Bugün itiraz komisyonu toplandı mı acaba? Bilgisi olan var mı? DocAdayıı, 4 yıl önce - Alıntıya git
Bugün itiraz komisyonu toplandı mı acaba? Bilgisi olan var mı?
Uak tan kargo mesajı geldi. Itirazin sonucu geliyor sanırım. Allah'tan hayırlısı artık
Uak tan kargo mesajı geldi. Itirazin sonucu geliyor sanırım. Allah'tan hayırlısı artık DocAdayıı, 4 yıl önce - Alıntıya git
Bana da mesaj geldi ama olumsuz olduğunu öğrendim gayri resmi
Bana da mesaj geldi ama olumsuz olduğunu öğrendim gayri resmi bein, 4 yıl önce - Alıntıya git
benim de reddedilmiş.
benim de reddedilmiş. alkim_alkim, 4 yıl önce - Alıntıya git
NE YAPMAYI DÜŞÜNÜYORSUNUZ HOCAM MAHKEYE GİDECEK MİSİNİZ?
NE YAPMAYI DÜŞÜNÜYORSUNUZ HOCAM MAHKEYE GİDECEK MİSİNİZ? bein, 4 yıl önce - Alıntıya git
tabii ki de. çünkü haklıyım. aralık 2017 başvurusunu nisan 2018'e göre değerlendirip asgari şart denilmesine itirazımı reddetmişler. son aşama neyse o aşamaya kadar giderim.
Bana da az önce Üak'tan mesaj geldi. Sistemde hala başvurumun iptal edildiği yazıyor. kür-şat, 4 yıl önce - Alıntıya git
Kargo mesajı mı hocam?
Kargo mesajı mı hocam? docadayı, 4 yıl önce - Alıntıya git
Değerli Hocalarım,
Kendimizce bilime yenilik katmak için uyguladığımız veya geliştirdiğimiz bir model, bir yöntem ÜAK jürisine saçma gelip veya bilimsel desteği yok denip değerlendirmeden çıkartılabiliyor mu?
Hakemli dergiden geçmiş bir yayını jüri olmamış bu diyebiliyor mu?
Kargoyu aldım. 10.09.2018 dilekçeniz 05.10.2018 tarihli komisyonda görüşülmüş, itirazınız reddedilmiştir yazıyor. Okuduğunu anlamayan profesörün, dilekçemi okumadıkları ya da anlamak istemedikleri için reddeden komisyonun Allah belasını versin. İki cihanda rezil rüsva olsunlar. Hakkımı helal etmiyorum. kür-şat, 4 yıl önce - Alıntıya git
Yeniden itiraz edilebilir bence. CİMER'e de başvurun. Aynı zamanda üst düzey kişilerden direkt olarak randevu isteyin ısrarla görüşme talebinde bulunun. Allah sonucunuzu en kısa zamanda olumlu olarak almanızı nasip etsin. Art niyetli olanları da utandırsın, güçlerini ellerinden alsın. Ben de başarısız bulunduğumdan itiraz ettim. Sonuç red de gelse tekrar itiraz edeceğim.
Yeniden itiraz edilebilir bence. CİMER'e de başvurun. Aynı zamanda üst düzey kişilerden direkt olarak randevu isteyin ısrarla görüşme talebinde bulunun. Allah sonucunuzu en kısa zamanda olumlu olarak almanızı nasip etsin. Art niyetli olanları da utandırsın, güçlerini ellerinden alsın. Ben de başarısız bulunduğumdan itiraz ettim. Sonuç red de gelse tekrar itiraz edeceğim. hureyre2, 4 yıl önce - Alıntıya git
Bana kalırsa başvuruların %90'ı hakikaten yetersiz... Yeni fikir ve yaratıcı bilimsel üretim yok. Genel olarak, farklı versiyonla birlikte bilinenlerin tekrarı maalesef çalışmalarımız. Çalışmalarınızda başarılar dilerim.
Bana kalırsa başvuruların %90'ı hakikaten yetersiz... Yeni fikir ve yaratıcı bilimsel üretim yok. Genel olarak, farklı versiyonla birlikte bilinenlerin tekrarı maalesef çalışmalarımız. Çalışmalarınızda başarılar dilerim. uzmanilke, 4 yıl önce - Alıntıya git
Jüri'de bulunan hocalar sanki çok dolu, çoğunlukla makalelerini paralı dergilerde özellikle Afrika dergilerinde yayınlayıp doçent olmuşlar, fakat Avrupa ve Amerika da A sınıfı dergilerde yayınlanan disiplinler arası makalelerime tam alandan değil deyip yayınlardan beni bırakmışlardır.
Jüri'de bulunan hocalar sanki çok dolu, çoğunlukla makalelerini paralı dergilerde özellikle Afrika dergilerinde yayınlayıp doçent olmuşlar, fakat Avrupa ve Amerika da A sınıfı dergilerde yayınlanan disiplinler arası makalelerime tam alandan değil deyip yayınlardan beni bırakmışlardır. son viraj, 4 yıl önce - Alıntıya git
Hocam sonucunu yeni mi öğrendiniz.
Yaptığım incelemelere göre jüri üyelerinin %90'ının dosyaları sizin söylediğiniz gibi yapılanın tekrarından ibaret ve puan olarak da yetersiz. Benim makalelerim ise tam tersine jüri üyelerince özgün olduğu için başarısız bulunmuştu. Yetersiz bulunan dosyaların çoğunun da özgün makaleleri nedeni ile reddedildiğinden eminim. Eski köye yeni adet mi getiriyorsun derler ya, onun gibi birşey işte. Bilinmeyeni garipsemek veya ötelemek de, hazmedememek de diyebilirsiniz.
Hocam bana da kargo ulaştı.01.10.2018 dilekçeniz 05.10.2018 tarihli komisyonda görüşülmüş, itirazınız reddedilmiştir yazıyor. Bu durumsa tekrar itiraz hakkımız var mı herhangi bir gerekçe de yok