Editörler : Pangaea
27 Ağustos 2018 16:13

Adalet öğretmenliği

merhaba arkadaşlar,

2019 kpss ye kadar formasyonu tamamlayıp sınava girmeyi planlıyorum. atanan ya da bilgisi olan arkadaşların tavsiyelerine ihtiyacım var, puanlar hangi aralıkta olur sizce? gk-gy altyapım var , eğitim bilimleri için de pegemden konu kitapları aldım, benim hocam videolu anlatımı da dinliyorum. ancak , ev-iş-çocuk derken nasıl işin içinden çıkacağımı bilmiyorum. Allah tüm emek verenlerin yardımcısı olsun.

kavi123
Aday Memur
29 Ağustos 2018 11:15

Hic tereddut etme formasyonu al ben yillarca matemarikten atanamadim kamu yonetimi bitirdim formasyonum zaten vardi atandim simdi guvenlik sorusturmasini bekliyorum

figo102009
Daire Başkanı
29 Ağustos 2018 21:50

Kamu yönetimi + formasyonla neye atandınız hocam ? Puanınız kaçtı bide ?

kavi123, 7 yıl önce

Hic tereddut etme formasyonu al ben yillarca matemarikten atanamadim kamu yonetimi bitirdim formasyonum zaten vardi atandim simdi guvenlik sorusturmasini bekliyorum

Apollon0007
Genel Müdür
30 Ağustos 2018 10:14

p10 puanım 72 geldi bu puanla atanabilir miyim?

Mrsçakmak
Aday Memur
30 Ağustos 2018 16:05

tebrikler hocam, darısı isteyen herkese diyelim. peki nereye kaç puanla atandınız?

kavi123, 7 yıl önce

Mrsçakmak
Aday Memur
30 Ağustos 2018 16:09

atanma puanlarına bakınca biraz zor gibi görünüyor hocam, az bir kontenjan açarlarsa yine 80 leri geçer gibi:( daha çok çalışanlar daha yüksek puan alanlar her geçen yıl artıyor. artık insanlar gece gündüz çalışıp yüksek netler yapıp anca atanabiliyor. vay ki ne vay halimize:(

Apollon0007, 7 yıl önce

p10 puanım 72 geldi bu puanla atanabilir miyim?

Adaletogrtmeni
Aday Memur
11 Ekim 2018 11:19

P10 77 acaba sıralama kaç olur adalette

Hocalarım kamu hukuk siyaset ve kamu yönetimi olarak bakınca 900 lerde oluyor sadece adalettensen bakınça 1. sıra oluyor kamu ve adaletten bakınca 98. sıra oluyor soramam robotundan bakınca 8. Sıra kafam çok karıştıosym i aradim dedi bitirdiğimiz bölümler dışında sistemin yaptığı sıralama gerçekçi degil

uçanbulut
Memur
22 Temmuz 2024 13:24

Uzun zamandan beri kimse birşeyler yazmamız. Kamu yönetimi ve Hukuk Mezunları için yeni bir istihdam alanı. Bu itibarla kontejan sayılarının arttırılması önem arzediyor. Bu yönde çaba sarfetmek lazım.

Toplam 7 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi