Onunla alakası yok büyük ihtimalle. Çünkü polis gelmeyip kazanan çok tanıdığım var. Polis gelip kazanan tanıdıklarım da var. Neye göre geliyorlar veya gelmiyorlar bilmiyoruz, kazanıp kazanmamakla alakalı değil diye düşünüyorum. İkame35, 1 yıl önce - Alıntıya git
Forumda araştırdım biraz 2 aşamalı olduğu söyleniyor. Bazılarına da 2 kere gidilmiş. 1. Aşamada Adres teyidi ile igili herkese gidilir ama haberiniz olmayabilir diyor. Doğrudur çünkü mülakat sınavında 3-4 kişiyle görüştüm hatta biri bizim köy dağın başında abi oraya gelmişler muhtara sorumşlar falan dedi. 2. Aşamada güvenlik amaçlı kazanan kişilere sadece soruşturma yapılıyor ahlaki ilişkileri ile ilgili kişiliği ile ilgili kötü alışkanlığı varmı gibi konular için komşulara muhtara esnafa soruşturuluyormuş. Hatta bu konuda da bir kaç kişi bana yeni geldiler arkaşa 2 gün önce glemişler falan diye paylaştıklarını hatırlıyorum. Muhtemelen onlar bu güvenlik soruşturmasını geçerlerse atancaklar diye düşünüyorum. Bana gelmedikleri içinde umudum çok azaldı.:(
Hocam Tahmini iş bası nezaman olur bugün evrak teslim etme süresi doldu Gök.Börü81, 1 yıl önce - Alıntıya git
Forumda araştırdım biraz 2 aşamalı olduğu söyleniyor. Bazılarına da 2 kere gidilmiş. 1. Aşamada Adres teyidi ile igili herkese gidilir ama haberiniz olmayabilir diyor. Doğrudur çünkü mülakat sınavında 3-4 kişiyle görüştüm hatta biri bizim köy dağın başında abi oraya gelmişler muhtara sorumşlar falan dedi. 2. Aşamada güvenlik amaçlı kazanan kişilere sadece soruşturma yapılıyor ahlaki ilişkileri ile ilgili kişiliği ile ilgili kötü alışkanlığı varmı gibi konular için komşulara muhtara esnafa soruşturuluyormuş. Hatta bu konuda da bir kaç kişi bana yeni geldiler arkaşa 2 gün önce glemişler falan diye paylaştıklarını hatırlıyorum. Muhtemelen onlar bu güvenlik soruşturmasını geçerlerse atancaklar diye düşünüyorum. Bana gelmedikleri içinde umudum çok azaldı.:( egemen7, 1 yıl önce - Alıntıya git
bana 5tane eksi veren aptal zeka özürlü arkadaşlar var başlık altında anlamadığınız nokta şu
BEN KONUYU DİREK KOMİSYONA SORDUM VE ONLAR DEDİ ve komisyonda benim kadar tanıdığı olan kimsede yok emin olabilirsiniz bişeyi başkaları gibi biyerlerden uydurmuyorum BEYNİNİZ yoksa fikriniz de hiç olmasın ...........
boşa beklentiye girmeyin diye söylüyorum lakin insanlık yapmamak lazımmış herkes gibi duygularınızla oynayıp hakkınıza girmek lazım değer bulmak görmek için sanırrım
Bu hafta açıklanmayacak
Bu hafta açıklanmayacak ege-93, 1 yıl önce - Alıntıya git
Sebep? Aysegulsal, 1 yıl önce - Alıntıya git
sebebi yok bu hafta açıklanmayacak beklemeyin
sebebi yok bu hafta açıklanmayacak beklemeyin ege-93, 1 yıl önce - Alıntıya git
açıklanırsa ahmet çakarın giyerim dediğini giyecek misin?
bana 5tane eksi veren aptal zeka özürlü arkadaşlar var başlık altında anlamadığınız nokta şu BEN KONUYU DİREK KOMİSYONA SORDUM VE ONLAR DEDİ ve komisyonda benim kadar tanıdığı olan kimsede yok emin olabilirsiniz bişeyi başkaları gibi biyerlerden uydurmuyorum BEYNİNİZ yoksa fikriniz de hiç olmasın ........... boşa beklentiye girmeyin diye söylüyorum lakin insanlık yapmamak lazımmış herkes gibi duygularınızla oynayıp hakkınıza girmek lazım değer bulmak görmek için sanırrım mamidenli, 1 yıl önce - Alıntıya git
Şimdi çevre konusunda seninle yarışa girmicem kardeşim sana tek bi öğüt vericem; kendi bilmişliğin içinde kibirle konuşuyosun farkında olmadan belkide, ama şunu bilmeni istiyorum yazdığın cümleler bu forumda olan arkadaşları aşağılıcak gibi duruyo ben senin cümleni sonradan okudum ve bende araştırdım bir çok kişiye danıştım ve sonuç olarak şunu öğrendim mülakat sonrası il ilçe ve taşra araştırmaları farklılık olabiliyormuş, ikametgah süresine göre ve aileninde sabıka durumuna göre ve köyde ilçede kasabada oturan insanlarda genellikle gidilmiyormuş.Her araştırma yapılan kişilerde kazandı gibi bir durum yokmuş,Yoklama yapan polislerde mahallellere çok sormak istemiyorlar kazandı,düşüncesine kapılıp hüzüne uğramasın diye,ve bu süreç komisyonla alakalı olmadığı bu araştırmaların iç işleri yapıyormuş.hepimiz bilgi edinmek için açıldı bu forum lütfen saygılı ve daha çok açıklanam tarihiyle ilgili bilgiler verelim.İyi Günler.
açıklanırsa ahmet çakarın giyerim dediğini giyecek misin? ali.cihan, 1 yıl önce - Alıntıya git
adam gibi konuş burda şu gün açıklancak,bu gün açıklancak demiyorum bu hafta açıklanmayacak d iyorum açıklanacağına inanıyorsan bekle
adam gibi konuş burda şu gün açıklancak,bu gün açıklancak demiyorum bu hafta açıklanmayacak d iyorum açıklanacağına inanıyorsan bekle ege-93, 1 yıl önce - Alıntıya git
işte bu hafta açıklanmayacak diyorsun ya kesin olarak.
ben de diyorum ki bu hafta ahmet açıklanırsa çakarın giyerim dediğini giyecek misin?
çünkü açıklanırsa ben buraya yazacam seni sahneye bekliyoruz diye.
işte bu hafta açıklanmayacak diyorsun ya kesin olarak. ben de diyorum ki bu hafta ahmet açıklanırsa çakarın giyerim dediğini giyecek misin? çünkü açıklanırsa ben buraya yazacam seni sahneye bekliyoruz diye. ali.cihan, 1 yıl önce - Alıntıya git
kardeş bende şuan cezaevinden yazıyorum açıklanmazsa da ben seni bekliyorum buyur gel bi çayımı iç olur mu ?
kardeş bende şuan cezaevinden yazıyorum açıklanmazsa da ben seni bekliyorum buyur gel bi çayımı iç olur mu ? ege-93, 1 yıl önce - Alıntıya git
benim açıklanacak ya da açıklanmayacak diye bir iddiam olmadı. ama sen bu hafta kesin açıklanmayacak beklemeyin dedin değil mi? açıklanırsa burdan ismini anons edeceğim.
bu arada cezaevinden yazıyorum derken ne demek istedin onu da bir açıklığa kavuştur?
benim açıklanacak ya da açıklanmayacak diye bir iddiam olmadı. ama sen bu hafta kesin açıklanmayacak beklemeyin dedin değil mi? açıklanırsa burdan ismini anons edeceğim. bu arada cezaevinden yazıyorum derken ne demek istedin onu da bir açıklığa kavuştur? ali.cihan, 1 yıl önce - Alıntıya git
açıklanırsa anons et bekliyorum
ne demek istediğim belli duyum aldım
Yardımcı olmak istedim ama gereği yok tekrar anladım hepinizin hakkında hayırlısı olsun
Yardımcı olmak istedim ama gereği yok tekrar anladım hepinizin hakkında hayırlısı olsun ege-93, 1 yıl önce - Alıntıya git
bu şekilde yardımcı olunmaz gerek yok
ne demek istediğim belli duyum aldım ege-93, 1 yıl önce - Alıntıya git
hayırdır kardeşim, milleti galeyana getirmek için mi giriyorsun foruma? amacın ne, hangi cezaevinde çalışıyorsun? keyifly, 1 yıl önce - Alıntıya git
Galeyana getirmek derken ? Bak ben duyum aldım bu hafta açıklanmayacak diye sadece bunu yyazdım buda son yazım.
cezaevinde çalışıyorum bile demedi cezaevinden yazıyorum dedi.