demliler geliyor, zarifler geliyor bu sefer dökülmeden geliyor maskov87, 11 ay önce - Alıntıya git
demliler geliyor, zarifler geliyor
bu sefer dökülmeden geliyor
Teşekkür ederim evet dökülmesin lütfen, tabaktan içmiycez yani :)
Teşekkür ederim evet dökülmesin lütfen, tabaktan içmiycez yani :) Hissya, 11 ay önce - Alıntıya git
tabaktakini bardağa döküyor musun :)
Tabiki hayır, dökülmüş tabak deyince aklıma geldi sadece :P
Bir parça bile mantık barındırmayan sözlere, edebe adaba uymayan hareketlere, kanunsuzluğun dibine vurmuş uygulamalara itirazlar edip, -ama-larla başlayan ardışık cümleler kuruyorsunuz...
Karşı söylemde bulunmak için önce söylenenin belli bir ölçüde de olsa mantık içermesi gerekir. Karşıt olarak bile bir varlık kazandırıyorsunuz aslında boşluktan ibaret olanlara. Besleyip semirtiyorsunuz istedikleri kaoslara çekilip.
Gereksizleri gerekli kılıyorsunuz, taraftar kazandırıyorsunuz gereksizce ve onlar da holiganlara dönüşüyor az bir çabayla, o kadarına müsait beyinleriyle...
Anlatmayın... ne anlatsanız yanlış anlıyorlar çünkü...
#
Ne kadar anlatsanız da anlamayacağını farkettiğinizde susarsınız.
Susuşlara susuşla karşılık verirsiniz daha çok.
Sevmediğinizden değil...
Anlamasını istemediğinizden de değil...
Anlamadığını daha fazla görmemek için...
Sevilmediğinizi daha az hissetmek için aslında...
Eskiyen kitaplardır cümleler değil.
Ne kadar toz kaplayıp sararsa da sizledir, sizindir her kelimesi...
Artık, diye başlayan cümleler, daha önce yapmışlığın hüzünlü itirafıdır aslında. Biraz pişmanlık, biraz yarım kalmışlık, biraz umursamazlık, biraz özlem...
Ama temelinde hep o inatçı vazgeçmişlik...
Zorunlu kılınmış dik durma isteği.
Her şeye rağmen hiç bir şey olmuşluk...
Sonrası yok..
çay içmedim hala ondan mı huysuzum bu sabah :/
çay içmedim hala ondan mı huysuzum bu sabah :/ Hissya, 11 ay önce - Alıntıya git
gel sana bayat portakal suyu ısmarlıyayım
gel sana bayat portakal suyu ısmarlıyayım maskov87, 11 ay önce - Alıntıya git
Niye bayat tazesini hak etmiyoz mu:/
ben su içeyim en iyisi .
Niye bayat tazesini hak etmiyoz mu:/ ben su içeyim en iyisi . Hissya, 11 ay önce - Alıntıya git
yav sabah sıkılmış, ziyan olmasın diye teklif ettim, teşekkür etmelisin bence :)
yav sabah sıkılmış, ziyan olmasın diye teklif ettim, teşekkür etmelisin bence :) maskov87, 11 ay önce - Alıntıya git
Etmiycem, su içecem ben.
Bilen bilir, sevmem özel günleri. Genellemelere karşıyım çünkü. Tamamen masum olanların sadece çocuklar ve hayvanlar olduğuna inanırım...
Çocuklarını yetiştirme yurduna bırakıp yeni koca peşinde koşan bir anne kutsal değildir benim gözümde..
Vücudunu satarak geçimini sağlayan bir kadın da daha namusludur, başını örtüp çıkar için papağanlık yapandan.
Sadece iyi insanlar değil, şerefsizler de yaşlanır. Otobüste yer vermek için kalktığınız ak saçlı bir amcanın, liseli bir kıza yaslanıp zevklenmeye çalıştığını gördüğünüzde dank eder bu gerçek kafanıza.
Bütün babalar kendilerini evlatları için feda etmeye hazır değildir. Ya da bütün kardeşler elele tutuşup kırlarda dolaşacağınız, kimse yoksa da varlarınız olmazlar...
Demem o ki...
Kadınlar özel değildir. Erkekler en önemli değil. Sarışınlar aptal demiş biri, haltetmiş...
Şu veya bu şehirli olmak bir üstünlük vermez size...
Karşınızdaki kişiye ne ifade ediyorsanız, osunuz...
Ne bir fazla...
Ne bir eksik...
Corona virüsünün buralara gelmediğinden emin misiniz gribim hala geçmedi :/
dayak yemiş gibi yim tüm kemiklerim ağrıyor.
zencefilli bal limon içmekten içim dışıma çıktı.
Günaydın uzaktan maskeli gelin nolur nolmaz :/
Corona virüsünün buralara gelmediğinden emin misiniz gribim hala geçmedi :/ dayak yemiş gibi yim tüm kemiklerim ağrıyor. zencefilli bal limon içmekten içim dışıma çıktı. Günaydın uzaktan maskeli gelin nolur nolmaz :/ Hissya, 10 ay önce - Alıntıya git
oy korona korona
herkesi girsin horona
oy korona korona herkesi girsin horona maskov87, 10 ay önce - Alıntıya git
Horon başı olmam, bir de mendil tutyor onlar. en sonda olayım bir tarafım boş olsun bari:/
Deniz görmem havasını koklamam şart oldu. Evet gideyim buralardan. Sevdiğim yerlere :)
Geçmiş olsun canım.:/
Korona Türkiye'de var mı yok mu bilmiyorum ama gönlüm yetkililere inanmaktan yana.
Geçmiş olsun canım.:/ Korona Türkiye'de var mı yok mu bilmiyorum ama gönlüm yetkililere inanmaktan yana. **sude**, 10 ay önce - Alıntıya git
teşekkürler canım, zencefille ayaktayım müthiş bir şey gerçekten. iyileşmem lazım bir de yola çıkıcam:/
bir gıcıklık yapasım var gerçi herkese sarılıp öpecem gribim onlara da geçsin :Pp
teşekkürler canım, zencefille ayaktayım müthiş bir şey gerçekten. iyileşmem lazım bir de yola çıkıcam:/ bir gıcıklık yapasım var gerçi herkese sarılıp öpecem gribim onlara da geçsin :Pp Hissya, 10 ay önce - Alıntıya git
Hahaha, sarıl sarıl seni anlamıyorlarsa iki kez sarıl :)
Zencefil en sevdiğim baharatlardan, doğal antibiyotik gibi bir şey :)
Hahaha, sarıl sarıl seni anlamıyorlarsa iki kez sarıl :) Zencefil en sevdiğim baharatlardan, doğal antibiyotik gibi bir şey :) **sude**, 10 ay önce - Alıntıya git
Anlamıyorlar canım yapışacam en anlamayana :D