Editörler : E.Kayı Han

micromegas
Memur
19 Eylül 2018 14:38

hangi kurumun hangi pozisyonuna başvurmuştunuz?

Sgk2112, 6 yıl önce

Geçen alımda önlisanstan 85 alıp puan sıralamasında ilk sıralarda olan arkadaşım her soruya doğru cevap verdiği halde atanamadı ki onu geçtim verilen sözlü puanları bile yayınlanmadı ben 82 ile açıkta kaldım


Sgk2112
Kapalı
19 Eylül 2018 14:43

İkm için başvurmuştuk


JaGLeR_20
Aday Memur
19 Eylül 2018 14:50

Bence kılık kıyafet ve kendini izah edebilme kabiliyeti ön planda tutulur! bende 5 4 bildim


olsunartıkbe
Aday Memur
19 Eylül 2018 14:55

Bana cezaevlerinde ödüllendirmeyi hangi kurul yapar diye sordular. Bilmiyorum demedim. Kurum anladım Adalet bakanlığı gibi saçma bir cevap verdim aceleden.


Sgk2112
Kapalı
19 Eylül 2018 14:55

Soruları bilemediniz kesin elenirsiniz soruşturma sırasında eve polis gelmedi elenirsiniz böyle laflarla insanları korkutmaktan vazgeçin artık nasip demekten başka yapacak birşey yok

19 Eylül 2018 15:13

Tamam sgk soruların hiçbir önemi yok.Kpss puanının hiçbir önemi yok.Duruşun önemi yok.Kılık kıyafetin önemi yok.Biz bilmiyoruz sen biliyorsun.Polemiğe girmeyeceğim seninle.

Sgk2112, 6 yıl önce

Soruları bilemediniz kesin elenirsiniz soruşturma sırasında eve polis gelmedi elenirsiniz böyle laflarla insanları korkutmaktan vazgeçin artık nasip demekten başka yapacak birşey yok

19 Eylül 2018 15:15

Isparta adliyesi sözlü mülakat sonuçlarını açıkladı.Sözlü puanı kim kaç almış hepsini yazmışlar bakabilirsin.

micromegas, 6 yıl önce

hangi kurumun hangi pozisyonuna başvurmuştunuz?


Sgk2112
Kapalı
19 Eylül 2018 15:18

Ben yaşadığım olaylardan örnek verdim kimseyle polemiğe girdiğim falan da yok geçenki alımlarda sözlü puanları yayınlamadılar kimseyle bi derdim yok hepimizin hakkında hayırlısı olsun

19 Eylül 2018 15:54

Hayırlısı olsun kardeşim.

Sgk2112, 6 yıl önce

Ben yaşadığım olaylardan örnek verdim kimseyle polemiğe girdiğim falan da yok geçenki alımlarda sözlü puanları yayınlamadılar kimseyle bi derdim yok hepimizin hakkında hayırlısı olsun


cglbdn
Aday Memur
21 Eylül 2018 20:59

Geçen zabıt katipliği mülakatında tüm soruları bildim komisyon başkanı aferin çok başarılısın dedi mülakat puanım 50'ydi daha da bişey demiyorum.


kemalko
Aday Memur
09 Eylül 2019 18:20

ikm mulakatına girdim


kemalko
Aday Memur
09 Eylül 2019 18:25

^^

daha önce 2 mülakata girdim

birinde tüm soruları doğru cevaplandırdım birinde yarı yarıya

yarı yarıya cevapladığım mülakatta kpss ile aynı puanı aldım

diğerinde puan açıklanmadı

3. girdiğim bu mülakatta doğru verdiğim cevapları pardon yanlış oldu diyerek yanlış cevap vermisim

yani çoğu soryu yanlış cevaplandırdım ne çıkar bahta olmaz büyük ihtimalle olursa yazarım


dimple-89
Aday Memur
09 Eylül 2019 19:20

arkadaşlar mübaşir sonuçları ne zaman açıklanır bu konuyla ilgili bilgi mevcut değil fazla site de


Arthur099
Memur
09 Eylül 2019 19:37

ikm mülakatına girdiğim yıl kpss puanım 82 küsürdü. toplamda 7 soru sordular 5'ini bildim. Gayet şık da giyinmiştim konuşmam da olabildiğince düzgün ve saygı çerçevesindeydi ama alınmadım :D

soruları bilin veya bilmeyin ama enseyi karartmayın hemen. hiç belli olmaz bu işler


ecenazz
Şef
11 Eylül 2019 22:44

güvenlik soruşturması mülakatı geçenlere mi yapılıyor yoksa soruşturma evrağı sonucu mülakata etki ediyor mu


MWWY
Daire Başkanı
12 Eylül 2019 00:31

Adaylara bir kaç mülakat tüyosu vereyim ama bu arada benimde ileri seviye tüyolara ihtiyacım var bunu da belirteyim.

1- Tüm soruları doğru cevapladım atanır mıyım? Tüm soruları doğru cevapladığım halde neden atanamadım?

İnsanın her şeyi bilmesine imkan yok, haddini bilmesi yeterli. Mülakat sorularının geneli kısa ve muğlak içerikli, azınlığı ise ayırt edici içerik barındıracak kadar uzundur. Sorunun kısa ve muğlak olmasına örnek: Hücre nedir?(CTE GYS mülakatı)

Hücre biyolojinin konusu olarak farklı, teknolojinin konusu olarak farklı, mevzuat olarak farklı, ceza infaz kurumunun fiziki bölümü olarak farklıdır. İlgili mülakat konusu bağlamında cevaplarsanız doğrudur.

2- Soruların çoğunu cevaplayamadım hala şansım var mıdır? (Burada adayın ümidi can çekişiyor ama ölmemiş, desteğe ihtiyaç var) Mülakatlarda genelde ayırt edici nokta doğru cevaplayıp cevaplayamamak değil ama soruların tipi ve niteliğidir. Bu ne demek?

Bu adaydan beklenen ortalama bilgi, hal davranış düzeyidir ki esas olan altında kalmamak, üzerine de çıkmamaktır. Unvan olarak adaydan beklenenler ortalama olarak komisyonca göz önünde bulundurulur. Mülakatta sizden bilmeniz beklenilmeyen soruları bilerek ukalaca coştukça, komisyonda coşacak, sorular sorular derken mülakat uzayacak, had bilmez olarak yaftalanıp hanenize eksi yazılacaktır.

3- Dış görünüşüme takılmış olabilirler mi? Takılmış olabilirler neden olmasın?

Dış görünüş üzerine çokça deney yapılmış, belirli prensipleri yok sayarak zorlamanın alemi yok.Sizinle ilgili ilk izlenimleri dış görünüşünüz üzerinden olacaktır, ortalamayı tutturun yeterli. Ha! 'benim için imajım önemlidir, sizin kurumunuzda çalışacaksam şartlarımın arasında imaj dokunulmazlığı da var' derseniz o başka tabi ki.

4- Torpilim yok şansım nedir ? KPSS notum yüksek ama torpilim yoktu elediler. Tüm soruları bildim ama torpilim olmadığı için atanamadım. Torpilden kasıt referans-tanıdıksa herkesin torpil var ama yersiz kalıyor. Atanacak aday sayısının üç, beş, on katı aday mülakata çağrılırsa çoğunluğun atanamayacağı aşikar, bırakın mazeret üretmeyi.

Kentleşmeyle birlikte sadece işe girmek için değil, sosyal hayatın her yanında tanıdıklarla iş gören milletiz. Neden? Köyde herkes herkesi tanır güvenilir-güvenilmez bilir, kentteyse herkesi tanıma şansı yok ve güven sorunu var. Güvenle iş görebilmek için tanıdık arar, falancanın referansı, filancanın selamıyla başlar işe buna rağmen tanıdık yok, torpilim yok der durur. Söyledikleri sosyal hayatının gerçeklerine ters düşer mi düşünmez.


Hcalik000
Aday Memur
12 Eylül 2019 00:52

dogru bilmissin yanlis bilmissin farketmez hepsini yanlis bilip kazanan da var hepsini dogru bilip elenen de kismetin varsa girersin

serenad42
Aday Memur
12 Eylül 2019 08:18

Soruların hiçbir bağlayıcılığı yok. Hepsini doğru bilip atanamayan veya hepsine yanlış cevap verip atanan çok kişi var. Kimse umudunu yitirip moralini bozmasın.

Toplam 38 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi