Editörler : Renjiro
«101112131415161718192021»
28 Kasım 2018 18:05

üzgündr

Nisan 2017 başvurusuyum. Asgari şart nedenli iptal Ama okuduğum kadarıyla itirazlarda nedensiz olumsuz yanıt alınıyormuş.

28 Kasım 2018 19:13

Mzlmshn
Aday Memur

İtiraz komisyonu tekrar aynı adama gönderiliyorsa nasıl olumlu sonuç bekleyebiliriz ki?

Akif97, 4 yıl önce - Alıntıya git
Bildiğim kadarı ile dosyayı onaylayın veya rededin diyorlar 15 gün süre veriyorlar tekrar minimum kriter deme hakkı yok
28 Kasım 2018 20:52

Dr.Hoca
Aday Memur

Hocam geçmiş olsun, bir şey sormak istiyorum. Puanı geçersiz sayılan çalışmalar için juri gerekçe bildirmiş mi? Çok kişisel olmazsa varsa bu gerekçeleri bizle paylaşır mısınız?

Teşekkür ederim.

CHX-CHX, 4 yıl önce - Alıntıya git
Sayın hocam raporlar henüz elime ulaşmadı hangi puanı yok saydı bilmiyorum. Ayrıca herhangi bir çalışmamı yok saysa bile yerine koyulabilecek onlarca yayınım var burada ancak kasti bir durum olabilir diye düşünüyorum bu işte hiç bir mantık yok hakkımı helal etmiyorum
28 Kasım 2018 21:13

Dr.Hoca
Aday Memur

Nerden bilgi aldınız hocam??

biochemist25, 4 yıl önce - Alıntıya git
26 Kasım Pazartesi günü Resmi olarak sayfamda açıklandı sonuç. Neden asgari şartla bırakıldığımı bilmiyorum raporlar henüz elime ulaşmadı.
29 Kasım 2018 09:03

biochemist25
Aday Memur
26 Kasım Pazartesi günü Resmi olarak sayfamda açıklandı sonuç. Neden asgari şartla bırakıldığımı bilmiyorum raporlar henüz elime ulaşmadı.
Dr.Hoca, 4 yıl önce - Alıntıya git

Hocam peki kargo mesajı aldınız mı? Benim sistemde göründüğü günün ertesi günü kargo mesajı aldım. Gerekçeli kararı hemen kargo yoluyla ulaştırıyorlar. Bir de alanınız nedir acaba?

29 Kasım 2018 09:43

Dr.Hoca
Aday Memur

Hocam peki kargo mesajı aldınız mı? Benim sistemde göründüğü günün ertesi günü kargo mesajı aldım. Gerekçeli kararı hemen kargo yoluyla ulaştırıyorlar. Bir de alanınız nedir acaba?

Kargo mesajı almadım bende çok merak ediyorum raporları. Alanım Güzel Sanatlar
29 Kasım 2018 11:47

mobiolcell
Aday Memur

İtirazım kabul edildi ve tekrar juri surecindeyim.

29 Kasım 2018 12:23

biochemist25
Aday Memur

Nasıl öğrendiniz hocam? Sürecinizden bahşeder misiniz?

29 Kasım 2018 13:55

Akif97
Aday Memur

İtiraza cevap daha gelmedi. 20 gün oldu.hala yok.

29 Kasım 2018 17:47

çilebülbül
Aday Memur

itiraza cevaplarda resmi yazı ile mi oluyor. olumlu veya olumsuz...

29 Kasım 2018 17:51

çilebülbül
Aday Memur

İtirazım kabul edildi ve tekrar juri surecindeyim.

mobiolcell, 4 yıl önce - Alıntıya git

30 Kasım 2018 09:12

biochemist25
Aday Memur

5 Ekimdeki komisyonda itirazı red edilenlere baktığımda 18 Ekimde kargo mesajı aldıklarını ve 20 Ekimde de kararların eline ulaştıklarını biliyorum. Geçmiş yorumlara baktığımda gördüm. "5 Ekim tarihinde itirazınız görüşülmüş ve İtirazınız red edilmiştir" diye yazı ellerine ulaşmıştı. Bu durumda 16 Kasım sonuçları da bugün yarın belli olur diye düşünüyorum. Elim telefonda kargo mesajı almamak için dua ediyorum

30 Kasım 2018 11:08

drdemirkale
Aday Memur

Arkadaşlar 2017 nisan dönemi başvurum asgari koşul nedeni ile iptal edildi. ekim ayındaki komisyona itiraz ettim. bir cümle ilebir ay sonra gerekçesiz olarak itirazınızın reddine şeklinde cevap geldi. bu hfta başında ise UAK'yı mahkemeye verdim.En erken 3 ay en geç 11 ay içerisinde mahkemenin sonuçlanacağını ifadeettiler.

Mahkemeye başvurma sebebim ise bir sonraki dönemde başvurduğum zaman "sayın jüri üyelerinden bir tanesinin" aynı şeklide bir bahane bularak başvurumun saçma salak bir durum içerisine salak bir durum içerisine sokulma ihtimali idi.

30 Kasım 2018 11:25

biochemist25
Aday Memur

Arkadaşlar 2017 nisan dönemi başvurum asgari koşul nedeni ile iptal edildi. ekim ayındaki komisyona itiraz ettim. bir cümle ilebir ay sonra gerekçesiz olarak itirazınızın reddine şeklinde cevap geldi. bu hfta başında ise UAK'yı mahkemeye verdim.En erken 3 ay en geç 11 ay içerisinde mahkemenin sonuçlanacağını ifadeettiler.

Mahkemeye başvurma sebebim ise bir sonraki dönemde başvurduğum zaman "sayın jüri üyelerinden bir tanesinin" aynı şeklide bir bahane bularak başvurumun saçma salak bir durum içerisine salak bir durum içerisine sokulma ihtimali idi.

drdemirkale, 4 yıl önce - Alıntıya git

Sizin iptal edilmesinin nedeni neydi hocam?

30 Kasım 2018 11:49

drdemirkale
Aday Memur

ulakbim yayınlarından bir tanesini doktoradan çıktığı iddiası çalışma 2008 de yapılmıştır şeklinde maddi delillerim olmasına rağmen itiraz dilekçesinde bunların hepsini sunmuş olmama rağmen itirazın reddoldu

30 Kasım 2018 11:50

drdemirkale
Aday Memur

doktora tez çalışması2010 da başladı bu arada

30 Kasım 2018 13:20

Hadi1212
Daire Başkanı

doktora tez çalışması2010 da başladı bu arada

Alanıınızda asgari koşulları sağlayan çalışmaların doktora sonrası yapılma koşulu yok mu hocam?

30 Kasım 2018 16:48

bein
Aday Memur

Aynı durumdayız katılıyoruz size bende başvurdum mahkemeye hocam

30 Kasım 2018 17:43

mobiolcell
Aday Memur

çilebülbül, 4 yıl önce - Alıntıya git

Hocam itiraz cevabini tlfda soylediler ancak zaten itiraz hakli bulununca sistemden tekrar juri surecine girildigi goruluyor.

03 Aralık 2018 17:38

üzgündr

Tezden yayın zorunluluğu hangi dönemden itibaren var bilen lütfen belirtsin.

Toplam 2518 mesaj
«101112131415161718192021»