Öncelikle Geçmiş olsun hocam. Bende aynı durumdan muzdariptim. Hatta benim durum fıkralık oldu. Neyse ki kara durumuna gelip hala bekliyoruz. Aslında itirazı 21 kişilik Doçentlik Komisyonuna yapacaksınız. Bu komisyonda birkaç kişiden oluşan bir kurula gönderiyor ve buna göre itirazınız kabul veya ret olarak size bildirim yapılıyor. Ardından itiraz dilekçeniz Asgari veren jüriye gönderilip ondanda başarılı/başarısız olacak şekilde (Doç Yön. 6.1.b md. göre) karar vermesi isteniyor. Buradan gelen cevaba göre de Başarılı /Başarısız olduğu kararı çıkıyor. İtiraz dilekçenizi kısa öz ve somut temellere dayandırmanız gerek. Geçmiş olsun. Umarım olumlu netice alırsınız. Doç.Mat, 1 yıl önce - Alıntıya git
Öncelikle Geçmiş olsun hocam. Bende aynı durumdan muzdariptim. Hatta benim durum fıkralık oldu. Neyse ki kara durumuna gelip hala bekliyoruz. Aslında itirazı 21 kişilik Doçentlik Komisyonuna yapacaksınız. Bu komisyonda birkaç kişiden oluşan bir kurula gönderiyor ve buna göre itirazınız kabul veya ret olarak size bildirim yapılıyor. Ardından itiraz dilekçeniz Asgari veren jüriye gönderilip ondanda başarılı/başarısız olacak şekilde (Doç Yön. 6.1.b md. göre) karar vermesi isteniyor. Buradan gelen cevaba göre de Başarılı /Başarısız olduğu kararı çıkıyor.
İtiraz dilekçenizi kısa öz ve somut temellere dayandırmanız gerek. Geçmiş olsun. Umarım olumlu netice alırsınız.
Teşekkür ederim hocam, umarım bekleyen herkes olumlu cevaplarını en kısa zamanda alır.
Hocam itiraz doçentlik komisyonunda görüşülmuyor mu yani? Komisyon da ayrı bir kurula mı gönderiyor? Bu kurul kimlerden oluşuyor? mrfilolog, 1 yıl önce - Alıntıya git
hocam tekrardan merhaba;
Evet öncelikle komisyon dilekçenizi incelemeye değer görürse bildiğim kadarı ile bir bilirkişi kuruluna yönlendiriyor. Oradan çıkacak kara göre itirazınız kabul yada Ret oluyor.
Asgari itirazlari bu ay ne gun gorusulecek bilgisi olan var mi? Bu bilgi benim icin cok onemli paylasirsaniz sevinirim.
Bu grupta hiç hareketlilik yok. Acaba bu hafta olacak mı toplantı?
Bu grupta hiç hareketlilik yok. Acaba bu hafta olacak mı toplantı? Proton2021, 1 yıl önce - Alıntıya git
Bu ayki toplantı yapılmamış mı hocam? Ben sanki olmuştu diye hatırlıyorum.
Bu ayki toplantı yapılmamış mı hocam? Ben sanki olmuştu diye hatırlıyorum. Tourniquett, 1 yıl önce - Alıntıya git
Umarım dilekçelerimiz okunur da beklediğimize değer..
Umarım dilekçelerimiz okunur da beklediğimize değer.. Proton2021, 1 yıl önce - Alıntıya git
Yok hocam hiçbir hareketlilik yok. Önceki ayların tarihlerine bakılacak olursa olmuş olması lazım ancak sistemde bir değişiklik yok. Hala jüri sürecinde yazıyor. mrfilolog, 1 yıl önce - Alıntıya git
Tuhaf gerçekten normalde çoktan olması lazımdı. Her ayın ilk haftası yapılıyordu genellikle. Ilk hafta olmazsa 2. Hafta mutlaka oluyordu. Bilemedim.
Hocam belki sizinki komisyondan dönmüştür o yüzden jüri sürecindedir. Ya da jüriye gönderilmiştir tekrar değerlendirsin diye.. bunlar da olabilir. O nedenle sistemde hala öyle yazıyordur. Bir daha bilgi almaya çalışın bence.
Artık okunuyor gibi hocam. Önceden bütün itirazlar reddedilirdi. Şimdi çoğunluk kabul ediliyor. Umarım süreciniz devam eder.
Artık okunuyor gibi hocam. Önceden bütün itirazlar reddedilirdi. Şimdi çoğunluk kabul ediliyor. Umarım süreciniz devam eder. Tourniquett, 1 yıl önce - Alıntıya git
Çok saçma bir sebeple asgariye bıraktı juri ve iki aydır öylece bekliyorum.
teşekkür ederim. Umarım hepimiz kısa zamanda sonuç alırız.
Çok saçma bir sebeple asgariye bıraktı juri ve iki aydır öylece bekliyorum. teşekkür ederim. Umarım hepimiz kısa zamanda sonuç alırız. Proton2021, 1 yıl önce - Alıntıya git
Hep öyle yapıyorlar hocam. Kendilerince uyduruyorlar bir şeyler. Hiç ulaştınız mi hocam. Neden 2 aydır ses yok ki?
Tuhaf gerçekten normalde çoktan olması lazımdı. Her ayın ilk haftası yapılıyordu genellikle. Ilk hafta olmazsa 2. Hafta mutlaka oluyordu. Bilemedim. Tourniquett, 1 yıl önce - Alıntıya git
Sizin jüri sürecine döndü mü hocam. Döndü ise ne zaman döndü?
Ben 24 ağustos asgariden kaldım. İtirazım 16 eylülde kabul edildi ve jüri sürecine döndü. Forumda Y azılanlara göre 10 gün jüriye süre verdiler. 29 eylül toplantıya girmişimdir ve açıklanır dedim ama hala haber yok maalesef.
Sizin jüri sürecine döndü mü hocam. Döndü ise ne zaman döndü? Ben 24 ağustos asgariden kaldım. İtirazım 16 eylülde kabul edildi ve jüri sürecine döndü. Forumda Y azılanlara göre 10 gün jüriye süre verdiler. 29 eylül toplantıya girmişimdir ve açıklanır dedim ama hala haber yok maalesef. Drrose, 1 yıl önce - Alıntıya git
Juri sürecinne dönmedi. Ağustos ayında dilekçemi göndermiştim bekliyorum iki aydır. İlgili memur ay ortasında alınacak dedi ama dediğiniz gibi bize ne zaman yansır bilmiyorum.
Hep öyle yapıyorlar hocam. Kendilerince uyduruyorlar bir şeyler. Hiç ulaştınız mi hocam. Neden 2 aydır ses yok ki? Tourniquett, 1 yıl önce - Alıntıya git
Hiçbir açıklama yok, neden iki aydır bir ilerleme olmadı bilmiyorum maalesef. Ama asgari sebebi o kadar yanlış ki itirazı okurlarsa juri sürecine dönmeli durumum.
Bence ulaşmaya bilgi almaya çalışın hocalarım. Çok uzamış görünüyor.
Hocam gerekçeli raporu neden uak direk olarak iptal bildirimiyle beraber gondermiyor ve ek dilekce gerekiyor anlamıyorum. Peki gerekçeli rapor talebi icin uaka gidip mi dilekçe vermek gerekiyor yoksa kargo ile dilekce gonderilebiir mi? hendese13, 5 yıl önce - Alıntıya git
Hocam gerekçeli raporu neden uak direk olarak iptal bildirimiyle beraber gondermiyor ve ek dilekce gerekiyor anlamıyorum.
Peki gerekçeli rapor talebi icin uaka gidip mi dilekçe vermek gerekiyor yoksa kargo ile dilekce gonderilebiir mi?
Bana iptal edildiği bildirimine ek olarak jürinin ayrıntılı raporu gönderildi hocam.
Hani şu meşhur "sarı zarf" ile geldi.
Yani dilekçe yazmam gerekmedi.