Merakla bekliyoruz
istanbul-cumhur ittifakı diyorum, binali bey yüzde 80 alır. imamoğlu'nu o kadar tanıyan yok,
ankara: çok çekişmeli, başa baş gider, millet ittifakı daha önde gibi, mansur öyle ya da böyle ankaralı, diğeri kayseriden ithal dezavatantaj.
diğer yerler hakkında fikrim yok, bursa çekişmeli diye duydum.
sonuç olarak cumhur 47-49, millet 35-38 gibi oy aralığında oy alır, yani eski tablo 3 aşağı 5 yukarı korunur diyorum.
bakalım ne kadar tutturacağım, genel olarak benim tahminler tutar
Şırnak Cumhur ittifakı adayı kazanmış.
Dağla ortaklık yapan zeliller çok üzülecek.
Allah zilletinizi arttırsın.
istanbul-cumhur ittifakı diyorum, binali bey yüzde 80 alır. imamoğlu'nu o kadar tanıyan yok, ankara: çok çekişmeli, başa baş gider, millet ittifakı daha önde gibi, mansur öyle ya da böyle ankaralı, diğeri kayseriden ithal dezavatantaj. diğer yerler hakkında fikrim yok, bursa çekişmeli diye duydum. sonuç olarak cumhur 47-49, millet 35-38 gibi oy aralığında oy alır, yani eski tablo 3 aşağı 5 yukarı korunur diyorum. bakalım ne kadar tutturacağım, genel olarak benim tahminler tutar Bırakın da yaşayalım, 8 ay önce - Alıntıya git
Bursa çekişmeli olur ama Allah'ın izniyle Cumhur alır.
izmir'de hiç sürpriz olmuyor her seçim aynı. nato mermer mübarek. bu kadar sabit seçmeni olan il görmedim.
ezdik geçtik yine hamdolsun
izmir'de hiç sürpriz olmuyor her seçim aynı. nato mermer mübarek. bu kadar sabit seçmeni olan il görmedim. adıyaman020202, 8 ay önce - Alıntıya git
rize nasıl %100 reise veriyorsa izmir de gözü kapalı chpye veriyor saygı duymak gerekir diye düşünüyorum
Bitlis hadepden Ak partiye geçti.
Dağla işbirliği yapanlar, oyları dağdaki teröristle aynı olan zillet ittifakı çok üzülecek.
Arkadaşlar Iğdır ne oldu? Çok merak ediyorum
Iğdır %75 açılmış başbaşa görünüyor, hadep önde bi miktar
Allah yardımcımız olsun.Orada Azeriler ve HDP liler yarışıyor.Allah onları sevindirmesin inşallah
Yoksa Ermenistana kadar hendek döşerler oraya dikkat etmek lazım
tahminlerim genel anlamda tuttu, muhalefet daha başarılı oldu seçimde, gayet normal.
Chp aday göstermiş Iğdır da. Meral bile cumhur ittifakını destekleyeceğini söyleyerek aday göstermemişti heralde Iğdır dı o illerden biride. Chp sayesinde hadep kazanıyor heralde.
İmambayıldı:)) ter döküyo ve ne saçmalıyo anlamış değilim:)
malesef ankara ve bolu chp cikicak gibi
Ankara başa baş gibi bolu gitti sanırım
bolu,ankara da akp ,duzce de mhp kazansin istemistim.
BOLUDAN SAĞ ÇIKMASI ÇOK ZOR DÜZCE SÜPÜRÜR GÖTÜRÜR
Kemalin koltuğu gitmeyecek, bu ucubeyi Türkiye bi süre daha izleyecek ona üzüldüm. Chp karlı çıkmış bu ittifak işinden. Muharremin aldığı kadar oy aldı şimdiden.
baskenti bu yobaz kemalist ve teror yandaslarina teslim edenlerin Allah cezasini versin.