Arkadaşlar online mülakattan elenenler başka bir yer için tekrar basvuramiyor mu ? Yani basvuruyu kabul etmiyorlar mi ? Bilen var mi ? minelibera, 1 yıl önce - Alıntıya git
Arkadaşlar online mülakattan elenenler başka bir yer için tekrar basvuramiyor mu ? Yani basvuruyu kabul etmiyorlar mi ? Bilen var mi ?
Mülakat aşamasında eleneneler aynı pozisyon için bir daha başvuru yapamıyor diye biliyorum. Ama başka banka yada yine garanti de başka pozisyon için şansını deneyebilirsin.
ins olur ya o kdr yol katetmissin gecmissin hayirlisi olsun 19 ocaga kdr bekleyin demisler neden acaba egitim tarihi falan diye mi. bu arada tc istiyorlar ya bankadaki kredi notumuza fln mi bakiyolar Aysenur5677, 1 yıl önce - Alıntıya git
İnşallah bu ay gelir haber Teklif alan buraya yazarsa sevinirim
Mülakat aşamasında eleneneler aynı pozisyon için bir daha başvuru yapamıyor diye biliyorum. Ama başka banka yada yine garanti de başka pozisyon için şansını deneyebilirsin. Gozde06md, 1 yıl önce - Alıntıya git
Birebir degildi ama online di. Ben sıkıntı olmaz diye dusunmustum ondan. Neyse tesekkur ederim cevap icin :)
Eğitim daveti alan var mı
Eğitim daveti alan var mı iktisat07, 1 yıl önce - Alıntıya git
Size teklif geldi mi? Ben hala teklif bekliyorum
Size teklif geldi mi? Ben hala teklif bekliyorum Gozde06md, 1 yıl önce - Alıntıya git
hayır
hayır iktisat07, 1 yıl önce - Alıntıya git
Aynı durumdayız o zaman büyük ihtimalle çağırılırsak aynı eğitimde oluruz
Arkadaşlar Zonguldak Çaycuma şubesi müşteri danışmanı pozisyonu için başvuru yapan var mı?
Arkadaşlar Merhaba bu pozisyon için bire bir mülakata katılan erkek arkadaşlar, mülakat esnasında saç sakal konusunda dikkat ediyorlar mı bilgi verebilen olursa çok mutlu olurum iyi şanslar herkese
Arkadaşlar Merhaba bu pozisyon için bire bir mülakata katılan erkek arkadaşlar, mülakat esnasında saç sakal konusunda dikkat ediyorlar mı bilgi verebilen olursa çok mutlu olurum iyi şanslar herkese Ovegros, 1 yıl önce - Alıntıya git
Merhaba. Ben geçenlerde Garanti bankasından arandım, online sınav daveti yolladılar. Sınavı yaptım, dün sınavı gectiğime dair mail yolladılar ve mailde en yakın zamanda bilgilendirileceğimi söylediler. Size mülakat daveti, online sınavı geçtiğiniz size bilgilendirildikten kaç gün sonra verildi? Yani bir iki haftayı buluyor mu yoksa birkaç güne kadar davet yollanıyor mu? hızlıadım, 1 yıl önce - Alıntıya git
Merhaba Eğer başvurdugunuz pozisyon acilse çok beklemezsiniz Benim sürecim 4 aydır devam ediyor 11 Eylül de online sınav daveti aldım 13unde sınava girdim 16sinda online sınav olumlu maili geldi. 17 Eylül'de online mülakata katıldım 18inde online mülakat olumlu maili geldi. Bundan tam 2 ay sonra da 19 Kasım da birebir mülakata girdim. Ve 20 Kasım'da olumlu maili aldım. 20 kasımdan beri teklif bekliyorum. Dün aradım teklif aşaması uzun sürüyor dediler belli ki daha çok bekleyeceğim.
Merhaba Eğer başvurdugunuz pozisyon acilse çok beklemezsiniz Benim sürecim 4 aydır devam ediyor 11 Eylül de online sınav daveti aldım 13unde sınava girdim 16sinda online sınav olumlu maili geldi. 17 Eylül'de online mülakata katıldım 18inde online mülakat olumlu maili geldi. Bundan tam 2 ay sonra da 19 Kasım da birebir mülakata girdim. Ve 20 Kasım'da olumlu maili aldım. 20 kasımdan beri teklif bekliyorum. Dün aradım teklif aşaması uzun sürüyor dediler belli ki daha çok bekleyeceğim. Gozde06md, 1 yıl önce - Alıntıya git
Merhaba bence yine siz bir nebze daha şanslıymışsınız en azından sonucunuz belli teklif kalmış sadece aynı zamanlarda sizinle birebir mülakata girmişiz fakat hala olumlu ya da olumsuz bir dönüş olmadı bana. Kaç kez aradım sordum yoğunluktandır dediler isim ve numara aldılar sonra yine bir dönüş olmadı. Artık bir umudum olduğundan değilde o kadar mülakatlara girip emek veriyoruz hepimiz böyle olunca haliyle merak ediyor insan sürecim ne oldu diye. Umarım ki size en kısa zamanda teklif gelir hayırlısıyla :)
Merhaba bence yine siz bir nebze daha şanslıymışsınız en azından sonucunuz belli teklif kalmış sadece aynı zamanlarda sizinle birebir mülakata girmişiz fakat hala olumlu ya da olumsuz bir dönüş olmadı bana. Kaç kez aradım sordum yoğunluktandır dediler isim ve numara aldılar sonra yine bir dönüş olmadı. Artık bir umudum olduğundan değilde o kadar mülakatlara girip emek veriyoruz hepimiz böyle olunca haliyle merak ediyor insan sürecim ne oldu diye. Umarım ki size en kısa zamanda teklif gelir hayırlısıyla :) Thegns, 1 yıl önce - Alıntıya git
Bence siz de umudunuzu kaybetmeyin. Belki sizi direkt arayıp olumlu oldugunu söyleyip teklifle gelecekler. Daha önce yazılanları okuduğumda çoğu kişi öyle olmuş. Havuz adayı olup asla teklif gelmeyen bekleyende varmış. Şu aşamada bile kesin gözüyle bakamıyorum
Bence siz de umudunuzu kaybetmeyin. Belki sizi direkt arayıp olumlu oldugunu söyleyip teklifle gelecekler. Daha önce yazılanları okuduğumda çoğu kişi öyle olmuş. Havuz adayı olup asla teklif gelmeyen bekleyende varmış. Şu aşamada bile kesin gözüyle bakamıyorum Gozde06md, 1 yıl önce - Alıntıya git
Belirsizlik gerçekten zor ne diyeyim Allah yardımcımız olsun
merhaba arkadaşlar
bende online sınava girip olumlu sonuç alıp ardından mülakata girdim
olumlu cvp geldi.bi mülakat daha olacakmıs ama 1 aydır dönüş alamıyorum.
ben kırklareli lüleburgaz şubesi için başvurmuştum.benim gibi 2.mülakat dönüşü almayan var mı ?
herkese başarılar.