Editörler : ayşegül bgm
21 Ocak 2019 12:52

Memurlar.net doğru haber yap

aylardır sizden sağlık personeli alımı ile ilgili haber yapmanızi bekledik . ama siz yanlış haber yaptınız .biz 25 bin personelin dağılımı için haber yapmanızı istemedik . YARDIMCI SAĞLIK PERSONELİ ALIMI COK GECİKTİ başlıklı haber yapmanızı istedik. diğer herkesin sorunları ile ilgilenen MEMURLAR.NET neden sağlıkçılara gelince ilgisiz kalıyor . sizde bizi anlamazsınız biz derdimizi kime anlatabiliriz ?


Hmsir11
Aday Memur
21 Ocak 2019 14:44

*550 BİN SAĞLIKÇI BAKANLIKTAN ATAMA HABERİ BEKLİYOR*

Her yıl totalde 80 bin mezun veren sağlık bölümleri özel sektörde iş bulmakta zorluk çekiyor. Kpss sınavının ardından gözler bakanlığın atama takvimine çevirildi. Atama bekleyen sağlıkçılar ve aileleri seçim öncesi bir müjde bekliyor. Başta Twitter olmak üzere sosyal medya üzerinden sesini bakanlığa duyurmaya çalışan sağlıkçılar bu süreçte çok emek verdiklerini, artık ilk atamanın yapılması gerektiğini, 8 aydır alım yapılmamasından dolayı ümitlerinin tükenmek üzere olduğunu söyledi.

En son 2018 yılı haziran ayında yapılan atamalardan sonra 7 aydır atama yapılmamasi ve bu konuya ilişkin sağlık bakanı sayın Fahrettin Koca'nın herhangibir açıklamada bulunmaması atama bekleyen sağlıkçılari endişelendiriyor.

7 aylık süreç içerisinde üniversite hastanesi ve özel hastanelerin de 1 yıllık sözleşme şartı öne sürmelerinden dolayı işsiz kaldıklarını söyleyen sağlıkçilar birikmiş KYK borçlarını dahi ödeyemediklerini ifade ettiler. Yeni açılan şehir hastanelerinin ve mevcut devlet hastanelerinin personele ihtiyacının olmasına rağmen KPSS'den yüksek puanlar alıp atama beklemelerini bağdaştiramayan ATAMA BEKLEYEN SAĞLIKÇILAR sağlık bakanı sayın Fahrettin Koca'dan en kısa zamanda gelecek müjdeli haberi bekliyor.


Ufuk3542
Aday Memur
21 Ocak 2019 15:49

++++
Toplam 2 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi