Editörler : E.Kayı Han
«384385386387388389390391392393394395»

ahmettdemr
Daire Başkanı
21 Şubat 2024 16:37

Hocam geçmiş olsun. Ben de aynı sebepten etik incelemedeyim. Eğer yayınınız başvuru yaptığınız sırada cilt sayı ve sayfa no aldıysa ilgili kanıtları koyup savunma yazın. Umarım kabul olur. Ben de beklemedeyim.

Akademiyen, 1 yıl önce

Erken görünüm nedeniyle etiğe gittim. Aklanabilir miyim sizce? Yoksa Mart 2025 başvuruları için mi hazırlanayım?

uaksendromu
Aday Memur
22 Şubat 2024 18:35

Merhaba hocalarım. Bir şey danışmak istiyorum. Ekim 2023 başvurusu yaptım. 30 ocakta jüri sürecim tamamlandı. Dbs de durumum 23 şubattaki toplantıda başarılı/başarısız karar verilecek şeklinde oldu.

Fakat 20 şubatta dosyanızı etik incelemeye sevk edildi yazdı.

Bu olağan bir durum mu? Yoksa dışarıdan bir şikayet olunca mı böyle oluyor?

ahmettdemr
Daire Başkanı
22 Şubat 2024 20:53

Hocam dışarıdan bir şikayet gelmiştir hocam.

uaksendromu, 1 yıl önce

Merhaba hocalarım. Bir şey danışmak istiyorum. Ekim 2023 başvurusu yaptım. 30 ocakta jüri sürecim tamamlandı. Dbs de durumum 23 şubattaki toplantıda başarılı/başarısız karar verilecek şeklinde oldu.

22 Şubat 2024 21:17

Merhaba Hocam.

Şayet jüri etik verseydi direk etiğe düşerdi. Bu durumda dışardan şikayet söz konusudur. Benimde aynı şekilde olmuştu.

uaksendromu, 1 yıl önce

Dr.Ilbilge
Şef
22 Şubat 2024 21:51

İyi akşamlar hocam. Dilimleme iddiası olup, etik iddiası olan yayınını beyannamesine koymadığı için EK' dan dönen duydunuz mu?
Ahmad Mahmoud, 1 yıl önce

Merhaba Hocam.

Şayet jüri etik verseydi direk etiğe düşerdi. Bu durumda dışardan şikayet söz konusudur. Benimde aynı şekilde olmuştu.

Educawmn
Aday Memur
22 Şubat 2024 22:55

Geçmiş olsun hocam üak jurileri bu yönde bir akım başlattı ve sizde bu akımın maalesef bekleme kurbanı oldunuz. Yaşamayan bilemez , benim etiğe gidişim temmuz 12 2023, Ekim 2023 başvuruluyum. Bugün sadece etikte beklediğim süre 223 gün ve toplam 328 gündür bekliyorum. İddianın bana ulaşması bile 2.5 ay sürdü. Yarınki toplantıda herkese hayırlı sonuçlar diliyorum. Benimki bilir kişiden çıktı mı o bile belirsiz. Çıktı ise yarın belli olur diye umutla bekliyorum.

uaksendromu, 1 yıl önce

Educawmn
Aday Memur
22 Şubat 2024 22:56

Mart 2023 başvuruluyum yanlış yazmışım.

Educawmn, 1 yıl önce

Geçmiş olsun hocam üak jurileri bu yönde bir akım başlattı ve sizde bu akımın maalesef bekleme kurbanı oldunuz. Yaşamayan bilemez , benim etiğe gidişim temmuz 12 2023, Ekim 2023 başvuruluyum. Bugün sadece etikte beklediğim süre 223 gün ve toplam 328 gündür bekliyorum. İddianın bana ulaşması bile 2.5 ay sürdü. Yarınki toplantıda herkese hayırlı sonuçlar diliyorum. Benimki bilir kişiden çıktı mı o bile belirsiz. Çıktı ise yarın belli olur diye umutla bekliyorum.

22 Şubat 2024 23:41

Hocam etiğe düşüpte bilirkişi sürecini yaşamayan gördüğüm kadarıyla %1 gibi. Genelde bilirkişi sürecini başlatırlar

Dr.Ilbilge, 1 yıl önce
İyi akşamlar hocam. Dilimleme iddiası olup, etik iddiası olan yayınını beyannamesine koymadığı için EK' dan dönen duydunuz mu?
22 Şubat 2024 23:43

Hocam benim inanın hiç umudum kalmadı. Toplamda 330 günü geçti. Sene-i devriyesini de geçecek diye bekliyorum.

Bizim gibi kaç kişi kaldı acaba?

Educawmn, 1 yıl önce

Akhilleus42
Aday Memur
23 Şubat 2024 11:13

Arkadaşlar merhabalar. Bir konuda sizlerden bilgi almak istedim. Ben yaklaşık bir ay öce ÜAK etik kurul kararıyla iki adet yayınımı hatalı indekse koymam ve bir yayınımda da yanlış dipnot kullanmam gerekçesiyle etik aldım. 379 gün olan etik sürecim sonlanmış oldu. Mahkemeye başvurdum. Şimdi ayrıca yeniden doçentliğe başvurmayı düşünüyorum. Yanlış dipnot kullandığım makaleme etik olduğuna dair bir beyanname DBS sitemine koymam gerekiyormuş. Bu konuda bilgisi olan var mı. Beyanname örneği elinde olan var mı. veya ne yazılması lazım dilekçeye. Tecrübesi olan varsa paylaşırsa sevinirim.

KhanD2
Aday Memur
23 Şubat 2024 12:08

Yayın bilgilerin girildiği yerde en altta bu eser etik ceza almıştır gibi bir ibare var onu işaretlemeniz ve sebebini belirtmeniz gerekiyor.

Akhilleus42, 1 yıl önce

Arkadaşlar merhabalar. Bir konuda sizlerden bilgi almak istedim. Ben yaklaşık bir ay öce ÜAK etik kurul kararıyla iki adet yayınımı hatalı indekse koymam ve bir yayınımda da yanlış dipnot kullanmam gerekçesiyle etik aldım. 379 gün olan etik sürecim sonlanmış oldu. Mahkemeye başvurdum. Şimdi ayrıca yeniden doçentliğe başvurmayı düşünüyorum. Yanlış dipnot kullandığım makaleme etik olduğuna dair bir beyanname DBS sitemine koymam gerekiyormuş. Bu konuda bilgisi olan var mı. Beyanname örneği elinde olan var mı. veya ne yazılması lazım dilekçeye. Tecrübesi olan varsa paylaşırsa sevinirim.

Akhilleus42
Aday Memur
23 Şubat 2024 21:12

Teşekkür ederim verdiğiniz cevap için. Bir şey daha soracaktım sizleri rahatsız etmeden. iki yayınımın olması gerektiği yerde olmamasından da etik yedim. 10 puanlik yerde olmaması gerektiginden etik aldım. Bu yayınlarımı tekrar kullanabilir miyim sizce. Kullanabilecegimi düşünüyorum. Çünkü herhangi bir intihal, duplikasyon dilimleme yok. Sadece yanlış yerde göstermek etik suçum. Hadi diğer etik gerekçemi anladım, yanlış dipnot kullanmışım. Olması gereken yazar başka biriymiş ama ben başka birini vermişim dipnot olarak. Yani makale icerigini ilgilendiriyor. O yayınımı koymamayı düşünüyorum. Aslında çok bir günahı yok ama olur ya yine hakemin biri kafayı takar da düşüncesinden.

KhanD2, 1 yıl önce

Yayın bilgilerin girildiği yerde en altta bu eser etik ceza almıştır gibi bir ibare var onu işaretlemeniz ve sebebini belirtmeniz gerekiyor.

Educawmn
Aday Memur
25 Şubat 2024 00:37

Hocam bir gelişme var mı? En son cuma günü toplantısı sonunda bir gelişme olur diye bekledim yine aynı yine aynı .. Türkiye deki en başı boş kurum işlevinı yitiren kurum ÜAK olmuş . Kafalarına göre beklet doçent et .. herşeyi biz yaptık oldu kurumu resmen.

Hocam benim inanın hiç umudum kalmadı. Toplamda 330 günü geçti. Sene-i devriyesini de geçecek diye bekliyorum.

Bizim gibi kaç kişi kaldı acaba?

25 Şubat 2024 01:42

Maalesef Hocam. Bizim dosyalar Etik Komisyona girip şayet aklanırsak jüri sürecine dönüp YK kararını bekleyeceğiz. Benimde anlam veremediğim husus etike verilen bir dosyanın standart bir süresi yok mu? 7 ay bitti ve halen bekliyorum. 2 ay sonucunda elime iddialar ulaştı. Bir hafta içerisinde cevap verip UAK teslim ettim. Bunun üzerinden 5 ay geçti. Etik demek seni süründürürüm ve hiçbir bilgi vermem anlamı çıkıyor. Ve sürece dair en ufak bir bilginiz olmuyor. Allah vicdanlı kurumlar ve insanlara denk getirsin bizleri. Sabrımız kalmadı.

Educawmn, 1 yıl önce

Hocam bir gelişme var mı? En son cuma günü toplantısı sonunda bir gelişme olur diye bekledim yine aynı yine aynı .. Türkiye deki en başı boş kurum işlevinı yitiren kurum ÜAK olmuş . Kafalarına göre beklet doçent et .. herşeyi biz yaptık oldu kurumu resmen.

25 Şubat 2024 01:43

Bu arada sonraki YK 15 Marttaymış. Şayet bilirkişi süreci bitse bile 15 Marttan önce birşey öğrenemeyeceğiz.

Educawmn, 1 yıl önce

25 Şubat 2024 01:45

Acaba aramızda en uzun süredir bekleyen kimler? Mart 2023 başvurusuyum ve 215 gündür etikteyim.

Abdulcmpe
Aday Memur
25 Şubat 2024 18:05

Benim için de aynısı, Mart 2023'te başvurdum. Etik incelemede 200 günden fazla süre geçti...

Acaba aramızda en uzun süredir bekleyen kimler? Mart 2023 başvurusuyum ve 215 gündür etikteyim.

25 Şubat 2024 21:57

Herhalde son partiye kalan bizleriz.

Abdulcmpe, 1 yıl önce

Benim için de aynısı, Mart 2023'te başvurdum. Etik incelemede 200 günden fazla süre geçti...

Educawmn
Aday Memur
26 Şubat 2024 10:46

227. Gün Pazartesi itibari ile sadece etik sureçteyim.

Toplam 17+88+227 gündür beklemedeyim

. Allah bekletenlerin çocuğundan dahi ahımı çıkarsın. Her günûm zehir zıkkim. Benden sonra başvuranların ve daha niteliksiz olanların hepsi Cuma itibati ile Doçent oldular. Hasta ruhlu jüri bozuntusu yüzünden ve başı boş ÜAK görevli hocaları yüzünden bir senedir 4 4 sayfa savunma sonuçlanmıyor. Hiç kimsenin yanına kalmayacak.

Herhalde son partiye kalan bizleriz.

Educawmn
Aday Memur
26 Şubat 2024 10:50

4 sayfa savunma bir hiç uğruna neticeye bağlanmadı.

227 gündür bitmiyor. Keyfi olarak bekletiliyorum. Allah Kahhar ismi ile kahretsin sebep olan ihmali olan art niyeti olanları, Akıl sağlığım gitmek üzere bilim çok şey kazandı bekleterek.

Educawmn, 1 yıl önce

227. Gün Pazartesi itibari ile sadece etik sureçteyim.

Toplam 17+88+227 gündür beklemedeyim

. Allah bekletenlerin çocuğundan dahi ahımı çıkarsın. Her günûm zehir zıkkim. Benden sonra başvuranların ve daha niteliksiz olanların hepsi Cuma itibati ile Doçent oldular. Hasta ruhlu jüri bozuntusu yüzünden ve başı boş ÜAK görevli hocaları yüzünden bir senedir 4 4 sayfa savunma sonuçlanmıyor. Hiç kimsenin yanına kalmayacak.

Toplam 8681 mesaj
«384385386387388389390391392393394395»

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi