olduğu anlamını taşımaz. İttifak da değildir veyahut olamaz da. Asıl merak ettiğim şey ise şu: Böyle bir durum yokken, geçmiş yıllarda ekranlarda seçimden önce terörist başının mektubunu okumak veya teröristlerle çözüm süreci yapmak nedir? Andımızı kaldırmak? T.C ibaresini sökmek? Bana bunu açıkla! Ne de olsa tecrübelisiniz.

Fıratsakarya1, 3 yıl önce

bargello
Aday Memur
05 Ocak 2021 13:18

Erdoğan nasıl ipini koparan MHP'yi yanına aldıysa İP'yi de almaya çalışıyor. Ama fazla heveslenmeyin.

fazilet-83, 3 yıl önce

İpini koparanları tekrar gelin diye çağırmanın mantığını anlayamıyorum bende gerçekten. Gittiği yol değilse artık yola gelmezki zaten o kişi.

fazilet-83
Başbakan Müsteşarı
13 Ocak 2021 14:35

Ümit Özdağ on ihracını mahkeme iptal etti.

O zaman dediklerinin de üzerine gidilmesi lazım.

Ne demişti hatırlayın.

Sakaaryagediz
Aday Memur
22 Ocak 2021 21:47

Açıklayalım

Acilim süreci feto , pkk ve muhalefet eli ile akamete uğratıldı .

Ancak devletin bak biz size bir fırsat verdik .. gelin teslim olun ..silahları bırakın ..siyasi kanadınız olan hdp de mecliste meşru siyasetini yapsın deme hakkını doğurdu .

Ama hdp ve pkk bu adımı atmadı .. şiddeti seçti

Devlet peki o zaman siz bilirsiniz dedi

Pkk yurt içinde adım atamaz oldu .

Suriyede , kandilde .. pkk neredeyse orda tepesine bindi

Dağda silahla mücadele devam ederken ..ovada pkk ya teslim edilmiş belediyelere kayyumlar atanmak suretiyle ..dağa aktarılan kaynaklarada el koyulmuş oldu .

Şimdi gelelim muhalefete

Acilim sürecine destek vermedi ...

Ee o zaman silahla mücadele , ovadada hukukla mücadele ( kayyum ) edilirken naapti bizim muhalefet .

Çocuğu dağa kaçırılmış anneler yerine ..hdpkk nın kayyum atanan belediyelerine koştular

Aponun heykelini aşacağız diyen seloyu kurtarmak için çalışıyorlar

Muhalefetin tutumunu nasıl degerlendiriyorsunuz

bargello, 3 yıl önce

Erdoğan ve Erdoğan'ın karşısındakiler ikiye ayrılır. Bu durumda HDP, karşısında yer alıyor. Millet ittifakı ile HDP mecburen seçim ortağı olmuş oluyor. Bu Millet ittifakı ile HDP'nin ittifak olduğu anlamını taşımaz. İttifak da değildir veyahut olamaz da. Asıl merak ettiğim şey ise şu: Böyle bir durum yokken, geçmiş yıllarda ekranlarda seçimden önce terörist başının mektubunu okumak veya teröristlerle çözüm süreci yapmak nedir? Andımızı kaldırmak? T.C ibaresini sökmek? Bana bunu açıkla! Ne de olsa tecrübelisiniz.

fazilet-83
Başbakan Müsteşarı
25 Mart 2023 04:03

Efsane yorum.

Sakaaryagediz, 3 yıl önce

Açıklayalım

Acilim süreci feto , pkk ve muhalefet eli ile akamete uğratıldı .

Ancak devletin bak biz size bir fırsat verdik .. gelin teslim olun ..silahları bırakın ..siyasi kanadınız olan hdp de mecliste meşru siyasetini yapsın deme hakkını doğurdu .

Ama hdp ve pkk bu adımı atmadı .. şiddeti seçti

Devlet peki o zaman siz bilirsiniz dedi

Pkk yurt içinde adım atamaz oldu .

Suriyede , kandilde .. pkk neredeyse orda tepesine bindi

Dağda silahla mücadele devam ederken ..ovada pkk ya teslim edilmiş belediyelere kayyumlar atanmak suretiyle ..dağa aktarılan kaynaklarada el koyulmuş oldu .

Şimdi gelelim muhalefete

Acilim sürecine destek vermedi ...

Ee o zaman silahla mücadele , ovadada hukukla mücadele ( kayyum ) edilirken naapti bizim muhalefet .

Çocuğu dağa kaçırılmış anneler yerine ..hdpkk nın kayyum atanan belediyelerine koştular

Aponun heykelini aşacağız diyen seloyu kurtarmak için çalışıyorlar

Muhalefetin tutumunu nasıl degerlendiriyorsunuz

fazilet-83
Başbakan Müsteşarı
27 Mart 2023 16:13

İyi parti iyi çözülmüyor

İyi dağılıyor.

..

Kılıçdaroğlu'nun CB adaylığına itiraz etti Meral

Şimdi de Erdoğan'ın CB adaylığına itiraz ediyor.

Hiçbir temeli yok.

Heryerin muhalifini toplayıp siyasi hayatını devam ettirmek peşinde

arrıval100
Aday Memur
28 Mart 2023 12:35

çözülsün diye bekleyenler var.

neden

niçin

fanatiklik olsun diye

işte

çok beklersin.

fazilet-83
Başbakan Müsteşarı
28 Mart 2023 13:10

Hiçbir ideolojik ve toplumsal karşılığı yok.

Devlet Bahçeli ye küsen ülkücüler.

CHP'ye küsen kemalistler.

AKP'den ayrılan fettoşistler i birleştirdi.

Erdoğan düşmanlığıyla konsolide etmeye çalışıyor.

Kılıçdaroğlu'na CB konusunda çektiği fitne ayaklarıyla CHP'yi küçültüp kendi partisini büyütmeye çalışmıştı. Ama, Kılıçdaroğlu ondan daha cingöz çıktı, meralin planı ters tepti.

fazilet-83
Başbakan Müsteşarı
28 Mart 2023 21:57

İpin Yavuz'u istifa edeceğini söylemiş.

Gelişmeleri izliyor Türkiye ile beraber Meral.

Hdpde bayram havası meralin partisi de cenaze evi gibi bile değil.

Cenaze evinde en azından taziye merasimi olur.

fazilet-83
Başbakan Müsteşarı
29 Mart 2023 12:20

Yavuz ne yaptı.

fazilet-83
Başbakan Müsteşarı
29 Mart 2023 16:50

"MEMLEKETİN MAKAMLARINIIN ŞANTAJA MARUZ KALDIĞI İÇİN KARARI VERDİM"

Bize dayatılan, bu dayatmanın akabinde memleketin en müstesna makamlarının şantaja maruz kaldığı gerçeğinin beni mecbur ettiği kararı verdim.

İyi Parti ile olan siyasi beraberliğimi nihayete erdiriyorum. Nihayete erdirdiğim şey, İyi Parti'nin kırmızı çizgisi olarak bildiğim şeyler. Kem söz etmem, arkadaşlarımdır. Haklarını ihlal etmem ama onlara kudret dilerim.

..

demiş Yavuz

fazilet-83
Başbakan Müsteşarı
29 Mart 2023 17:02

Maral ne yapacak, merak ediyoruz? Yapılanların, söylenenlerin altında kalır mı A C A B A????

fazilet-83, 6 ay önce

"MEMLEKETİN MAKAMLARINIIN ŞANTAJA MARUZ KALDIĞI İÇİN KARARI VERDİM"

Bize dayatılan, bu dayatmanın akabinde memleketin en müstesna makamlarının şantaja maruz kaldığı gerçeğinin beni mecbur ettiği kararı verdim.

İyi Parti ile olan siyasi beraberliğimi nihayete erdiriyorum. Nihayete erdirdiğim şey, İyi Parti'nin kırmızı çizgisi olarak bildiğim şeyler. Kem söz etmem, arkadaşlarımdır. Haklarını ihlal etmem ama onlara kudret dilerim.

..

demiş Yavuz

fazilet-83
Başbakan Müsteşarı
30 Mart 2023 02:23

Meral Hanım esip gürlüyordun.

Hani kumar masası, noter?

Ne oldu sana?

Niye geri vitese taktın da masaya tekrar oturdun?

Toplam 125 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi