Editörler : E.Kayı Han

fear_man
Aday Memur
18 Aralık 2018 13:48

ne güzel söylüyorsun inşallah olur böyle birşey ama hiç ümidim kalmadı desem yeridir üst makamdakiler seni umursamıyor ki ne bilim diyecek söz kalmadı

mhnds3131, 7 yıl önce

sen ben yok herkese genele diplomaya bağlı ünvan hakkı verilmelidir Mülakata sınava son!!!

mhnds3131
Kapalı
19 Aralık 2018 08:23

diplomaya bağlı sınavsız mülakatsız ünvan hakkı herkese tanınmalıdır

mhnds3131
Kapalı
20 Aralık 2018 23:07

Kpss ile atanmış insanları tekrar sınava mülakata sokmak İSRAFTIR İSRAF diplomaya Bağlı Ünvan Hakkı tüm memurlara tanınmalıdır

fear_man
Aday Memur
21 Aralık 2018 08:40

bu hangi bakanlıkta aile çalışma ve sosyal hizmetler bakanlığında mı

mhnds3131
Kapalı
26 Aralık 2018 08:46

KPSS ile atanmış insaları tekrar sınava sokmak mülakata sokmak İSRAFTIR israf değil tassaruf iiçin diplomaya bağlı sınavsız mülakatsız ünvan hakkı memurlara tanınmalıdır.

murataslan2014
Kapalı
29 Aralık 2018 14:23

DESTEK

mustafa-sims
Aday Memur
31 Aralık 2018 10:21

destek

fear_man
Aday Memur
03 Ocak 2019 08:36

kimseden ses yok yav

mhnds3131
Kapalı
05 Ocak 2019 17:29

kpss ile atanmış insanları tekrar sınava mülakata sokmak külfettir israftır sınavsız mülakatsız diplomaya bağlı ünvan hakkı tüm 657 çalışanlarına verilmelidir.

santana10
Daire Başkanı
07 Ocak 2019 16:15

''''' Üniversitesi ''''''' Mühendisliği mezunuyum.'''''''' Bakanlığı'nda Teknisyen ünvanı ile çalışmaktayım.

27.03.2018 Tarihli ve 30373 Sayılı Resmi Gazetede yayımlanan 7103 Sayılı Kanunun 25.Maddesine istinaden 2828 Sayılı Sosyal Hizmetler Kanunu kapsamında istihdamları sağlanmış personellere statüleri korunarak ve sınavsız olarak mezuniyet unvanlarına atanma imkanı verilmiştir.

7103 Sayılı Kanunun hazırlığı aşamasında yayımlanan Kanun Tasarısı Gerekçeleri 25.Maddesinde; Lisans, ön lisans ve ortaöğretim mezunu olanlardan öğrenim durumları dikkate alınmadan memur kadrosuna atananlar, kamudaki unvan değişikliği sınavlarının kurumdan kuruma göre değişiklik göstermesi, uzun süreler boyunca sınav açılmaması gibi nedenlerle mağdur olmaktadırlar. ifadeleri yer almakta olup benzer durumda bulunan diğer kamu çalışanları açısından hayati önemde bir tespitte bulunulmuştur.

Halen kamuda eğitim durumları ve mesleki unvanlarına uygun olmayan kadrolarda çalışmak zorunda kalarak mağdur olan önemli sayıda personel bulunmakta olup, 2828 Sayılı Sosyal Hizmetler kapsamında istihdamları sağlanan personellere tanınan mezuniyet unvanlarına sınavsız atanma hakkının, bir defaya mahsus tüm kamu çalışanlarını kapsayacak şekilde genişletilmesinin mağdur durumda bulunan binlerce kamu personelinin mağduriyetini gidereceği hususunu bilgilerinize sunar, gereğini saygılarımla arz ederim.

mhnds3131
Kapalı
12 Ocak 2019 18:13

Neyle uğraşıyoruz hala adam diploması var hizmetli kadrosunda çalışıyor yıllarca ünvan değişikliği ve yükselme sınavının açılmasını bekliyor bu insanlar KPSS ile atanmış insanlar bunlara diploma esaslı ünvan hakkı hizmet yılı esaslı yükselme hakkı tanımak bu kadar güçtür yahu hala bu insanları sınava mülakata sokmak neyin mantığıdır bir allahın kulu anlatabilir mi bunları dile getirecek yürekli yöneticiler yok mu?

15 Ocak 2019 10:51

Milletvekillerine bunu göndermemiz lazım 1 defaya mahsus sınavsız ünvan değişikliği sınavı talebinin.

murataslan2014
Kapalı
15 Ocak 2019 16:38

bu dilekçeyi cimeremi yazalım çalıştığımız kuruma mı?

santana10, 7 yıl önce

''''' Üniversitesi ''''''' Mühendisliği mezunuyum.'''''''' Bakanlığı'nda Teknisyen ünvanı ile çalışmaktayım.

27.03.2018 Tarihli ve 30373 Sayılı Resmi Gazetede yayımlanan 7103 Sayılı Kanunun 25.Maddesine istinaden 2828 Sayılı Sosyal Hizmetler Kanunu kapsamında istihdamları sağlanmış personellere statüleri korunarak ve sınavsız olarak mezuniyet unvanlarına atanma imkanı verilmiştir.

7103 Sayılı Kanunun hazırlığı aşamasında yayımlanan Kanun Tasarısı Gerekçeleri 25.Maddesinde; Lisans, ön lisans ve ortaöğretim mezunu olanlardan öğrenim durumları dikkate alınmadan memur kadrosuna atananlar, kamudaki unvan değişikliği sınavlarının kurumdan kuruma göre değişiklik göstermesi, uzun süreler boyunca sınav açılmaması gibi nedenlerle mağdur olmaktadırlar. ifadeleri yer almakta olup benzer durumda bulunan diğer kamu çalışanları açısından hayati önemde bir tespitte bulunulmuştur.

Halen kamuda eğitim durumları ve mesleki unvanlarına uygun olmayan kadrolarda çalışmak zorunda kalarak mağdur olan önemli sayıda personel bulunmakta olup, 2828 Sayılı Sosyal Hizmetler kapsamında istihdamları sağlanan personellere tanınan mezuniyet unvanlarına sınavsız atanma hakkının, bir defaya mahsus tüm kamu çalışanlarını kapsayacak şekilde genişletilmesinin mağdur durumda bulunan binlerce kamu personelinin mağduriyetini gidereceği hususunu bilgilerinize sunar, gereğini saygılarımla arz ederim.

ekolaw
Memur
16 Ocak 2019 07:24

cimer e yazdim ben, ayrica bakanlara ve tv lere yazmak lazim
murataslan2014, 7 yıl önce

bu dilekçeyi cimeremi yazalım çalıştığımız kuruma mı?

murataslan2014
Kapalı
17 Ocak 2019 22:33

kurum atlamadan dolayı ceza falan geldimi? silsile varya ondan sordum

ekolaw, 7 yıl önce
cimer e yazdim ben, ayrica bakanlara ve tv lere yazmak lazim

murataslan2014
Kapalı
17 Ocak 2019 22:35

birde ne cevap geldi yazarmısın?

fear_man
Aday Memur
21 Mayıs 2019 15:16

kimseden ses yok yav

murataslan2014
Kapalı
24 Mart 2020 23:23

+

MATEMATİK YAŞAMDIR
Daire Başkanı
11 Aralık 2023 12:04

MemurlarNet yetkililerinden destek bekliyoruz.

memurgoztepe
Aday Memur
11 Aralık 2023 18:07

katılıyorum
MATEMATİK YAŞAMDIR, 2 yıl önce

MemurlarNet yetkililerinden destek bekliyoruz.

Toplam 59 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi