Editörler : E.Kayı Han
01 Temmuz 2018 16:11

ah onlar zaten ayrı bir kategori.

kendilerini ne kadar aşağılık görüyorlarsa artık.

kendilerine davranılma şeklini kanıksamışlar yazık

thechanges, 5 yıl önce

ağzına sağlık bro hepsi ayrı kraldan çok kralcı hepsi ayrı cumhuriyet hep öyle gidecek diye bir şey yok, ben çok katip gördüm, hakimin arkasında çay gezdiren :D ahaha ama acımıyorum üzülmüyorum da bunu hakediyorlar, kendini neden o derece ezdirirsin ki ? unutmayın insanlara ne kadar kendinizle ilgili zaaf verirseniz hep fazlasını isterler gelelim benim olaya bir benzerini bizim hakim bana yapmaya çalıştı, yeni geldi 2-3 ay geçti bana dediki şu bardağımı dışarı götürür müsün ben ise yüzümü eşkiterek istemeye istemeye götürelim dedim, manalı manalı baktı o gün bu gündür 1 yıl geçti asla bana demez kultablasıdır çay tabağıdır şunu götür şuraya koy, sen ne kadar yalakalık yaparsan gün geçtikçe fazlasıyla yalama olur çıkarsın

01 Temmuz 2018 16:38

Rakip eleme yükleniyor....

01 Temmuz 2018 16:39

Yükleme başarılı.

sekreter kız
Aday Memur
01 Temmuz 2018 17:08

aylardır ağlıyorsun istifa etsende herkes kurtulsa

yeniyim38
Kapalı
01 Temmuz 2018 17:16

üzüldüm şimdi ben de katip olmak istiyorum ama çok hassas bir yapım var

bi de iyi niyetliyim insanlara karşı acaba beni de orda çok ezerler mi girersem

01 Temmuz 2018 19:58

onu bunu boş ver de , kurtulmak mı istiyorsun ? İSTİFA ET.

emiliosantos
Memur
01 Temmuz 2018 20:25

You know what I am? I'm a dog chasing cars. I wouldn't know what to do with one if I caught it. I just do things. The mob has plans. The cops have plans.

Batman The Dark Knight Rises izleyenler Joker'in bu aforizmasını şimdiden hatırladılar bile. Mesleğin içine girdiğinizde başgösteren homurdanmalar, tıpkı Joker'in bu aforizmasında geçen arabaları kovalayan ancak onları yakaladığında ne yapacağını bilmeyen köpeğin havlamaları gibi. Teşbihte hata olmaz, ben de homurdanmışımdır. Sen kim köpeksin'deki köpek şeklinde bir betimleme değil benimkisi.

İstifa edeceğim, mesleği bırakacağım gibi serzenişlerin sonucunda eylem gerçekleştiği anda bu serzeniş sahipleri ne yapacaklarını bilemezler. Ciğerlere çekilen bir dosya tozunun yarattığı bağımlılık ile kristal meth arasındaki tek fark, biri için para ödersiniz diğeri için size para öderler.

İstifa etmeyi gerektirecek kadar vahim olaylara maruz kalmış olabilirsiniz ve bu durumda istifa etmek en iyi seçenektir, sonuçta kötü giden bir evliliği kurtarmanın en iyi yolu boşanmaktır der Nietzsche. Haksız da sayılmaz. Mesele istifa etmek değildir, istifadan sonrasıdır. Bu serzenişte bulunup da istifasını veren arkadaşlara memuriyet dışındaki hayatlarında başarılar dilerim ve kendilerine büyük saygı duyduğumu belirtmek isterim.

01 Temmuz 2018 21:46

Ellerine sağlık. O yazan ellerin dert görmesin. Bu kadar saçma sapan bir başlık açmış. Bu kadar korkulur mu hayattan ?

emiliosantos, 5 yıl önce

You know what I am? I'm a dog chasing cars. I wouldn't know what to do with one if I caught it. I just do things. The mob has plans. The cops have plans.

Batman The Dark Knight Rises izleyenler Joker'in bu aforizmasını şimdiden hatırladılar bile. Mesleğin içine girdiğinizde başgösteren homurdanmalar, tıpkı Joker'in bu aforizmasında geçen arabaları kovalayan ancak onları yakaladığında ne yapacağını bilmeyen köpeğin havlamaları gibi. Teşbihte hata olmaz, ben de homurdanmışımdır. Sen kim köpeksin'deki köpek şeklinde bir betimleme değil benimkisi.

İstifa edeceğim, mesleği bırakacağım gibi serzenişlerin sonucunda eylem gerçekleştiği anda bu serzeniş sahipleri ne yapacaklarını bilemezler. Ciğerlere çekilen bir dosya tozunun yarattığı bağımlılık ile kristal meth arasındaki tek fark, biri için para ödersiniz diğeri için size para öderler.

İstifa etmeyi gerektirecek kadar vahim olaylara maruz kalmış olabilirsiniz ve bu durumda istifa etmek en iyi seçenektir, sonuçta kötü giden bir evliliği kurtarmanın en iyi yolu boşanmaktır der Nietzsche. Haksız da sayılmaz. Mesele istifa etmek değildir, istifadan sonrasıdır. Bu serzenişte bulunup da istifasını veren arkadaşlara memuriyet dışındaki hayatlarında başarılar dilerim ve kendilerine büyük saygı duyduğumu belirtmek isterim.

HayatSuGibi
Daire Başkanı
02 Temmuz 2018 10:15

İşin içine girmeyen biri katipliğin ne olduğunu bilemez. Çoğu arkadaş özel sektör daha kötü gibisinden konuşmuş , evet bende özel sektörde özellikle hizmet sektöründe yıllarca çalıştım gerçekten zor ve dayanılmaz zamanlarım da oldu. Son çare olarak memurluk olsun da ne olursa olsun diyerek katipliğe girdim ve hayatımın yanlışını yaptığımı gördüm. Ayrıca cezaevi katibi olmama rağmen yine de zorlanıyorum. Mahkumla aramızdaki fark akşamları eve gidebiliyoruz ve maaş alıyoruz. Mahkum her türlü hakka sahip ve senin en ufak bir boşluğunu bulduğunda şikayet edebiliyor. Arkanda kimse durmuyor ve hata yaptığın an bittiğinin resmidir. Soruşturmalar ifade vermeye gitmeler sanki mahkum sensin o kadar çok üstüne gelinir.

Katip olmanıza rağmen sizden her şeyi bilmeniz beklenir hele ki infazda çalışıyorsanız süper zeka olmanız gerekir, sorumluluğunu saymıyorum bile.

Ben 2 sene dayanabildim şu an yaşım gereği başka bir memurluğa geçemiyorum özel sektörde ki eski tecrübelerime ve deneyimime göre iş başvuruları yaptım ve cevabını bekliyorum. Sözleşmeli olduğum için hemen istifa edebiliyorum.

Kısacası diğer memuriyetleri deneyin yaşınız genç ise diğer memuriyetleri koşturun. Ben bir adalet mezunu olarak bu işi yaptığım için son derece pişmanım. Umarım bu işi sevebilecek kişiler mesleğe girerler.

02 Temmuz 2018 11:38

size göre saçma sapan olabilir, o kişiye göre hayatidir.

herkes sizin gibi düşünmek zorunda mı?

erkansanko23, 5 yıl önce

Ellerine sağlık. O yazan ellerin dert görmesin. Bu kadar saçma sapan bir başlık açmış. Bu kadar korkulur mu hayattan ?

TAMER39
Aday Memur
02 Temmuz 2018 11:43

öncelikle konu sahibinden izin alarak bende birsey sormak isterim gerçek katiplere daha bizler adayız sorum su bizim sınav kağıttan olacak ekran yok sadece kağıttan olacak önerileriniz varmıdır acaba katip arkadaslar su an word üzerinden çalısıyorum kağıdı ekrana dik koyarak yazıyorum doğrumudur çalısma seklim birde bu kağıttan yazarken hesaplama programı varmıdır tskler simdiden Allah yardımcın olsun resul arkadasım insallah Allah korkusu olan insanlarla karşılaşırız iyi insanlarda vardır elbet

Ocalyptush
Aday Memur
02 Temmuz 2018 12:30

Arkadaşlar yazılanlara inanıp da çalışmaktan vazgeçmeyin. Adliyelerde zabıt katiplerinin işleri yoğundur evet bu doğru, fakat bu arkadaş inanılmaz derece de kötülemiş. Bir iş bu kadar kötülenirse ben burda bir art niyet ararım, özellikle bu dönemde!!. Bakın altını çiziyorum bir hafta kalmış uygulama sınavına şimdi mi kötülemek aklına geldi işini ? Neden insanları olumsuz yönde etkiliyorsun, nasıl bir vicdanın var anlamadım ? Farkında mısınız bilmiyorum ama kendine cevap verilme tıkını kapatmış. Neden ? çünkü farkına varan kişiler çıkabilir... Bunun amacı rakip elemek, başka bir şey değil

02 Temmuz 2018 12:51

ben bu sene eylül ayında 10 yılımı bitirmiş bir personel olacağım ve konu sahibi ile birebir aynı düşünmekteyim,

rakip elemek nedir allahaşkına?

bu kadar gözünüzde büyütmeyin bu işi ,

isteyebilirsiniz o ayrı ona saygı duyarım da insanların yakarışlarında da art niyet aramayın.

bir kişi vardır mütemadiyen iyi. hakkaniyetli hakim ve savcılarla çalışır rahat eder ama başka biri vardır ters, aksi, kendi işini yaptıran bir hakim ve savcıya düşer azap çeker kiiii emekli olana kadar niceleriyle çalışacağız.

Burada tanımadan etmeden insanlara çamur atmanın alemi yok.

Ocalyptush, 5 yıl önce

Arkadaşlar yazılanlara inanıp da çalışmaktan vazgeçmeyin. Adliyelerde zabıt katiplerinin işleri yoğundur evet bu doğru, fakat bu arkadaş inanılmaz derece de kötülemiş. Bir iş bu kadar kötülenirse ben burda bir art niyet ararım, özellikle bu dönemde!!. Bakın altını çiziyorum bir hafta kalmış uygulama sınavına şimdi mi kötülemek aklına geldi işini ? Neden insanları olumsuz yönde etkiliyorsun, nasıl bir vicdanın var anlamadım ? Farkında mısınız bilmiyorum ama kendine cevap verilme tıkını kapatmış. Neden ? çünkü farkına varan kişiler çıkabilir... Bunun amacı rakip elemek, başka bir şey değil

02 Temmuz 2018 12:53

hesaplama programı var evet

siz f klavye mi q klavye mi kullanıyorsunuz

bence en güzeli kağıda bakarak yazmak ekrana hiç bakmadan

ekrana bakınca insan ister istemez hata yapıyor ,

ben kağıda bakarak daha hızlı yazanlardanım.

TAMER39, 5 yıl önce

öncelikle konu sahibinden izin alarak bende birsey sormak isterim gerçek katiplere daha bizler adayız sorum su bizim sınav kağıttan olacak ekran yok sadece kağıttan olacak önerileriniz varmıdır acaba katip arkadaslar su an word üzerinden çalısıyorum kağıdı ekrana dik koyarak yazıyorum doğrumudur çalısma seklim birde bu kağıttan yazarken hesaplama programı varmıdır tskler simdiden Allah yardımcın olsun resul arkadasım insallah Allah korkusu olan insanlarla karşılaşırız iyi insanlarda vardır elbet

sekreter kız
Aday Memur
02 Temmuz 2018 12:58

bu eleman böyle aylardır konu açıyor, küçük bir araştırma yapsan bulacaksın. rakip eleme peşinde olduğunu sanmıyorum.

https://forum.memurlar.net/konu/2297307/

Ocalyptush, 5 yıl önce

rasul1995
Aday Memur
02 Temmuz 2018 13:47

Ben bu durumda olan var mı diye sordum, adamlar ne anlamlar çıkarmış, biri arabanın peşinden koşan köpekleri örnek göstermiş, biri artık istifa et git demiş, biri rakip elemek demiş. Ben yalnızca bu durumda olan var mı benzer şeyler yaşayan var mı yoksa sorun bende mi diye sordum, ama bu durumda olan kişiler hariç herkes yazmış. Lütfen yorum yaparken biraz düşünün. Benim ne amacım olacak be yaşadıklarımı anlatarak? Sayenizde meslektaşlarımdan fikir bile alamıyorum. Kardeşim bak girmek isteyen inşallah girsin şimdi konuyu terkedin ve sadece bu duruma benzer şeyler yaşayanlar nasıl çözdüğünü anlatsın. İftira atarak ve varsayım yaparak bi şey çıkaramazsınız. Amacım falan da yok sekreterkız. Çözüm odaklı olun yıkım değil.

Yıldızlarınaltında sana teşekkür ederim.

02 Temmuz 2018 13:56

Ben de bir Adliyede zabıt katibiyim 7 gün 24 saat full aralıksız çalışıyorum tabiri caizse köpek gibi çalışıyorum aldığım maaş ise dişimin kovuğuna gitmiyor. Hadi benim hangi adliyede çalıştığımı tahmin edin...

02 Temmuz 2018 13:57

Hangi adliyede çalıştığını söylememekte neden bu kadar ısrarcısınız?

02 Temmuz 2018 14:19

Çağlayan mı?

feridunemeksiz, 5 yıl önce

Ben de bir Adliyede zabıt katibiyim 7 gün 24 saat full aralıksız çalışıyorum tabiri caizse köpek gibi çalışıyorum aldığım maaş ise dişimin kovuğuna gitmiyor. Hadi benim hangi adliyede çalıştığımı tahmin edin...

02 Temmuz 2018 14:20

rica ederim

rasul1995, 5 yıl önce

Ben bu durumda olan var mı diye sordum, adamlar ne anlamlar çıkarmış, biri arabanın peşinden koşan köpekleri örnek göstermiş, biri artık istifa et git demiş, biri rakip elemek demiş. Ben yalnızca bu durumda olan var mı benzer şeyler yaşayan var mı yoksa sorun bende mi diye sordum, ama bu durumda olan kişiler hariç herkes yazmış. Lütfen yorum yaparken biraz düşünün. Benim ne amacım olacak be yaşadıklarımı anlatarak? Sayenizde meslektaşlarımdan fikir bile alamıyorum. Kardeşim bak girmek isteyen inşallah girsin şimdi konuyu terkedin ve sadece bu duruma benzer şeyler yaşayanlar nasıl çözdüğünü anlatsın. İftira atarak ve varsayım yaparak bi şey çıkaramazsınız. Amacım falan da yok sekreterkız. Çözüm odaklı olun yıkım değil.

Yıldızlarınaltında sana teşekkür ederim.

Toplam 221 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi