Editörler : E.Kayı Han


Yasaklı
13 Mart 2019 00:11

Polonya da katledilen Türk öğrenci

Erasmus proğramı ile polonya da eğitim gören Türk öğrenci Furkan Kocaman pkk lı bir soysuz tarafından katledildi. Tıpkı Ege üniversitesinde ki Fırat Çakıroğlu gibi,tıpkı aybüke öğretmen gibi,tıpkı uykuda uyurken şehit edilen askerimiz gibi tıpkı hamile eşine meyve almaya giden askerimiz gibi.

Hepsi gibi arkadan sinsice vuruldular.Aşağılık mahlukatların huyudur arkadan vurmak.Sonra topukları kıçına değerek kaçmak!

Gelelim öfkeme;Her vatansever evladı şehit olduğunda gıkkı çıkmayan güruh ve medya Allah aynı sonu en sevdiklerinize versin!

2.Varşova büyükelçiliği açıklama yaptı.PKK lı bir o çocuğu yapmış bu işi durum netleşti.Furkan milliyetçi bir çocuk ve bu biliniyor.Çocuğu takibe almışlar herşey ortada yani

3.Sözlükte bu konuyu yazdım.Bilin bakalım ne oldu? Konu silindi! O sözlük çöplüğe dönmüş,herkes otu moku konu yaparken benim bu konum sözlük kuralları ihlali olmuş!

4.Polise taş atan,molotof atan o tek kaşlı için konu açılınca sorun yok.Ben bu konuyu açınca büyüksorun!

5.O martı kaşlı için yürüyenler,o hepimiz ermeniyiz diye yürüyenler,o fransada ki terör eylemi için bile kınama yayınlayanlar öldürülen bir Türk evladı olduğunda,asker polis olduğunda neredesiniz?

6.Sözlükten bu konuyu silen editör yoksa sen de onlardan mısın?

7. Tüm gazetelerde,haber sitelerinde ve hatta ekşi sözlükten tutun heryerde bu konu var! Nesi sözlüğe aykırı da sildin!

Allah aynı acıyla sınasın niyeti ve kanı bozuk olanları diyorum!


debug
Genel Müdür
13 Mart 2019 11:52

Türkçü konyasporlular grubundan gencecik pırıl pırıl bir genç katledildi. Pkk'lı bir terörist tarafından. Bu devlet bunun hesabını sormazsa yazıklar olsun! Hayır bu ... çocukları ceplerine Türk pasaportunu ceplerine koyup rahat rahat avrupada fink atıyor. Devletin önce buna önlem alması gerek.


Bi.sus.yaa
Yasaklı
13 Mart 2019 13:23

Bencede yazıklar olsun.Yurt dışında iltica edip giden ne kadar kalleş varsa takibe alınsın vatandaşlıktan çıkarılsın o ülkelerden istensin burada ki tüm sülalesi tecrit edilsin.Ne yapılıyorsa yapılsın ama yapılsın.Herkes kendi adaletini aramaya kalkarsa sokaklar karışır.Beyaz toroslar ortaya çıkar.Ortalık yeşillenir! Sabır sabır bi yere kadar sabır olur.Terörist ve sempatizanları ortada cirit atarken,mecliste böğürürken kimse daha fazla tolerans göstermemizi ve sabretmemizi beklemesin! ya devlet başa,ya kuzgun leşe!

debug, 5 yıl önce

Türkçü konyasporlular grubundan gencecik pırıl pırıl bir genç katledildi. Pkk'lı bir terörist tarafından. Bu devlet bunun hesabını sormazsa yazıklar olsun! Hayır bu ... çocukları ceplerine Türk pasaportunu ceplerine koyup rahat rahat avrupada fink atıyor. Devletin önce buna önlem alması gerek.


debug
Genel Müdür
13 Mart 2019 13:45

"Beyaz toroslar geri dönmeli" diye yazacaktım da hadi boşver demiştim... Ağzına sağlık. bunlar kalleş bunlar şerefsiz. bunlara anladıkları dilden konuşacaksın öyle hak hukuk adalet fln safsata


sakaya.fırat
Yasaklı
13 Mart 2019 14:24

Bir oy hdpkk ya bir oy chp ye

Bir belediye pkk ya bir belediye zillete

Bir meclis üyesi pkk ya

Bir meclis üyesi zillete dersen

Bu mücadele zorlaşır

Içimizde hain cok

14 Mart 2019 11:49

allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun.o kadar kinle doluyum ki gencecik vatan evladını toprağa vermenin tarifini anlatamıyorum.aynen yurt dışındada olsa bu kalleşlerin takip edilmesi gerekiyor.allah belalarını versin kahpenin doğurdukları.


Bi.sus.yaa
Yasaklı
15 Mart 2019 11:08

Hıristiyan terör örgütü; Cuma namazı kulan müslüman masumların canını aldı.

İnancı gereği sadece ibadetini yapmaya çalışan müslümanlara katliam yaptı.

Canavar ruh hastası hıristiyan terörist,Türklere de tehdit yayınlamış! Türk ve Müslüman düşmanlığı yapan Avrupada ki haçlı zihniyeti Allah şu mübarek gün hepinizi yok etsin.Rezil,riyakar,müslüman kanıyla beslenen vampirler!

Toplam 6 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi