Editörler : F16 Gökçen
06 Ekim 2018 08:31

SMMM işi

rahat bir ismi yoksa streslimi ilk baslarken geliri nedir


so-zer
Aday Memur
06 Ekim 2018 10:39

Her işin stresi vardır şu devirde stresi olmayan işmi yok :))


ozanyakar
Aday Memur
10 Ekim 2018 15:24

Merhaba, 08.10.2018 Tarihi itibari ile 2018/2.Dönem Yeterlilik sınavları sonuçları açıklandı son dersimi de vererek SMMM ruhsatı almaya hak kazandım. Ticaret Lisesinde stajer iken mesleğe başladım. AÖF işletme mezunuyum.

Mesleğe gönül verip, emek verip sabredersen, kendini de geliştirirsen bir yerlere geldikten sonra dişe dokunur ücretler alınabiliyor. Başlarken asgari ücretle başladım ben, sonra uzman, sonra şef, sonra müdür olarak devam ediyor süreç. Stresli ve sorumluluğu fazla olan bir iş. Kendini geliştirken sonra eğer şef ya da amir pozisyonunda olur isen kontrol mekanizmasını sürekli işletmen gerekir, sana bağlı olarak çalışan elemanlarında yaptığı işi kontrol etmek durumundasın. Onların yaptığı bir hata seni de bağlar biryerde. İşini düzgün yaptıktan sonra zaten bir sıkıntı yaşamazsın.

Kurumsal firmalar haricinde , çoğu aile patron nasıl isterse işleyiş ona göre uyarlanıyor. Genelde Muhasebeci de her işi yapıyor. Stresi çok olan bir iş. Gözlük kullanmak, aşırı kilo, karaciğerde yağlanma genel meslek hastalıklarımız. :-)


**sude**
Başbakan Müsteşarı
13 Ekim 2018 12:54

Hayırlı olsun.

Mali müşavirlik görevinizde başarılar dilerim.

Toplam 3 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi