Editörler :
Kamu Personeli Milli Eğitim Bakanlığı Ülkemizde Eğitim ve Öğretim Özlük ve Yer Değiştirme Emniyet Genel Müdürlüğü Sağlık Bakanlığı Bakanlıklar Akademik Personel Diyanet Personeli Adalet Bakanlığı Engelli Memurlar ve EKPSS' ye Girecek Adaylar (Kitapsec.com desteği ile) Belediye ve Üniversite Personeli Türk Silahlı Kuvvetleri 4/C'li Geçici Personel, Taşeron Firma ve Diğer İşçiler 399 sayılı KHK'ya Göre Çalışanlar 4B'li Sözleşmeli Personeller Genel İdare Hizmetleri Teknik Hizmetler Yardımcı Hizmetler İFP (İstihdam Fazlası Personel) Kamuda Çalışan Avukatlar ve Hukuk Müşavirleri Kamu personeli ortak konular Belge, Doküman ve Diğer Paylaşımlar Disiplin ve İdari Soruşturmalar Görevde Yükselme ve Ünvan Değişikliği (Kitapsec.com desteği ile) Harcırahlar İzin Maaş ve Diğer Mali Konular Sendikalar KPSS KPSS Öğretmenlik Mezunları (Kitapsec.com desteği ile) KPSS A Grubu KPSS B Lisans Mezunları KPSS Önlisans Mezunları KPSS Lise Mezunları KPSS Sağlık KPSS Din Hizmetleri ve DHBT (Kitapsec.com desteği ile) Hakim ve Savcı Adaylığı Sınavları (tekuzem.com desteği ile) Özel Sektör (657 Yayınevi desteği ile) POMEM, PMYO ve PAEM (657 Yayınevi desteği ile) İletişim Fakültesi Mezunları Mühendislik Fakültesi Mezunları İlahiyat Fakültesi Mezunları TSK Personel Temin Faaliyetleri Sınavlar Açıköğretim ALES (Kitapsec.com desteği ile) DGS (Kitapsec.com desteği ile) İş Sağlığı ve Güvenliği SMMM ve YMM YDS, TOEFL, IELTS, YÖKDiL ve Yabancı Dil Sınavları Gündem Hayata Dair Sohbet ve Tanışma Siyasi ve Tarihi konular Dini Konular Kültür, Sanat ve Edebiyat Sağlıklı Yaşam ve Beslenme Tatil ve Gezi Tutunamayanlar Hobiler ve Yemek Tarifleri Spor Ekonomi Ev Dünyası Motorlu Araçlar Aile Olmak Cep Telefonu ve Teknolojik Ürünler Satılık ve Kiralık Tüm İlanlar Memurlar.Net Forum Editörlerine Özel Aktif konular Yazmaya kapalı konular Bugün değiştirilen Bu hafta değiştişrilen
19 Eylül 2018 19:04
Berk86 Kapalı
21 yaşında hemşirelik okumaya başlamak geç mi arkadaşlar sağlık meslek hemşirelik mezunuyum kpss den 85 aldım atanamadım 2 yıllık okuyordum o da hemşirelik gibi değildi bıraktım 21 yaşında hemşirelik okumaya başlasam sizce geç kalmış olur muyum
Bu ankete
7 günde ,
40 kişi oy kullandı ve
26/09/2018 19:04 tarihinde sona erdi.