bende kadıköye atandım asil adayım ama hala cağrılmadım. sizin herhangi bir bilginiz var mı başlamayan adaylar için kpsskamu, 6 ay önce - Alıntıya git
bende kadıköye atandım asil adayım ama hala cağrılmadım. sizin herhangi bir bilginiz var mı başlamayan adaylar için
Her yere yaziyomus gibi oluyorum ama ben de nufustan yedegim ve siram anca merkezi alimdan sonra belki gelir diye dusunuyodum.iskur gibi rahat bi kurumu bile birakiyolarsa her an atanabilirim demektir.
Asil aday olarak daha ne kadar bekleyeceğiz böyle, Allah'ım sen yardım et
Hiç kimse yazmıyor,çağrılan varsa lütfen yazın,kendimiz gitmiş kadar mutlu oluyoruz,Arkadaşlar tatile mi çıktınız,hoş ben çıkım,ona bile konsantre olamadım
Pederank arkadaşım şimdi çok korktum, asiller den çağrılan kalmamış da ne demek, Allah korusun,sen varsın ben varım,bence şehre göre,alım sayısına göre.İstanbul 50 kişi alıyordu, Kayseri 4 mesela .Ben bu şekilde olduğunu düşünüyorum,ikimiz de İstanbul'u tercih ettiğimiz için bekletiliyoruz
Yokum what shap grubunda Pederank arkadaşım,ya o değilde ben bir şeye takıldım,dün sabah saat 10.00 sıralarında bir açıklama yapmış site,kafasına göre.Bekleyiş sebebimiz hakkında yanlış bilgi vermiş,o kadar üzüldüm ve kınadım ki,bir çok kişi zan altında kalmış,haberi okusanız siz de aynı şeyi düşünürsünüz
Yokum what shap grubunda Pederank arkadaşım,ya o değilde ben bir şeye takıldım,dün sabah saat 10.00 sıralarında bir açıklama yapmış site,kafasına göre.Bekleyiş sebebimiz hakkında yanlış bilgi vermiş,o kadar üzüldüm ve kınadım ki,bir çok kişi zan altında kalmış,haberi okusanız siz de aynı şeyi düşünürsünüz Yaşamsahası, 6 ay önce - Alıntıya git
Hocam siteye kizmanin anlamı yok verilen bilgiye göre 300 350 kişi komisyon kararıyla sonuçlanacak bu kurumun suçu bu kişilerin komisyona kalması demek suphelidosya demek.neden ise başlayan arkadaşlar komisyona kalmıyor da bizler kalıyoruz. Ben de bekliyorum komisyon kararını ve benim de şahsi olarak hiç bir olumsuz durumum yok üç beş yöneticinin yargılaması ile olacak bir durum değil bu.siteye bu haberi yaptıran kurum hatalıdır
Arkadaşlar merhaba bugün arananlar olmuş. Bunlardan biri izmir bornova için ve yarın sözleşme imzalamaya gidecek. İnşallah eli kulağındadır herkesin aranması :)
Arkadaşlar merhaba bugün arananlar olmuş. Bunlardan biri izmir bornova için ve yarın sözleşme imzalamaya gidecek. İnşallah eli kulağındadır herkesin aranması :) smrclk, 6 ay önce - Alıntıya git
Pederank sizi aradılar mı gerçekten :) hayırlı olsun darısı başımıza inşallah
Pederank sizi aradılar mı gerçekten :) hayırlı olsun darısı başımıza inşallah imbat86, 6 ay önce - Alıntıya git
Hocam cogu kişi arandı aranmayada devam edıyor benıde sabah aradılar gelıp başlayabılırsın dıye :) Pederank, 6 ay önce - Alıntıya git
Hadi gözünüz aydın :) çok sevindim adınıza çok beklediniz darısı kalanlara :)
Yoksanız eger numaranızı özelden yazın gruba yazayım eklesınler hocam Pederank, 6 ay önce - Alıntıya git
gruba beni de eklermisiniz?
Tamam mesaj atıyorum özelden teşekkür ederim pederank arkadaşım
bende kadıköye asil olarak atananlardanım ve hala aranmadım
bende işkur kadıköye atandım asil olarak bekleyenlerdenim ne üzücü