telefoncudan aldiğim 0 ci̇haz çalinti çikti
hocam merhaba 2 gün önce beni karakola çağirdilar gasp suçu şüphelisi olarak bugün karakola gittim kullandığım telefon çalıntıymış,faturayı gösterdim satan kişiden şikayetçi oldum. telefoncu arkadaşim 0 telefon diye sattı bana şikayetçi olduğum için telefonu elimden almadılar
telefonun ilk sahibi 5500 tl ye almiş telefonu bana satan telefoncuda 3300 e bana sattı şimdi mahkeme sonucunda telefonu benim elimden alacaklar mı eğer elimden alınırsa , benim zararımı kim karşilayacak,süreç nasıl işleyecek..
koca FORUMDA HUKUKÇU yok Mu
koca FORUMDA HUKUKÇU yok Mutacimmüdür, 1 ay önce - Alıntıya git
Bunun gibilere forumda yardımda bulunmayın Avukat arkadaşlar. İyice azıtmışlar bunlar.topalsprinter, 1 ay önce - Alıntıya git
SEN ADLİYEDEKİ ÇAYCI DEĞİL MİSİN??
SEN ADLİYEDEKİ ÇAYCI DEĞİL MİSİN??tacimmüdür, 1 ay önce - Alıntıya git
adliyede çaycı olmak kötü birşey mi terbiyesiz küçük düşürme tarzın mı bu bırını burda kımse sana cevap vermek zorunda degıl her sehırde en az 200 avukat var gıt bırıne danıs senın sorunun bızı ılgılendırmez forumu da ısgal edıyosunuz bosuna
adliyede çaycı olmak kötü birşey mi terbiyesiz küçük düşürme tarzın mı bu bırını burda kımse sana cevap vermek zorunda degıl her sehırde en az 200 avukat var gıt bırıne danıs senın sorunun bızı ılgılendırmez forumu da ısgal edıyosunuz bosuna Çılgın bediş25, 1 ay önce - Alıntıya git
siz iyice kafayı üşütmüşsünüz ağzinizdan beyaz köpük çıkıyor kuduz köpek gibi nereye düştük öyle
siz iyice kafayı üşütmüşsünüz ağzinizdan beyaz köpük çıkıyor kuduz köpek gibi nereye düştük öyletacimmüdür, 1 ay önce - Alıntıya git
Burayı terket. Beleşçi parazit . Aklı sıra bana hakaret edecek.topalsprinter, 1 ay önce - Alıntıya git
yazıkkkk sana sadece gülüyorum
danışma ücreti ödeyerek bir avukat sorun paranız yoksa adli yardımdan yararlanın...
danışma ücreti ödeyerek bir avukat sorun paranız yoksa adli yardımdan yararlanın...Esin2121, 1 ay önce - Alıntıya git
ne kadar paragöz insanlarsınız
ne kadar paragöz insanlarsınıztacimmüdür, 1 ay önce - Alıntıya git
insanların emeğinin karşılığını alması paragözlük değil
telefonu alırken iyi niyetliyseniz hakkınız korunur,fakat mülkiyeti elde etmeniz için 5 yıllık süre dolmamış,telefonu geri iade edip,ücreti satın aldığınız kişiden talep etmeniz gerekir
telefonu alırken iyi niyetliyseniz hakkınız korunur,fakat mülkiyeti elde etmeniz için 5 yıllık süre dolmamış,telefonu geri iade edip,ücreti satın aldığınız kişiden talep etmeniz gerekirblacknightshade, 1 ay önce - Alıntıya git
hocam ilksahip telefonu talep etmezse eğer telefonu halen kendi telefonummuş gibi kullanabilir miyim uzun yıllar
evet, ilk sahibin şikayette bulunması gerekir,sizin elinizden alınması için