çok şükür son 3 aydır her cuma olduğu gibi bu cumada kesin açıklanıyo izmir
merhaba arkadaşlar, geçen açıklandı mı acaba diye post attım eksi yağmuruna tutmuşsunuz. sanki açıklama mercii benim. moralinizi bozmak gibi olmasın ama bu cuma günü AÇIKLANACAK. kesin bilgi yayalım. eğer aksi olursa hesabı kapatacağım. risk budur. keyifly, 12 ay önce - Alıntıya git
O da bişeymi ben aradım yine bilgimiz yok dediler diye paylaşıyorum bazı zeka geriliği olan arkadaşlar ona da eksi vermişler. bizde beklemekten kafayı yedikte bu kadar da değil yani
O da bişeymi ben aradım yine bilgimiz yok dediler diye paylaşıyorum bazı zeka geriliği olan arkadaşlar ona da eksi vermişler. bizde beklemekten kafayı yedikte bu kadar da değil yani demet-35-17, 12 ay önce - Alıntıya git
Eksi verenler benim tahminime göre şu düşünceye sahip;
Sitede bu konunun altında yeni bir post girildiğinde, bir haber var sanıyorlar ve umduklarını bulamayınca eksiyi basıyorlar.
Eksi verenler benim tahminime göre şu düşünceye sahip; Sitede bu konunun altında yeni bir post girildiğinde, bir haber var sanıyorlar ve umduklarını bulamayınca eksiyi basıyorlar. özkan2009, 12 ay önce - Alıntıya git
Sonuçta bu postta açıklandığı an yazılacak postu değil izmir ve karşıyaka adliyeleri yazıyor her türlü bilgi ya da haberleşme olabilir bu adliyelerle ilgili. bunu anlayamayanlarda bi zahmet bu postu takip etmek yerine açıklandığı an yazılacak postu açıp orayı takip etsinler mesela şuan senin yazıdığına da açıklanma haberi olmadığı için eksi verilmeli o halde ama işte dediğim gibi ileri derece kafayı yemişlik hat safhada çok belli :D
Sonuçta bu postta açıklandığı an yazılacak postu değil izmir ve karşıyaka adliyeleri yazıyor her türlü bilgi ya da haberleşme olabilir bu adliyelerle ilgili. bunu anlayamayanlarda bi zahmet bu postu takip etmek yerine açıklandığı an yazılacak postu açıp orayı takip etsinler mesela şuan senin yazıdığına da açıklanma haberi olmadığı için eksi verilmeli o halde ama işte dediğim gibi ileri derece kafayı yemişlik hat safhada çok belli :D demet-35-17, 12 ay önce - Alıntıya git
cuma günü açıklandığında birlikte seviniriz inşallah keyifly, 12 ay önce - Alıntıya git
yav keşke yaaaa
konuyu takip edenler bilir. bi aralar mahmut vardı meşhur, her komisyon için Bi bomba atar kaybolurdu. ben bakanlıktan dosyaların gönderildiğini topun komisyonda olduğu bilgisini aldım. aksilik çıkmazsa bu cuma açıklanmış olacak. keyifly, 12 ay önce - Alıntıya git
Evet en son bakanliktaydi, demek gelmis.. mahmut da izmir icin kazandigini ilan edip kayboldu ortadan :)) neyse hocam insallah dogru cikar dediginiz Aysegulsal, 12 ay önce - Alıntıya git
inşallah
Kardeşim Karşıyaka adliyesi hakkında bilgin var mı peki?
Kardeşim Karşıyaka adliyesi hakkında bilgin var mı peki? Handsomeman2018, 12 ay önce - Alıntıya git
maalesef dostum. Karşıyaka ile ilgili bilgim yok. keyifly, 12 ay önce - Alıntıya git
Sağol dostum.
birisi haftaya yazmış facebookta
birisi haftaya yazmış facebookta burakkyvzz, 12 ay önce - Alıntıya git
Kim o? Karşıyaka Adliyesini mi yazmış?
arkadaşlar merhaba tekrardan herkese. geçenlerde söylemiş olduğum açıklanma olayı ile ilgili aldığım duyum değişti. ilk söylentiler cuma günü yönündeydi ancak, durum net değilmiş. sizleri aldatıp umut vermiş olmak istemem. kusura bakmayın, özür diliyorum hepinizden. hakkınızı helal edin. keyifly, 12 ay önce - Alıntıya git