Editörler : cihan27E.Kayı Han
04 Şubat 2019 20:18

Ziraat bankası icra olan maaşa bloke koymuş

Arkadaşlar maaşımız ziraata geçti benimde maaşta ziraatın maaş haczi var .1 yıldır kesiliyor.Banka maaşımın tamamına bloke koymuş.Sebep diye sorduğumda sözleşmenin gereği diyorlar.Bende onlara icra iflas kanuna göre icralık olduktan sonra yapılan sözleşmeler geçersizdir diye yargıtayın kararlarını götürdüm.Şube müdürü kaldırmayacağız diye ısrar ediyor.Ne yapacağım yol gösterin lütfen.Korkumdan hesap açmak için sözleşmelere imza atmadım arada taahhüt olur diye.


muratkacar01
Aday Memur
04 Şubat 2019 20:20

Kirayı veremedim , zaten faizi yükleyip fazla fazla paralarını alacaklar.Adamlar maaşımın tamamını i


veba1982
Genel Müdür
04 Şubat 2019 21:29

geçmiş olsun. şube müdürüne o kararı dilekçeye ekleyip hemen kaldırması için dilekçe verin bu dilekçe sonrasında bile kaldıramadı durumunda yaptığı eylemin artık adlı suç olduğu görevi kötüye kullanma suçunun oluşacağı belirtin dilekçenizde ve sayı vererek dilekçeyi verin. muhtemelen dilekçeyi almak istemeyecek o zamanda telefonun kamerasını açın o şekilde tekrar vermeye çalışın muhtemelen alır o halde de almazsa PTT ye gidin iadeli tahutlu olarak o şubeye gönderin o zaman essek gibi alacaklar. kamera karşısında almadığını varsayarsak o görüntü ile birlikte hemen savciliga gibin TCK 121 den şikayetçi olun. ayrıca hukuk mahkemesine dilekçe verin ve yargıtayın yerleşik kararına rağmen bloeyi kaldıramadı dan dolayı şikayetçi olun. kesilen parayı yasal faizi ile isteyin.
muratkacar01, 5 yıl önce

Kirayı veremedim , zaten faizi yükleyip fazla fazla paralarını alacaklar.Adamlar maaşımın tamamını i


İcra Memuruuu
Yasaklı
04 Şubat 2019 22:53

Pısırık olma şube müdürü karşısında. Sıradan vatandaş ve yaptığı çok net suç. dilekçeni yaz aynı gün maaş haczimden blokenin kalkmaması halinde şahsınız hakkında savcılığa İİKya muhalefetten cezai ve suç duyurusunda bulunacağım ve aynı zamanda ilgili mahkemelere dava açıp emsal yargıtau kararlarıyla hukuki sonuç elde edeceğim de aynı gün kalkıyor mu kalkmıyor mu görim ben o şube müdürünü

debug
Genel Müdür
05 Şubat 2019 14:17

Yazılı belge önemli. Hemen dilekçe ile başvur. Dilekçenin alındığına dair de imza iste. Atmazlarsa iadeli taahhütlü posta ile yolla. Ardından savcılığa gidebilirsin. 50 tane sözleşme de imzalasan maaşın tamamını kesemez! ZB sözleşmeleri devletin kanununu üzerinde mi ki sözleşme var diye bütün maaşı alacak? Zaten icra dairesine intikal ettikten sonra tasarruf icra dairesine geçiyor öyle kafasına göre kesemez.


asbadayı
Yasaklı
14 Nisan 2019 15:43

Güncel
Toplam 5 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi