Editörler : Renjiro
«789101112131415161718»
17 Ekim 2018 17:27

Mzlmshn
Aday Memur

Bugün itiraz komisyonu toplandı mı acaba? Bilgisi olan var mı?

DocAdayıı, 4 yıl önce - Alıntıya git
Bu ay bir daha toplanmayacak Kasım ayı başında toplanacak diye biliyorum
18 Ekim 2018 17:22

DocAdayıı
Aday Memur

Uak tan kargo mesajı geldi. Itirazin sonucu geliyor sanırım. Allah'tan hayırlısı artık

18 Ekim 2018 17:23

bein
Aday Memur

Uak tan kargo mesajı geldi. Itirazin sonucu geliyor sanırım. Allah'tan hayırlısı artık

Bana da mesaj geldi ama olumsuz olduğunu öğrendim gayri resmi

18 Ekim 2018 18:14

Mzlmshn
Aday Memur

Hocam siz hangi kriterden dolayı itiraz ettiniz
19 Ekim 2018 11:14

alkim_alkim
Memur

Bana da mesaj geldi ama olumsuz olduğunu öğrendim gayri resmi

bein, 4 yıl önce - Alıntıya git

benim de reddedilmiş.

19 Ekim 2018 11:25

bein
Aday Memur

benim de reddedilmiş.

alkim_alkim, 4 yıl önce - Alıntıya git

NE YAPMAYI DÜŞÜNÜYORSUNUZ HOCAM MAHKEYE GİDECEK MİSİNİZ?

19 Ekim 2018 11:29

alkim_alkim
Memur

NE YAPMAYI DÜŞÜNÜYORSUNUZ HOCAM MAHKEYE GİDECEK MİSİNİZ?

bein, 4 yıl önce - Alıntıya git

tabii ki de. çünkü haklıyım. aralık 2017 başvurusunu nisan 2018'e göre değerlendirip asgari şart denilmesine itirazımı reddetmişler. son aşama neyse o aşamaya kadar giderim.

19 Ekim 2018 17:53

kür-şat
Şef
Bana da az önce Üak'tan mesaj geldi. Sistemde hala başvurumun iptal edildiği yazıyor.
19 Ekim 2018 18:05

docadayı
Aday Memur
Bana da az önce Üak'tan mesaj geldi. Sistemde hala başvurumun iptal edildiği yazıyor.
kür-şat, 4 yıl önce - Alıntıya git

Kargo mesajı mı hocam?

19 Ekim 2018 21:31

kür-şat
Şef

Kargo mesajı mı hocam?

docadayı, 4 yıl önce - Alıntıya git
Evet hocam
19 Ekim 2018 23:27

YÖK55
Aday Memur

Değerli Hocalarım,

Kendimizce bilime yenilik katmak için uyguladığımız veya geliştirdiğimiz bir model, bir yöntem ÜAK jürisine saçma gelip veya bilimsel desteği yok denip değerlendirmeden çıkartılabiliyor mu?

Hakemli dergiden geçmiş bir yayını jüri olmamış bu diyebiliyor mu?

20 Ekim 2018 15:04

kür-şat
Şef
Kargoyu aldım. 10.09.2018 dilekçeniz 05.10.2018 tarihli komisyonda görüşülmüş, itirazınız reddedilmiştir yazıyor. Okuduğunu anlamayan profesörün, dilekçemi okumadıkları ya da anlamak istemedikleri için reddeden komisyonun Allah belasını versin. İki cihanda rezil rüsva olsunlar. Hakkımı helal etmiyorum.
21 Ekim 2018 12:58

hureyre2
Şef
Kargoyu aldım. 10.09.2018 dilekçeniz 05.10.2018 tarihli komisyonda görüşülmüş, itirazınız reddedilmiştir yazıyor. Okuduğunu anlamayan profesörün, dilekçemi okumadıkları ya da anlamak istemedikleri için reddeden komisyonun Allah belasını versin. İki cihanda rezil rüsva olsunlar. Hakkımı helal etmiyorum.
kür-şat, 4 yıl önce - Alıntıya git

Yeniden itiraz edilebilir bence. CİMER'e de başvurun. Aynı zamanda üst düzey kişilerden direkt olarak randevu isteyin ısrarla görüşme talebinde bulunun. Allah sonucunuzu en kısa zamanda olumlu olarak almanızı nasip etsin. Art niyetli olanları da utandırsın, güçlerini ellerinden alsın. Ben de başarısız bulunduğumdan itiraz ettim. Sonuç red de gelse tekrar itiraz edeceğim.

21 Ekim 2018 15:12

kür-şat
Şef

Yeniden itiraz edilebilir bence. CİMER'e de başvurun. Aynı zamanda üst düzey kişilerden direkt olarak randevu isteyin ısrarla görüşme talebinde bulunun. Allah sonucunuzu en kısa zamanda olumlu olarak almanızı nasip etsin. Art niyetli olanları da utandırsın, güçlerini ellerinden alsın. Ben de başarısız bulunduğumdan itiraz ettim. Sonuç red de gelse tekrar itiraz edeceğim.

hureyre2, 4 yıl önce - Alıntıya git
Hem üak'a hem de profesöre maddi ve manevi tazminat davası açmayı düşünüyorum. Cimer aklıma gelmemişti, oraya da yazayım hocam.
21 Ekim 2018 17:12

uzmanilke
Yasaklı

Bana kalırsa başvuruların %90'ı hakikaten yetersiz... Yeni fikir ve yaratıcı bilimsel üretim yok. Genel olarak, farklı versiyonla birlikte bilinenlerin tekrarı maalesef çalışmalarımız. Çalışmalarınızda başarılar dilerim.

21 Ekim 2018 19:29

son viraj
Kapalı

Bana kalırsa başvuruların %90'ı hakikaten yetersiz... Yeni fikir ve yaratıcı bilimsel üretim yok. Genel olarak, farklı versiyonla birlikte bilinenlerin tekrarı maalesef çalışmalarımız. Çalışmalarınızda başarılar dilerim.

uzmanilke, 4 yıl önce - Alıntıya git

Jüri'de bulunan hocalar sanki çok dolu, çoğunlukla makalelerini paralı dergilerde özellikle Afrika dergilerinde yayınlayıp doçent olmuşlar, fakat Avrupa ve Amerika da A sınıfı dergilerde yayınlanan disiplinler arası makalelerime tam alandan değil deyip yayınlardan beni bırakmışlardır.

21 Ekim 2018 19:50

sistek
Memur

Jüri'de bulunan hocalar sanki çok dolu, çoğunlukla makalelerini paralı dergilerde özellikle Afrika dergilerinde yayınlayıp doçent olmuşlar, fakat Avrupa ve Amerika da A sınıfı dergilerde yayınlanan disiplinler arası makalelerime tam alandan değil deyip yayınlardan beni bırakmışlardır.

son viraj, 4 yıl önce - Alıntıya git

Hocam sonucunu yeni mi öğrendiniz.

21 Ekim 2018 22:01

hureyre2
Şef

Yaptığım incelemelere göre jüri üyelerinin %90'ının dosyaları sizin söylediğiniz gibi yapılanın tekrarından ibaret ve puan olarak da yetersiz. Benim makalelerim ise tam tersine jüri üyelerince özgün olduğu için başarısız bulunmuştu. Yetersiz bulunan dosyaların çoğunun da özgün makaleleri nedeni ile reddedildiğinden eminim. Eski köye yeni adet mi getiriyorsun derler ya, onun gibi birşey işte. Bilinmeyeni garipsemek veya ötelemek de, hazmedememek de diyebilirsiniz.

22 Ekim 2018 00:04

kür-şat
Şef

Olayı yanlış anlamışsın. Adamın yayınlarla ilgili bir derdi yok. Ders vermediğim için asgari şartı taşımıyor demiş.
22 Ekim 2018 08:57

bein
Aday Memur

Hocam bana da kargo ulaştı.01.10.2018 dilekçeniz 05.10.2018 tarihli komisyonda görüşülmüş, itirazınız reddedilmiştir yazıyor. Bu durumsa tekrar itiraz hakkımız var mı herhangi bir gerekçe de yok

Toplam 2518 mesaj
«789101112131415161718»