Her yorucu bir günün, küçük molalarında çaylı, kahveli muhabbetler olur. Bazen yalnız bazen de hatırlı bir dostla..
Koca bir pazar gününü de yedik çayın yanına yeter bu :)
Kek mi olsaydı yoksa 😜
https://youtu.be/E0zY4t4BcdU
Biz öyle sabah vakitlerinde kahve içenlerle değil, çay içenlerle büyüdük. :)
Çaysız güne başlamak olmaz. Yoksa bir yanımız eksik kalır.
Günaydınlar :)
Biz öyle sabah vakitlerinde kahve içenlerle değil, çay içenlerle büyüdük. :) Çaysız güne başlamak olmaz. Yoksa bir yanımız eksik kalır. Günaydınlar :) **sude**, 2 yıl önce - Alıntıya git
Günaydınn sude :)
Çayımı içtim ama kahvesiz de olmuyor. Hele bir de uykunu alamamışsan, sade bir kahve anca kendine getiriyor seni :)
Bu arada başlığı kurtardın, sildirecektim anlaşılmıyorum ben ya diye :pP
Başlığı kurtardıysam ne mutlu :)
Çay severleri bekleyeceğiz artık. :)
çay muhabbeti adı altında dedikodu mu yapıyonuz napiyonuz :))
Başlığı kurtardıysam ne mutlu :) Çay severleri bekleyeceğiz artık. :) **sude**, 2 yıl önce - Alıntıya git
bekleriz tabi, gelirken kek neyim de getirsinler :p
Sude editörüm çayı kaptım geldim :)
çay muhabbeti adı altında dedikodu mu yapıyonuz napiyonuz :)) metin_alkan, 2 yıl önce - Alıntıya git
Yok ya daha uyanamadık metin :pP
Sude editörüm çayı kaptım geldim :) metin_alkan, 2 yıl önce - Alıntıya git
Bende Metin editörüm hala neden yok diyordum :)
Hoş geldiniz, afiyet olsun.
:)
bekleriz tabi, gelirken kek neyim de getirsinler :p Hissya, 2 yıl önce - Alıntıya git
Yok canım, bu istek zor.
Bu bölümde menemen tarifini bile vermeyenler var ki, kek de ne oluyormuş :P
:))
neymiş ki ya sanki devlet sırrı:) ben yemesem de kek yaparım yani nolmuş ki elime mi yapışır :P
menemeni Ulaş vermedi ama keki isteriz Sude :)
menemeni Ulaş vermedi ama keki isteriz Sude :) metin_alkan, 2 yıl önce - Alıntıya git
bakiciz artık :pP
Editör böyle yaparsa üyecanlar ne yapsınlar :p
çay, kahve güne başlangıcı sağlıyor insanın içindekileri belirli süre bile olsa rafa kaldırtıyor:)
Çayımla beraber günaydın herkese :)
çay, kahve güne başlangıcı sağlıyor insanın içindekileri belirli süre bile olsa rafa kaldırtıyor:) Çayımla beraber günaydın herkese :) kızıl dünya, 2 yıl önce - Alıntıya git
Günaydın kızıl dünya:)
Geçici bir rahatlama oluyor evet, yoksa hepsi aynı yerde duruyor, tetikleyici bir şeye hazır nazır bekliyor..
günaydın çay sever arkadaşlar.
böyle çay seviyorum deyip, apaçık şekilde, tombul bardaklarda, kupalarda tüketmiyorsunuz inş çayı.
günaydın çay sever arkadaşlar. böyle çay seviyorum deyip, apaçık şekilde, tombul bardaklarda, kupalarda tüketmiyorsunuz inş çayı. maskov87, 2 yıl önce - Alıntıya git
Günaydın maskov,
çay ince belli bardakta demli ve şekersiz içilir :) Kupada asla içemem soğuk çay içeceksem buzlu çay içeyim daha iyi :p
Tabi ki, ince belli ve şekersiz olacak.:)
Yalnız kupada da içiyorum, sizler görmeyin bu yaptığımı.:P
Tabi ki, ince belli ve şekersiz olacak.:) Yalnız kupada da içiyorum, sizler görmeyin bu yaptığımı.:P :) **sude**, 2 yıl önce - Alıntıya git
kupada içeceksem yarım dolduruyorum çayı sude sen de çaktırma :D
ben biliyorum ki diyorum, yavaştan itiraflar başladı.
açık da içiyorlar, bayat da içiyorlar :)