Banka da çalışan o kadar alakasız insanlar gördüm ki inanın bankacılıkta ne kadar donanımlı olduğunuz hiç önemli değil. Gıda mühendisi olup gişe de çalışan mı dersiniz Sırf puanı yetti diye saçma sapan 2 yıllık bir bölüm kazanıp bitirip müşteri ilişkileri yöneticisi olanı mı dersiniz :/ Sanırım pozisyonun acil olup olmamasına göre uzuyor bu bekleme süresi. Siz hangi asamadasınız birebir sonucu mu bekliyorsunuz?
Gozde06md, 1 yıl önce - Alıntıya git
Aydın ve ilçeleri için açılmıştı ilan evet haklısın anaokulu öğretmenliği diplomasıyla gişede işlem yapan insan var gereksiz insanlar fırsat verseler ne yapacaz ben ilana başvurdum ama ilana bile dönüş yapan olmadı bekliyorum ciddi anlamda niteliklerim ilandaki niteliklerin fazlasını karşılıyor olumsuz diye dönseler bile ik ya ulaşmaya çalışacam
Aydın ve ilçeleri için açılmıştı ilan evet haklısın anaokulu öğretmenliği diplomasıyla gişede işlem yapan insan var gereksiz insanlar fırsat verseler ne yapacaz ben ilana başvurdum ama ilana bile dönüş yapan olmadı bekliyorum ciddi anlamda niteliklerim ilandaki niteliklerin fazlasını karşılıyor olumsuz diye dönseler bile ik ya ulaşmaya çalışacam