Editörler : E.Kayı Han
17 Ağustos 2018 23:31

Güvenlik soruşturması hakkında

Kardeşlerimden 2si Fetö'den ihraç durumda. Benimse Fetöyle hiçbir bağlantım, alakam, ilgim olmadı. Bu konu hakkında pek yazılan birşey de yok. Ben şimdi herhangi bir mülakata girecek olsam, güvenlik soruşturmam olumsuz mu çıkacak? Kardeşlerim'in ihraç olması beni Fetöcü yapar mı? Ben Polis, Asker yada Devlet Memur'u olabilecek miyim?


Beyzahmtt
Aday Memur
18 Ağustos 2018 13:07

Üzgünüm ama duyumlarım soruna evet dedirtiyor... 1. Derecende (anne baba kardeş) böyle bi durum varsa senide etkiliyo...... Kardeşim yolunu çiz şimdiden memurluk zor..

Selim Türk
Yasaklı
16 Eylül 2018 22:34

Çok zor.Bir sürü bu sebepten elenen var.Bırak ihraç olmayı sgksı olan bile elendi.Bak adamlar dava ile dönüyor.

--------------


Ocak 17
Aday Memur
27 Eylül 2018 14:43

Arkadaslar bir konuda yardiminiz ihtiyacim var.Alllah rizasi icin birileri cevap yazsin.Arkadaslar 2014 yilininin subat ayida bu kurumlarda sgk kaydi son bulan bir ogretmen mulakattan gecwbilir mi.gecemezse itiraz hakkini kullnsa dikkate alinir mi.guvenlik sorustirmasindan gecemezse mahkemeye verdiginde cevrenizde hakkini elde etmis yakininiz arkadasiniz var mi yani emsal bir karar var mi?Donemin basbakanin yaptigi 17 23 aralik 2013 tarihi milat alinmiyor mu.Sonucta insanlarin bu tarihte kurumlardan kurtulmalari bir iki ayi hatta domemi bulabilir.

Toplam 3 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi