Arkadaslar nereyi tercih edeceksiniz? Sizce kac puana kadar duser?
70 puana düşmesini diliyorum ama düşmeyecek çünkü sınavdan sonraki ilk alım olduğu için millet kendini tehlikeye atmamak için başvuru yapacak. 76 ile Kırşehir yazıcam ben . Nasılsa gelmeyecek.
87.606 ile trabzon yazmayı düşünüyorum.
Bende kararsizim.puanim yetmez gibi
Ama olursa karabuk yazcam
Aslen karabukluyum zaten.cokta uzaga gitmiyim.
Aslen karabukluyum zaten.cokta uzaga gitmiyim.Rengarenk91, 1 hafta önce - Alıntıya git
sizin puanınız kaç?
sizin puanınız kaç? kbr34, 1 hafta önce - Alıntıya git
Dusuk diyip gecelim.zaten %95 gelmez.
Vardiya sistemi var.gece calisma oluyo.bide bazi kurumlarda mutfak var.yemegi kendiniz hazirliyosunuz.
85,43 İstanbul
87.606 ile trabzon yazmayı düşünüyorum.kbr34, 1 hafta önce - Alıntıya git
Lisans mı hocam? Ben de trabzon 85dilber59, 1 hafta önce - Alıntıya git
hayır hocam önlısans.
85 puan Osmaniye
84 puan Şanlıurfa
Puanlar 79,80 e düşer mi hocam bi de buna başvurunca bi sonraki ilanlara başvurabilir miyiz ?
çorum 90,22
Puanlar 79,80 e düşer mi hocam bi de buna başvurunca bi sonraki ilanlara başvurabilir miyiz ? atasal32, 6 gün önce - Alıntıya git
Sonraki ilanlara basvurabilirsiniz ama bu alima atanip sozlesme imzalarsaniz ayni unvanla sozlesmeli olarak baska bi kuruma atanamazsiniz.kadrolu olarak atanabilirsiniz.puanlar ne kadar duser hic fikrim yok hocam.
88.9 karabük tokat veya kilis yazmayı düşünüyorumelif12312, 6 gün önce - Alıntıya git
Ben de karabuk .olurda bi mucize olurda listeye girersem komisyona topragima donmek istiyorum diycem.memleket konusunda cok hassaslar :)))