ben öğrendim ama hala juri surecinde yazmiyor
adonis komisyon sonucunuzu mu sözel olarak ögrendiniz? Asgari ile ilgili 5 ekimde görüşülenlerde bir gelişme yok sanırım, cumaya kadar acıklanacak diye yazılmıştı.
Az önce bilgi aldım henüz kararlar cıkmadığı için bilgi veremiyoruz diyolar. Cuma görüşüldü benim asgari kararım. Nasıl yorumlamalı? Sistemde jüri yazıyor hala.
Az önce bilgi aldım henüz kararlar cıkmadığı için bilgi veremiyoruz diyolar. Cuma görüşüldü benim asgari kararım. Nasıl yorumlamalı? Sistemde jüri yazıyor hala. academiaftr, 4 yıl önce - Alıntıya git
Cuma günü görüşüldüğünü nasıl öğrendiniz hocam??
cuma günü ordaydım.
adonis komisyon sonucunuzu mu sözel olarak ögrendiniz? Asgari ile ilgili 5 ekimde görüşülenlerde bir gelişme yok sanırım, cumaya kadar acıklanacak diye yazılmıştı. academiaftr, 4 yıl önce - Alıntıya git
bir hocamizin vasitasiyla öğrendim
bir hocamizin vasitasiyla öğrendim adonis0, 4 yıl önce - Alıntıya git
Anladım hocam bizim öyle bir şansımız yok maalesef. Çünkü telefonlara bakan yok. Beklemeye devam galiba
Biraz daha çalışın ve üretin demektir grubu. :)
ben öğrendim ama hala juri surecinde yazmiyor adonis0, 4 yıl önce - Alıntıya git
adonis0 hocam sizin başvurunuzda asgari koşulu sağlamama durumunuzu biraz açıklarmısınız. 4 yıl araştırma görevlisi olarak çalıştım demiştiniz doktora öncesimi sonrasımıydı ?
doktora bitince kadro düştü idari kadroya gectim doktora öncesi sonrasi diye bir kural yok aralik 2017 sartlarinda tablo 10dan 2puan almak ya da 2 yil ögretim elemani olrarak calismak zorunludur diyor. yok kanununa gore ögretim elemanlari: öğretim üyeleri, öğretim gorevlileri ve ögretim yardimcilari(argor uzman ve okutman) olarak tanimlanmistir. kanun acik ve nettir
kararlar daha girilmeye baslamamis
doktora bitince kadro düştü idari kadroya gectim doktora öncesi sonrasi diye bir kural yok aralik 2017 sartlarinda tablo 10dan 2puan almak ya da 2 yil ögretim elemani olrarak calismak zorunludur diyor. yok kanununa gore ögretim elemanlari: öğretim üyeleri, öğretim gorevlileri ve ögretim yardimcilari(argor uzman ve okutman) olarak tanimlanmistir. kanun acik ve nettir adonis0, 4 yıl önce - Alıntıya git
... başvurulan doçentlik bilim alanı ile ilgili olarak aşağıdaki çalışmalara verilen birim puanlar esas alınmak suretiyle; en az doksan (90) puanının doktora unvanının alınmasından sonra gerçekleştirilen çalışmalardan elde edilmiş olması kaydıyla, asgari yüz (100) puan karşılığı bilimsel etkinlikte bulunmuş olması gerekir...
kararlar daha girilmeye baslamamis adonis0, 4 yıl önce - Alıntıya git
Ne zaman girileceği hakkında bir bilginiz var mı?
... başvurulan doçentlik bilim alanı ile ilgili olarak aşağıdaki çalışmalara verilen birim puanlar esas alınmak suretiyle; en az doksan (90) puanının doktora unvanının alınmasından sonra gerçekleştirilen çalışmalardan elde edilmiş olması kaydıyla, asgari yüz (100) puan karşılığı bilimsel etkinlikte bulunmuş olması gerekir... sscientistt, 4 yıl önce - Alıntıya git
tablo 10 icin konusmustum 2yil ögretim elemani calisma konusunda doktora sonrasi veya öncesi calimayi kastettim
tablo 10 icin konusmustum 2yil ögretim elemani calisma konusunda doktora sonrasi veya öncesi calimayi kastettim adonis0, 4 yıl önce - Alıntıya git
9. Eğitim‐Öğretim Faaliyeti
Doktora eğitimini tamamladıktan sonra açık, uzaktan veya yüz yüze ortamlarda verilmiş
ders
Bu madde kapsamında en az 2 puan almak zorunludur, ancak en fazla 4 puan
alınabilir. Yurtiçi veya YÖK tarafından tanınan yurtdışı yükseköğretim kurumlarında en
az 2 yıl eğitim ve öğretim faaliyetinde bulunanlar 2 puan almış sayılır.
Yani hocam sizin dediğinize göre başta yazan doktora eğitimini tamamladıktan sonra ibaresi sadece dersi kapsıyor 2 yıl çalışma şartı doktoradan öncede sağlanabiliyor. Peki bu durumu destekleyecek bir belge evrak yada kabul görmüş bir başvuru biliyormusunuz
9. Eğitim‐Öğretim Faaliyeti Doktora eğitimini tamamladıktan sonra açık, uzaktan veya yüz yüze ortamlarda verilmiş ders Bu madde kapsamında en az 2 puan almak zorunludur, ancak en fazla 4 puan alınabilir. Yurtiçi veya YÖK tarafından tanınan yurtdışı yükseköğretim kurumlarında en az 2 yıl eğitim ve öğretim faaliyetinde bulunanlar 2 puan almış sayılır. Yani hocam sizin dediğinize göre başta yazan doktora eğitimini tamamladıktan sonra ibaresi sadece dersi kapsıyor 2 yıl çalışma şartı doktoradan öncede sağlanabiliyor. Peki bu durumu destekleyecek bir belge evrak yada kabul görmüş bir başvuru biliyormusunuz Umitacar, 4 yıl önce - Alıntıya git
aralik 2017 de 2 puan almis sayilir diye bir madde yok en az 2 puan almak ya da yurt içi veya tanınan yurt dışı yükseköğretim kurumlarında en az 2 yıl öğretim elemanı olarak çalışmış olmak zorunludur. Bu madde kapsamında en fazla 4 puan alınabilir? olarak belirtilmiştir yani puan 0 aldim hizmet belgemi dilekceme ekledim
şahsen benim basvurum
aralik 2017 de 2 puan almis sayilir diye bir madde yok en az 2 puan almak ya da yurt içi veya tanınan yurt dışı yükseköğretim kurumlarında en az 2 yıl öğretim elemanı olarak çalışmış olmak zorunludur. Bu madde kapsamında en fazla 4 puan alınabilir? olarak belirtilmiştir yani puan 0 aldim hizmet belgemi dilekceme ekledim adonis0, 4 yıl önce - Alıntıya git
Doktora ünvanının alımından sonra bir yüksek öğretim kurumunda ögretim elemanı olarak 2 yıl çalışmış olmak yeterlidir. Fakat doktora ünvanının alımından önceki hizmet süreleri dikkate alınmıyor.
Doktora ünvanının alımından sonra bir yüksek öğretim kurumunda ögretim elemanı olarak 2 yıl çalışmış olmak yeterlidir. Fakat doktora ünvanının alımından önceki hizmet süreleri dikkate alınmıyor. sscientistt, 4 yıl önce - Alıntıya git
evet benimde aldığım duyumlar bu yönde doktora sonrası çalışmanın kabul edildiği ama adonis0 hocamın başından geçen bu olayın sonuçlanmasını beklicez
bence önce türkce egitimi almalisiniz kanun acik ve net zaten itirazimiz kabul edildi asgari sart diyen hocalar da hatalarini kabul ettiler ama yine de türkcenizi gelistiriniz