Editörler : oto-danisman-expert

GÖKTÜRK2588
Kapalı
12 Mayıs 2019 14:34

Senin kaliteni de sorgulamak lazım ... sen cephede savaşan adamın kalitesini değil masa başında şunu yap bunu yap dyen adamın kalitesini sorgula. Gel ki sende aynı olacan ...

44Malatyam
Kapalı
31 Mayıs 2019 04:47

Daha etin ne ki budun ne olsun 2 gündür işe başlamışsın. Senin o kalitesiz dediklerin nice operasyondan çatışmadan çıktılar senin yaşın kadar tecrübeleri var. Kaç karakol ,kaç kıta karargâh gördün? Kalitesiz dediğin uzman ve astsubaylardan öğreneceksin işleri. Subaylar kalkip çaylaklara işi öğretecek değil


SenturkDogan
Aday Memur
30 Temmuz 2019 16:10

Bende kara kuvvetlerinde 8 yıllık bir Astsubayım. Bu mesleğin bana öğrettiği bir şey varsa oda kıta hayatı gözlemlemek ve insanları anlayarak hareket etmek ve herşeyden önemlisi insan olabilmektir. Yani omuzunuzdakilerle değil, sol göğsünüzdekiyle hareket etmektir. Kıtaya yeni katılan teğmenlerde tecrübesizliği çok rahat görebiliyorum ve çok iyi anlıyorum bunu. Karakteri iyi olan bir insan er yada geç çevresine pozitif bir enerji verecektir ancak ilk başlarda ön yargılardan kurutulmalı, çevreyi, sistemi ve insanları anlamaya çalışmalı. Gerisi zaten gelecektir. Unutmayın ki astlarına sevgi ve saygıyla bakmayan bir komutan Tsk nın hiçbir yerinde sevilmez. Saygı ve sevginin karşılıklı olduğu yerde her zaman kalite vardır. Bunları sağlayacak olanlarda sizler, amirlersiniz. Göreviniz de başarılar.
Mutipero, 5 yıl önce
Herkesten teker teker özür dilerim. Haddimi aştım sanırım. Kalbini kırdıklarım da olduysa affola. Biraz sesli düşündüm sanırım. Genelleme yapmamalıydım. Sb., Asb., ve Uzm.Çvş.lardan işini çok iyi yapanlar olduğu kadar savsaklayanlarda var ve bu bir realite. Düşüncelerimi bundan sonra kendime saklıyacağımdan emin olabilirsiniz. Saygılar.

SenturkDogan
Aday Memur
30 Temmuz 2019 16:14

Sana sonuna kadar hak veriyorum ancaaakk... Bu konuyu açan arkadaşın kurmuş olduğu cümlelerinde tsk personelinin ve kurumun onuruna ve itibarına zarar verdiğini de eklemelisin.
Drac0, 5 yıl önce

bir türk subayına küfür ve hakaret edilerek ordunun şerefinin iki paralık olduğunun farkındadır umarım ilk sayfadaki şahıs.


SenturkDogan
Aday Memur
07 Ağustos 2019 18:35

O kişi sanırsam fazla dolu ve sağlıklı düşünemiyor.
SenturkDogan, 5 yıl önce
Sana sonuna kadar hak veriyorum ancaaakk... Bu konuyu açan arkadaşın kurmuş olduğu cümlelerinde tsk personelinin ve kurumun onuruna ve itibarına zarar verdiğini de eklemelisin.

Nakloviras
Aday Memur
20 Ağustos 2019 09:37

Sonuna kadar katılıyorum. Uzman Erbaşlar için Ortaokul mezunu, Astsubaylar için Lise mezunu tamamen felaket oldu. Nerede gereksiz insan var eli ayağı tutan, hepsi devletin personeli olmuş.

istiglaltr
Kapalı
26 Ağustos 2019 23:57

Muvazzaf subay adayıyım ben de. Öyle boştan boşluktan değil, harbi adayım ama. Şuradaki tartışmayı okuyunca utandım, inanın.

Aile içindeki meseleyi millete yayan subay. Ona milletin içinde küfreden astsubay. Yakışmıyor. Gerçekten yakışmıyor.

Bildiğim kadarı ile astlarının sorunlarını, sıkıntılarını takip etmek, bunlara çözüm üretmek, iç hizmet kanunuyla sana verilen görevlerden birisi konuyu açan komutanım.

Bunu yapmak senin görevin değilse, görevi bu olan kişilere bu durumu iletmen görevin.

İKK kapsamında burada subay olduğunu belirtmen de doğru değil.

Hoş, TSK'da hiçbir şey eskisi gibi değil sanki.

Bir emekli başçavuş torunu olarak, jandarma başçavuşu olduğunu söyleyen üyenin küfürlerini okuyunca şok oldum. Vatandaşın okuyabileceği bir ortamda alenen üstüne küfreden bir astın da ACK'da yeri vardır diye düşünüyorum.

Olmasa bile, kurumun itibarını zedeleyecek davranışlardan uzak durmanız gerekli, rütbesi kıdemi kademesi sınıfı fark etmeksizin, hepinizin, hepimizin.

Her ne kadar ben de 6 ayda subay çıkacaksam da "6 ayda subay olunmaz" diye bas bas bağıranlardanım. Bağırmakta da haklıyım sanki.

Hadi ben savaşçı ruh, inatçı kişilik, erken olgunlaşma, liderlik vasfı falan filan derken bir şekilde yırtıyorum ama buna sahip olmayıp mecburiyetten bu işe girenler nasıl yırtacak, ne yapacak, hiç bilmiyorum.

Toplam 47 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi