Editörler : oto-danisman-expert
17 Ekim 2018 12:20

TSK görev yapamaz raporu
Merhaba arkadaşlar yeni mezun teğmenim komando olur olmaz raporu almaya gittiğim de 63b f1 tanısı çıktı TSK görev yapamaz oldu ve yönetmelikte yardımcı sınıf a geçiş hakkı da Yok nasıl bir süreç olacak bilgisi olan var mı ?

Blbn37
Aday Memur
30 Mayıs 2023 22:00

Sonuç ne oldu acaba ?

mmm0606
Aday Memur
03 Haziran 2023 20:55

Sonuç nedir

ByAstsubay
Aday Memur
05 Haziran 2023 00:20

Geçmiş olsun öncelikle statünüz sözleşmeli ile büyük ihtimalle fes edilir eğer kadrolu şekilde kuruma giriş yaptı iseniz geri hizmet gibi alanlarda seni değerlendirilmesi söz konusu olabilir

mmm0606
Aday Memur
05 Haziran 2023 11:17

Bu koda yardımcı sınıf bile verilmiyor direkt atılıyor atıldıktan sonra devlet kurumlarına sınavsız geçiş sağlanıyor mu

ByAstsubay, 4 ay önce
Geçmiş olsun öncelikle statünüz sözleşmeli ile büyük ihtimalle fes edilir eğer kadrolu şekilde kuruma giriş yaptı iseniz geri hizmet gibi alanlarda seni değerlendirilmesi söz konusu olabilir
19 Eylül 2023 13:36

Sonuç ne oldu aydinlabilir misiniz

19 Eylül 2023 17:06

Bu konuda bilgisi olan var mı?

Özelikle son alınan dış kaynaktan subaylarda komando olamaz raporu alamaz sonucu çıkarsa ilişik kesileceği yazılıyor

Çok küçük bir nedenden dolayı bile komando olamaz raporu alınabilir, gönüllü olunsa da ilişik kesiyorlar mı?

Son durumlar nedir 2020-2021-2022 girişli abilerim görüşlerini paylaşır mı

ByAstsubay
Aday Memur
19 Eylül 2023 22:17

önemli olan eğitime başlamadan heyet raporu aldığın da neden çıkmadı bu durum ? anlam veremedim

ByAstsubay
Aday Memur
19 Eylül 2023 22:18

zaten Suem veya fakülte alımlarında subay ve Komando olur raporu şeklinde yazıyor
21 Eylül 2023 23:24

TSK'da sözleşmeli subay diye bir şey yok hepsi kadrolu sadece 1 yıl aday memurluk gibi bir durum var o bir yıl içinde sorun ortaya çıkarsa şutluyorlar. Onun haricinde adaylık bittikten sonra asalet alınca böyle sorun cıkarsa ya maluliyet ya geri hızmet diye düşünüyorum. jandarma subaylığı sıkıntı ama jandarma sözleşmeli alıyor subayları

ByAstsubay, 4 ay önce

mmm0606
Aday Memur
23 Eylül 2023 09:27

Ben myolu astsubayım tsk da görev yapamaz raporu alsam atarlar mı geri hizmete mi verirler

benbircomarim, 3 gün önce

TSK'da sözleşmeli subay diye bir şey yok hepsi kadrolu sadece 1 yıl aday memurluk gibi bir durum var o bir yıl içinde sorun ortaya çıkarsa şutluyorlar. Onun haricinde adaylık bittikten sonra asalet alınca böyle sorun cıkarsa ya maluliyet ya geri hızmet diye düşünüyorum. jandarma subaylığı sıkıntı ama jandarma sözleşmeli alıyor subayları

23 Eylül 2023 10:08

jandarma mısın tsk mı sözleşmeli misin kadrolu mu buna göre değişir sözleşmeliysen general olsan da fesh ederler.

mmm0606, Dün

Ben myolu astsubayım tsk da görev yapamaz raporu alsam atarlar mı geri hizmete mi verirler

23 Eylül 2023 10:09

He tabi sağlık yetenek yönetmeliğine göre yapılır bu bazı hastalıklarda atma yok geri hizmet vardır muhakkak o yönetmeliği incele hastalığın evresine göre değişiyor.

benbircomarim, Dün

jandarma mısın tsk mı sözleşmeli misin kadrolu mu buna göre değişir sözleşmeliysen general olsan da fesh ederler.

Toplam 12 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi