Olayı yanlış anlamışsın. Adamın yayınlarla ilgili bir derdi yok. Ders vermediğim için asgari şartı taşımıyor demiş. kür-şat, 4 yıl önce - Alıntıya git
Hocam sizin durumunuzla ilgili ders vermemiş olmanıza rağmen 2 yıl üniversitede çalıştığınız haldemi asgari şartlardan başvurunuz iptal edildi
Değerli hocalarım; öncelikle bu forumu açanlara teşekkür ederim. Yazışmalarınızı okudum, reddedilen hocalarımın haklarını araması kadar doğal bir durum olamaz. Komisyondan geçip jüriye takılması insanın aklını bulandırıyor. Benim babam da sizler gibi doçent olmayı bekliyor. Aynı durumla karşı karşıyayız. Telefonla ulaşmak imkansız. Ulaşsanız da sağlıklı bir cevap alamıyorsunuz. Kapalı kapılar ardında ne oluyor bilemiyoruz. Bir önceki dönemde telefonda ulaştığım kişi "benim çok işim var sizle uğraşamam" diyerek konuyu geçiştiriyorlar. Kimsenin haddine de değil işinden alıkoymak. Burada önemli olan verilen emeklerin boşa gitmemesi. Hak Hukuk hepimiz için geçerli. Neden reddedildi bunu pekala DBS'ye detaylı bir şekilde girebilirler ki hocalarımızın aklında soru işaretleri kalmasın ve kendini eksik olan yönde tamamlasın. Bugün kendi üniversitesinin rektörü ile görüşecek. Oradan neden reddedildiği bilgisine ulaşmaya çalışacağız. O da yetmezse "Kamu Denetçiliği Kurumu (Ombudsmanlık) ve CİMER"e başvuruda bulunacağız. Buradan çıkan sonuca göre de İdare Mahkemesine'ne başvuracağız. Hakkımızı sonuna kadar savunacağız. Hepinize iyi günler dilerim.
Hocam sizin durumunuzla ilgili ders vermemiş olmanıza rağmen 2 yıl üniversitede çalıştığınız haldemi asgari şartlardan başvurunuz iptal edildi Umitacar, 4 yıl önce - Alıntıya git
Hocam bana da kargo ulaştı.01.10.2018 dilekçeniz 05.10.2018 tarihli komisyonda görüşülmüş, itirazınız reddedilmiştir yazıyor. Bu durumsa tekrar itiraz hakkımız var mı herhangi bir gerekçe de yok bein, 4 yıl önce - Alıntıya git
Hocam bana da kargo ulaştı.01.10.2018 dilekçeniz 05.10.2018 tarihli komisyonda görüşülmüş, itirazınız reddedilmiştir yazıyor. Bu durumsa tekrar itiraz hakkımız var mı herhangi bir gerekçe de yok
Tekrar itiraz edilebilir. Gerekçe belirtilmediği için hangi gerekçe ile reddedilmiştir diye de belirtmenizde fayda var. Ayrıca haklı olduğunuzu ek belgelerle delillendirebilirsiniz. ÜAK tarafınca belirlenmiş o konu hakkındaki kriterleri de belgelendirebilirsiniz., Benzer vakalardan itirazı kabul edilenleri de belge olarak sunabilirsiniz.
Evet hocam. 10 yıl araştırma görevlisi olarak çalıştım. kür-şat, 4 yıl önce - Alıntıya git
Sayın Hocam,
Siz 10 yıl arş.gör. olarak çalıştınız ancak bu dönem bittikten sonra dr veya başka bir unvanla derse mi girmediniz? Jüri bundan dolayı mı asgari şartı sağlamıyor dedi?
Dışarıdan doç. olanlar hiç derse girmiyorlar. Onlar nasıl kabul ediliyor?
Hocam sonucunu yeni mi öğrendiniz. sistek, 4 yıl önce - Alıntıya git
Hocam sonucunu yeni mi öğrendiniz.
Hocam bir ay oldu.
Sayın Hocam, Siz 10 yıl arş.gör. olarak çalıştınız ancak bu dönem bittikten sonra dr veya başka bir unvanla derse mi girmediniz? Jüri bundan dolayı mı asgari şartı sağlamıyor dedi? YÖK55, 4 yıl önce - Alıntıya git
Benim durumunda aynıydı. 10 yıldır akademik personel olarak çalışıyorum. Jüri ders vememiş diyerek asgari şartı sağlamıyor demiş. Ancak komisyon beni haklı bularak jüriden tekrar değerledirme yapmasını istemiş. Komisyon aynı durum için iki farklı karar veremez. Üye1110, 4 yıl önce - Alıntıya git
hakli olup da israrla reddedilen arkadaslarin dosyalari basarisiz olabilir mi acaba
hakli olup da israrla reddedilen arkadaslarin dosyalari basarisiz olabilir mi acaba adonis0, 4 yıl önce - Alıntıya git
neden olsun ki? öyle bir sonuca varamayız.
Arkadaşlar Komisyon ne zaman toplanacak net tarih bilen varmı Mzlmshn, 4 yıl önce - Alıntıya git
Her ayın ilk haftası salı günü olduğu söyleniyor. Buna göre 6 kasım olması gerekiyor.
2 defa komisyona girdim, yine de başvurum reddedildi. Bu durumu anlayamıyorum. kür-şat, 4 yıl önce - Alıntıya git
İKİ DEFA ÜST ÜSTE İTİRAZ EDİLE BİLİRİ Mİ ACABA ?
İKİ DEFA ÜST ÜSTE İTİRAZ EDİLE BİLİRİ Mİ ACABA ? bein, 4 yıl önce - Alıntıya git
bildiğim kadarıyla edilmiyor. fark eder mi ki bir de. okumuyorlar ki itirazları.
Aynı sebeple asgari şarta takılan hocaların bir kısmının itirazını kabul edip diğerlerini etmiyorlar, aacaba komisyon diğer jurilerin olumlu/olumsuz görüşlerine göre mi karar veriyor?
Aynı sebeple asgari şarta takılan hocaların bir kısmının itirazını kabul edip diğerlerini etmiyorlar, aacaba komisyon diğer jurilerin olumlu/olumsuz görüşlerine göre mi karar veriyor? docadayı, 4 yıl önce - Alıntıya git
asil jüri üyesinin 3ü asgari şart diğer ikisi olumlu dediyse ne olacak? bu mantık yanlış. işlerine geldiği gibi hareket ediyorlar.
Asgari şartlara takılan kaç kişi dava açtı acaba
Aslında buradaki arkadaşlarımı gönülden destekleyerek izleyen çoğu arkadaşımız gibi sessiz çoğunluktaydım bende.
Ekim sonuna doğru sonucum açıklandı. Aralık 2017 sağlıktan başvuran bir doçent adayıyım. 7 jürimden 6 sı olumlu vermesine rağmen yedekten bir jürimin asgari şartına takıldım.
Beyannemedeki sci yayınlardan bir tanesini seçerek alanımın içinde olmasına rağmen başvuru spekturumuna uymuyor sanki (cümlesi bu) diyerek iptalini istemiş. Bu yayın çıkınca 39.18 puanda kalarak asgari başvuru şartını sağlayamamış oldum. Acı olan bu jüri mezun olduğum üniversiteden tanıdığım husumetim olmayan, gıyabımda benim için iyi konuşan biri (güya).Raporu son güne kadar bekletmiş en son gün girmiş (heralde maksimum zaman kaybettirmek amaç).
Kötü niyet alani belli. Haksızlık hissi, adalet duygusunun sarsılması v.s. bir sürü duygu yaşadım.
Ama sonra toparlandım. Mesleğimde, sosyal ortamımda, akademik performansımda da gayet iyiym:) Bu dandik doçentlik sistemine teslim olup kendimi üzmek yerine itiraz dilekçemi yazdım. Ardından ekim 2018' yetiştiğim için bir daha (10 yayın daha ekleyerk) tekrar başvurdum. Moralimide bozmamaya karar verdim.
Bu kadar subjektif ve sığ bir sitemde bence bizler hepimiz hakeden ve başarılıyız. Daha düne kadar 3 yayınla doçent olan (hatta 10 yıl evvel başvurup yayından geçen sözlüden kalanlar bir dilekçe ile) insanlar size yorum yazıyor.
Biz ısrarcı olacağız, dik duracağız, olumlu düşüneceğiz. Yenilmek kaybetmek yok bence. Burada yeterince durursak illaki o belgeyi verecekler. Ha o sıfat bişi ifade ediyor mu bence artık oda ifade etmiyor ama....
Herkese sevgiler....
Merhaba. Ben de asgari şarttan dolayı madur biri olarak 2016 aralık, 2018 nisan dönemlerinde elendim. soeduğum prof'lar komisyon kararlarının değişmesi çok zor zaman kaybından başka bir şey olmaz dediler, ben de itiraz etmedim. Ancak bu forumu takip edince olumlu netice alanları duymak cesaret verdi. Tabi yine aynı durumla karşılaşmam umarım. Bu tantana sözlünün kalkmasından kaynaklanıyor. Bulunduğum üniversite sözlü kararı aldı, herhalde tek sevinen benim