Hedef unutmaktır.
Daha önce varmıştım..
.
borges..
Gün yarı olmuş ama hala günaydını hakediyor.
Günümüz geçen günü aratmasın çayım elimde yazıyorum moda uygun :)
çayımla bi günaydın diyim o halde :)
çayımla bi günaydın diyim o halde :) kazma..., 8 ay önce - Alıntıya git
Günaydın resmi göremiyorum ama eminim dumanı bile üstündedir :)
tam dediğin gibi :)
Annesi, babası, çocuğu, sevgilisi, arkadaşı, kim olursa olsun, bir insan, öbürüne ulaşmak için göze aldıklarıyla sevilir..
Öbürüne ulaşmak yürek ister..
Göze alabilmek ister.. Bir insandan bir başkasına geçmek emek ister, sevgi ister, yürek ister..
Bunlar bile köprüleri kurmaya yetmez bazen..
#
maybe i, maybe you
https://youtu.be/wo_K4KMwhLo
Verdiği sözü tutmuyor hayat, tutsa bile, özlediğimiz şeyin özlenilmeye değer olmaktan ne kadar uzakta bulunduğunu göstermek için yapıyor bunu.. kimi zaman umut, kimi zaman da umulan şey aldatıyor bizi.. bir eliyle verdiğini öteki eliyle alıyor.. uzaklığın büyüsü, cennetler gösteriyor bize.. ama büyülenir büyülenmez, bu cennetlerin uçup gittiğini görüyoruz..
#schopenhauer
korton bardakla çay mı olur. rengini görmeden içemem ben yeni kurallarmış.
içmiyorum dedim çaycıya.
Günaydın diyorum tripli tripli :/
korton bardakla çay mı olur. rengini görmeden içemem ben yeni kurallarmış. içmiyorum dedim çaycıya. Günaydın diyorum tripli tripli :/ Hissya, 8 ay önce - Alıntıya git
bardağını götür. ince belli. saydam. cam. çekici.
bu bardağı götür.
bugün karton bardakta çay içen yarın misafire sebze çayı da ikram eder
Yapar valla ilk kez katıldım size sayın maskov:)
haftaya artık tedarikli geleyim.
Çayın tadını alamıyorum en iyisi kahve içmek işteyken :/
Günaydın yeni haftaya yeni güne :)
sabah simidinin yanında taze davşan ganı.. afiyet olsun.. gerçi ben içemiyorum ama siz benim yerime de için artık.. ben su ile devam.. o şişe bugün bitecek..
sabah simidinin yanında taze davşan ganı.. afiyet olsun.. gerçi ben içemiyorum ama siz benim yerime de için artık.. ben su ile devam.. o şişe bugün bitecek.. ice.man, 8 ay önce - Alıntıya git
Ben de bu ara su içiyorum çayla aram bozuk:/
afiyet olsun ice.man
Ben de bu ara su içiyorum çayla aram bozuk:/ afiyet olsun ice.man Hissya, 8 ay önce - Alıntıya git
teşekkür ederim :)
şişe bitti bile.. bu ara neden bilmiyorum sürekli midem yanıyor.. ben de veriyorum kendimi suya..
Geçmiş olsun, reflü olabilir asitli şeylerden uzak durun.
Su iyi bir seçenek.
Geçmiş olsun, reflü olabilir asitli şeylerden uzak durun. Su iyi bir seçenek. Hissya, 8 ay önce - Alıntıya git
Sanırım, bu ara sık olmaya başladı.. zaten pek içmiyorum ama ara ara asitli içince hemen tepki veriyor..
Suya devam ben :)
Millet çay içerken ben yulaflı yoğurt yiyorum :)
Günaydın çay isteyen alsın gelsin :D
öğle yemeği olarak migrostan çokoprens,biskrem ve hanımeller asorti aldım. 3 günlük öğle yemeği tamam :)
öğle yemeği olarak migrostan çokoprens,biskrem ve hanımeller asorti aldım. 3 günlük öğle yemeği tamam :) ice.man, 7 ay önce - Alıntıya git
Hepsi tatlı şekerli yemeyin :/
Kalınlığı gözümü korkutsa da bir solukta okunabilecek kitap.
Evet uzun bir soluk 760 sayfa :) bir alıntı yapalım o zaman.
Senden kaçtı çünkü, seni ne kadar sevdiğinin farkına vardı. Senin yanında olmaya gücü yetmedi yani böyledir insanoğlu korkar...
Budala/ dostoyevski
Dostoyevski nin Karamazov Kardeşleri de baş ucumda sıra ona da gelecek :)