Çay var mı çay? Akşam yağdı kar şimdi yok.:) **sude**, 12 ay önce - Alıntıya git
Çay var mı çay?
Akşam yağdı kar şimdi yok.:)
Bu ara çaycı çayı bozdu sudecim, ne kattıysa içine içemiyorum malesef :/
Evden getirdim sallama çay o derece kötü ..
Ben çay ikram edeyim. Bizim ki idare eder :)
Ben çay ikram edeyim. Bizim ki idare eder :) **sude**, 12 ay önce - Alıntıya git
teşekkür ederim çok makbule geçer :)
l_I - Buyur canım :)
l_I - Buyur canım :) **sude**, 12 ay önce - Alıntıya git
kupa değil dimi:)
çay var içersem
yol aman neyse. ne boş laf zaten bu. çay içeceğim ben. siz anca yatın. ne bir demleme, onu da geçtim sallama bile yok.
Bu soğuk ve kapalı havalara sıcak bir çay gider. Erinmeden çay ocağına doğru yol alayım.:)
Günaydınlar arkadaşlar :)
Günaydın, artık iş yerinde çay içemediğim kesinleşti. İçine katıyorlarsa tadı berbat olmuş:/
Ben kahve içecem artık filitre kahve de aldım bakalım bir düzen kurmam gerek iş yerine .
Bizim buradaki çay bozulursa, ben kahvede içemem. Çok fazla sevmiyorum, aklıma düşerse alırım, o da binde bir.
bizde çay bozulamaz, izin vermeyiz. en kötü ben demlerim ki arada demliyorum da.
beğenerek içmiyorlar ama onları kim beğensin
bizde çay bozulamaz, izin vermeyiz. en kötü ben demlerim ki arada demliyorum da. beğenerek içmiyorlar ama onları kim beğensin maskov87, 12 ay önce - Alıntıya git
:))
Bir daha demlemeyin :) benim gibi "bu nasıl çay" diye döken birine rast gelmediğiniz içindir. :P:)
:)) Bir daha demlemeyin :) benim gibi "bu nasıl çay" diye döken birine rast gelmediğiniz içindir. :P:) **sude**, 12 ay önce - Alıntıya git
benim demlediğim çaya o muameleyi yapana demliği dökerim valla, şakasız net :)
Konuyla ilgisi yok ama sudeye sözüm vardı hafta sonu kendime alırken aklıma geldi:)
Migrosda organik yiyecekler bölümünde.
Konuyla ilgisi yok ama sudeye sözüm vardı hafta sonu kendime alırken aklıma geldi:) Migrosda organik yiyecekler bölümünde. Hissya, 12 ay önce - Alıntıya git
bunla yapılan tatlılardan ne kadar yersen ye zayıflıyorsun diyorlar
bunla yapılan tatlılardan ne kadar yersen ye zayıflıyorsun diyorlar maskov87, 12 ay önce - Alıntıya git
Abartmayalım maskov bir porsiyon, avuç içi kadar işte yeter.
Teşekkürler canım. Migros'a gittiğim zaman bakacağım :)
çay ihtiyacımı öğlen yemek yediğim yerde gideriyorum. hala bozuk çayın tadı.
sabah içemedim kahveyle başladım güne.
geç de olsa günaydın inadına günaydın :)
Bu gün su içtim çay yerine :/
Anlamıyorum kimse farkında değil mi çayın tadı bozuk işte. Keyif vermiyosa içmem bu sırarı anlamıyorum insanlardaki.
Sessizliğin üzerine bir şey
katamadığın sürece konuşma ..
#
Bu gün su içtim çay yerine :/ Anlamıyorum kimse farkında değil mi çayın tadı bozuk işte. Keyif vermiyosa içmem bu sırarı anlamıyorum insanlardaki. Hissya, 12 ay önce - Alıntıya git
çekilmiyor mu bayrağın?