Editörler : crops35
«25262728293031323334353637

üye48
Aday Memur
26 Nisan 2023 13:17

Az önce cimer'e yaptığım başvurunun cevabı geldi, EÜAŞ Personel Atama cevaplandırmış.

Ama benim sorduğum soru olan "yazılı ve sözlü sınavlarda aldığım puanlarla, sınavlara girenler arasında kaçıncı olduğumu" cevaplandırmamış!!!! sadece sınavlarda aldığım puanları bildirmiş cimer'e!!!

Yani ben elma ne kadar diye sormuşum onlar armut 50 lira demiş!

merulaalba, 2 ay önce

Yazılı sınava alanınızdan giren sayısı ve yazılı sınavda kaçıncı olduğunuz belirtiliyor.

kitkanun
Şef
26 Nisan 2023 13:43

Ombudsmandan ancak öğrenirsiniz. Cimerin işlevliği kalmadı

üye48, 1 ay önce

Az önce cimer'e yaptığım başvurunun cevabı geldi, EÜAŞ Personel Atama cevaplandırmış.

Ama benim sorduğum soru olan "yazılı ve sözlü sınavlarda aldığım puanlarla, sınavlara girenler arasında kaçıncı olduğumu" cevaplandırmamış!!!! sadece sınavlarda aldığım puanları bildirmiş cimer'e!!!

Yani ben elma ne kadar diye sormuşum onlar armut 50 lira demiş!

26 Nisan 2023 14:08

CİMER falan hikaye şikayet edilen şikayeti cevaplıyor hiç ben halsizim der mi? Asıl cevabı mahkemeye verecekler bakalım ne olacak EÜAŞ yönetiminin keyfi davranislarinin sonuçları olacak mı? Hükümet değişirse çok şey değişir hayırlısı bakalim

merulaalba
Memur
27 Nisan 2023 20:56

Hükümt değişse de bişey değişmez. Zaten hergün Rte'ye saydıran arkadaşlar, mülakattan 70 üstü aldı ve yeni görevlerine başladılar.Zaten öyle olmasa KESK, çoktan Eüaş'ı yıkmıştı.

ya cesaret ya esaret, 1 ay önce

CİMER falan hikaye şikayet edilen şikayeti cevaplıyor hiç ben halsizim der mi? Asıl cevabı mahkemeye verecekler bakalım ne olacak EÜAŞ yönetiminin keyfi davranislarinin sonuçları olacak mı? Hükümet değişirse çok şey değişir hayırlısı bakalim

punisher17
Aday Memur
28 Nisan 2023 08:34

O zaman siyasi bir durum değil bazı bürokratların keyfi uygulamaları sonucu bu sonuç oluştu mu oluştu bu durum ?. Neyse ben seçime endeksli değil her türlü hakkımı aramak için mahkemeye gidiyorum . Umarım adalet yerini bulur . Sınavım iyiyken ve mülakattaki soruları doğru cevaplama oranım yüksekken nasıl mülakattabu şekilde elendim . Ki tercih ettiğim kadrolara atananların da puanlarını be mülakat performanslarını araştırdım, öğrendim . Sonuçta hiçbir şey gizli kalmıyor . Ama hakkımı kim yediyse , kim yedirdiyse Allah?ahavale ettim . Bu dünyada da mahkemede hakkımı arayacağım.

cesurnefer
Aday Memur
28 Nisan 2023 13:51

Mülakat performansı ya da sıralama değildi belirleyici olan.Kimin nereye atanacağı büyük ölçüde belliydi.Dediğin gibi herşey ortaya çıkıyor zaten.
punisher17, 1 ay önce

O zaman siyasi bir durum değil bazı bürokratların keyfi uygulamaları sonucu bu sonuç oluştu mu oluştu bu durum ?. Neyse ben seçime endeksli değil her türlü hakkımı aramak için mahkemeye gidiyorum . Umarım adalet yerini bulur . Sınavım iyiyken ve mülakattaki soruları doğru cevaplama oranım yüksekken nasıl mülakattabu şekilde elendim . Ki tercih ettiğim kadrolara atananların da puanlarını be mülakat performanslarını araştırdım, öğrendim . Sonuçta hiçbir şey gizli kalmıyor . Ama hakkımı kim yediyse , kim yedirdiyse Allah?ahavale ettim . Bu dünyada da mahkemede hakkımı arayacağım.

havasoguk
Memur
04 Mayıs 2023 09:22

bazıları hak ediyor adam 82 almış sınavdan mülakatta 20 vermişler kimi kime şikayet edeceğim diyor bu mantıkla zor bu işler şu an mühendis olarak çalıştığı yerde üstelik görevlendirmeli başmuhendis olan kişiyi bile mülakatta elemişler adam hala görevlendirmeye devam ediyor yahu

mahkeme açmıyorsan bile demez misin ben yetersizsem neden hala görevlendirme devam ediyor yeterliysem neden mülakatta elediniz bu bahsettiğim yerde bir de kimseyi başmühendisliğe layık görmemişler ha bence de hiçbiri layık değil orası ayrı ama :D adamlar iyi yapıyor

müstehak hepsine

punisher17
Aday Memur
04 Mayıs 2023 11:28

Konu biraz da duruş meselesi. Kimisi pes ediyor kimisi mücadele etmeyi tercih ediyor . Ben şahsen mahkemeye verdim . Bu süreçtede gördüğüm bütün siyasetçi ve bürokratlara konuyu anlatıyorum . Eğer mağdur olduysam biri de kamunun gücünü keyfi kullandıysa hem bu dünyada hem ahirette bedel ödemeli . Hadi mevzuata uydurduk deyip bu dünyada başımıza bisey gelmez diyor diye düşünüyorlarsa bile o zaman ahirette her türlü hesaplaşacağız . Ben şahsen elimden geleni yapacağım . Zaten bu şekilde bazı kişilerin keyfi uygulamaları yüzünden çalışma barışı dahi etkileniyor . Hak yiyen elbet birgün hesap verecektir . Allah?ın adaleti büyük ve kaçınılmaz .

cesurnefer
Aday Memur
04 Mayıs 2023 15:09

Tepki olmadan kim ne bekliyor anlayabilmiş değilim.Aynı şeyler tekrarlanınca da kimse ne üzülsün ne de hayıflansın.Kardeşim sen konuşmazsan,itiraz etmezsen,o sendikadan istifa etmezsen herşey kendi kendine mi değişecek?Sürekli onların değirmenine su taşıyıp sonra da oturup ağlamasın kimse!

punisher17
Aday Memur
08 Mayıs 2023 10:01

Arkadaşlar kendi işletmesi yada çalıştığı yer dışında bir yer kazanıp kendi çalıştığı yerde başlatılan var mı bildiğiniz ? Hala tebliğ edilip başlamayan ve feragat etmeyenlerin olduğu söyleniyor , feragat için son süre ne , ne amaç güdülüyor feragat ettirilmeyip yada süreç ne kadar bilgisi olan varsa paylaşabilir mi ?

cesurnefer
Aday Memur
11 Mayıs 2023 22:43

Çoğu kazanan yerinde kaldı ya da döndü sanırım,fegat duymadım.heryerden haberimiz olmuyo,son vaziyet böyle bildiğim
punisher17, 1 ay önce

Arkadaşlar kendi işletmesi yada çalıştığı yer dışında bir yer kazanıp kendi çalıştığı yerde başlatılan var mı bildiğiniz ? Hala tebliğ edilip başlamayan ve feragat etmeyenlerin olduğu söyleniyor , feragat için son süre ne , ne amaç güdülüyor feragat ettirilmeyip yada süreç ne kadar bilgisi olan varsa paylaşabilir mi ?

punisher17
Aday Memur
24 Mayıs 2023 21:31

Arkadaşlar son durumlar nasıl ? Dava açanlar kimler ? Mücadeleyi bırakmayalım . İlerleme kaydeden var mı gelişme oldukça herkes buradan bir haber etsin

punisher17
Aday Memur
06 Haziran 2023 14:49

Arkadaşlar dava açanlardan kurumdan savunma ve evrak gelen oldu mu ?

Toplam 733 mesaj
«25262728293031323334353637

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi