Editörler : oto-danisman-expert
20 Nisan 2019 18:20

Dış Kaynaktan Muvazzaf Subay Olamayanlar

Arkadaşlar üniversiten turizm fak. Konaklama İşletmeciliği mezunuyum. Dış kaynaktan muvazzaflık için de deniz genel tercihim vardı. Sutasak kılavuzunda ise Turizm İşletmeciliği, Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik, Turizm ve Otel İşletmeciliği, Turizm ve Otel Yöneticiliği, Turizm ve Otelcilik olmak üzere 5 bölümden tercih yapılabileceği kılavuzda belirtilmiş. Benim mezun olduğum bölüm de Konaklama İşletmeciliği. Yukarı da saydığım bölümlerden tek farkı ise isim farklı olması diğer gibi alınan dersler olsun ders içerikleri olsun derslerin kredileri gibi konular olsun hepsi aynı. Ve ben spor mülakatını sözlü mülakatı sağlığı da geçip d1 ve d2 aldım. Lakin kılavuzda belirtilen bölümlerle uygun olmadığı için yerleştirilemedim. Ne yapabilirim ne yapmam gerek yardımcı olabilecek akıl verebilecek var mı ? Dava açmalı mıyım dava açarsam aleyhime olur mu ?


Mehmetburak33
Aday Memur
16 Haziran 2019 01:32

kardes yardımcı olmaya calısayım bıldııgm kadarıyla... ama bı ıkı sorum var 1- hangı bransı ıstıyodun da bu tarz bı aksaklık yasadın, 2 sana ılk evrak kayıtta yazabılecegın branşları ve tercıhlerını verdıklerı bı kagıt vardı onda yazanlar nelerdı veya sen nelerı tercıh ettın de gelmedı... son olarak klavuzda ne yazıyosa o mahkeme ıle cozulemez bu durum.


Mehmetburak33
Aday Memur
16 Haziran 2019 01:34

biraz eksık okumusum yazını cok özür dilerım... ama denız ıcın gereken bölüm sayısı bıraz kısıtlı ( bende bankacılık ve fınans okudum ve genel tercıhden gıremedım denız ıcın)

Toplam 2 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi