Editörler : E.Kayı Han
16 Mayıs 2019 18:34

FETÖ Davalarında adalet istiyoruz adalet !!!

ülkede adalet bir bayan isminden ibaret kalmasın istiyoruz, hakime benim kimse ile çekilmiş fotoğrafım yok diyorum sen geç onları diyor bu mu adalet bu mu eşitlik bu mu insan hakları , hakim ve savcılar elini vicdanına koymalı suçsuz günahsız o kadar insan var ki onların vebali çok büyük, adalet yerini tam bulsun suçlu suçsuz açığa çıksın, suç teşkil eden bir faaliyet yok ise bırakın terör örgütü üyesi ilan etmeyi milleti..... söylenecek çok söz var ama dinleyecek kimse yok..


3506D
Memur
16 Mayıs 2019 21:18

çok haklısınız sonuna kadar destekliyorum bizimde sesimizi duydunlar eften püften sebeplerle bizleri lekeliyorlar zamanımızı çalıyorlar psikolojimizi altüst ediyorlar.yeter artık demek istiyorum


3506D
Memur
17 Mayıs 2019 21:56

Sanirim baska kimse adalet istemiyor bu arada twitter da falan hic gundem olmadi bukadar mi sindirildik yazik bizlere

muratgun922
Genel Müdür
19 Mayıs 2019 02:15

TBMM nin önünde kendinizi benzin döküp yaksanız nafile. Bu ülke de adalet yokkkk. Türkiye Cumhuriyeti artık hukuk devleti olmaktan çıkmıştır. Artık tepkilerinizi sandığa gittiğinizde göstereceksiniz. Dini inancı, sağı solu bırakıp gerçekten adaletli davranacağına inandığınız bir siyasiye bir şans tanıyacaksınız ben 9 yıldır yapmadığım kalmadı maddi manevi çöktüm, tek suçum fetullah gülen e bu ülkenin cumhurbaşkanı, adalet bakanı, iç işleri bakanı, başbakanı vs. hocaefendi derken ben vatanhaini şerefsiz dedim diye başıma gelmeyen kalmadı. Bekir Bozdağ'ın imzası ile sırf fetullah gülen e hakaret ettim diye ihraç edildim. Şimdi bekir çıkmış fetö fetö diye bağırıyor,

Önce kendi pisliklerini temizleyecekler, fetullah gülen denen yaratığa hocaefendi deyip kamunun her kesimine çöreklenmelerine izin verdikleri için kendileri cezalarını çekecek ondan sonra başkalarına hesap soracaklar.


EBUELENSARİ
Aday Memur
19 Mayıs 2019 13:22

sindirim olayı değil olay. bu ülkede sesi çıkan cezaevine gidiyor korkuyor millet. ama artık şunu söylüyorum zindana da atsanız müebbet de verseniz korkmuyorum. artık korkarak yaşamaktan ise ölmeyi tercih ederim ama zulüm karşısında sesiz kalmam.
3506D, 5 yıl önce
Sanirim baska kimse adalet istemiyor bu arada twitter da falan hic gundem olmadi bukadar mi sindirildik yazik bizlere
Toplam 4 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi