İski de avakado atarız artık çantaya impure mind, 2 ay önce - Alıntıya git
İski de avakado atarız artık çantaya
Ekmek bulamiyorsaniz avakado ..
Iskiden bana mesaj gelmis. Ptesi imza icin bekliyorlar.
Aaa pardon kuzenim yazmis. Yanlis bilgi.
Hücuuuum ! Benim yerime de twit atin.
Hücuuuum !
Benim yerime de twit atin.
Haftaya tmm bu iş
Haftaya tmm bu iş obeytas, 2 ay önce - Alıntıya git
Her hafta aynı boş muhabbetler
Her hafta aynı boş muhabbetler trabzon37, 2 ay önce - Alıntıya git
Adalet mezunu olarak iskiyi kazanan arkadaşlar bana ulaşabilir misiniz?
İSKİ ye girdim çıktım bu kadar sürede başka kuruma atandım başka kurumlarda bile mülakatı geçtim siz hala sonuç mu bekliyorsunuz maşallah sizdeki sabıra😂
İSKİ ye girdim çıktım bu kadar sürede başka kuruma atandım başka kurumlarda bile mülakatı geçtim siz hala sonuç mu bekliyorsunuz maşallah sizdeki sabıra😂 Tomris Hanim, 2 ay önce - Alıntıya git
Umarım birileri bunu okur da artık açıklasak mı? acaba diye düşünürler :D
Umarım birileri bunu okur da artık açıklasak mı? acaba diye düşünürler :D Basmimar, 2 ay önce - Alıntıya git
yaptıkları tek bir şey var sadece geçiştirmek onlar için aylar olmuş önemli değil
Ziyaaaaaaaaaaaaa bürocu2534, 2 ay önce - Alıntıya git
Ziyaaaa mı? OGM de işbaşı yapacaz, bekleyin bakalım :) Merkeziiiii ile
Ziyaaaa mı? OGM de işbaşı yapacaz, bekleyin bakalım :) Merkeziiiii ile sunky, 2 ay önce - Alıntıya git
Ogm merkezi mi sayılıyor. 4b değil mi
Sevgili ziya kardeş gerçi ziya ismini taşıyanlara hakaret olur sana onu demek de😂Neyse kimin beklemekten neye döndüğü ortada yazdığınla sonuçlarını görebiliyoruz. Hadi canım naaşş. .Sen beklerken ben devlette çalışıyor olacağım😂
Ogm merkezi mi sayılıyor. 4b değil mi powerofdark, 2 ay önce - Alıntıya git
Mülakatsız demek istedim anlayanlar var burada onlara :)
Mülakatsız demek istedim anlayanlar var burada onlara :) sunky, 2 ay önce - Alıntıya git
O da başka bir cinslik zaten. Madem puan sıralı alıyorsun merkezi al. Kazanan sonradan tercih yapamasin. Kadro yakmasın.
Sevgili ziya kardeş gerçi ziya ismini taşıyanlara hakaret olur sana onu demek de😂Neyse kimin beklemekten neye döndüğü ortada yazdığınla sonuçlarını görebiliyoruz. Hadi canım naaşş. .Sen beklerken ben devlette çalışıyor olacağım😂 Tomris Hanim, 2 ay önce - Alıntıya git