«607608609610611612613614615616617618619

strtrts
Aday Memur
11 Ocak 2026 04:17

Yok gerçekten ben ne avukatım ne banka personeliyim, emniyet personeliyim, icralıl durumlarım vardı, şu an bayağı bir planlamaya soktum işletimi, darısı diğerlerine, sen o dilekçeyle yüzlerce kişi diyorsunya, gerçekten bu dilekçeyi yazan be hayrını gören 2. Bir kişi daha varmı
mirzaekinc, 2 hafta önce
Bu matbu dilekçeler ile Yüzlerce dosya iptali yaptık, Hukuki haklarınızı araştırın,olumsuz yazan,yaygara koparan, olumsuz yazan hesaplar banka görevlileri ya da avukatlarıdır.Uyanık olun,pes etmeyin,resmi tefecilik yapan Özel ya da Kamu Bankalarına diz çökmeyin.

kaybedenlerkulubu
Aday Memur
11 Ocak 2026 07:45

Ben itiraz ettim benzer oranlarda faiz kararı verdi mahkeme

antigliadin, 2 hafta önce

Arkadaşlar şimdi tebligat geldi sarı banka icra başlatmış faiz oranı yıllık yüzde 56 itiraz edeyim mi bu baya yüksek bir faiz oranı yasal faiz oranı 24 değil mi bu konuda yardımcı olacak meslektaş var mı

sdtmtl
Aday Memur
11 Ocak 2026 10:55

Onlar mı aradı sen mi aradın kaçıncı gündeydi kardeşim
strtrts, 1 hafta önce
Benimde 3 e yakındı 60 ay yapmadılar, ancak faiz silerek 48 ay yapılandırdım. Fazi oranım çok komik bir rakam.

İstanbullu100
Aday Memur
11 Ocak 2026 14:32

Mahkeme süreci kaç ay sürdü ayrıca itiraz edince icra durdu mu ? maaştan mahkeme sonunda mı kesmeye başladı

kaybedenlerkulubu, 1 hafta önce

İstanbullu100
Aday Memur
11 Ocak 2026 14:33

Siz mi aradınız onlar mı size ulaştı ayrıca kaçıncı günde yaptılar bunu?

strtrts, 1 hafta önce
Benimde 3 e yakındı 60 ay yapmadılar, ancak faiz silerek 48 ay yapılandırdım. Fazi oranım çok komik bir rakam.

sdtmtl
Aday Memur
11 Ocak 2026 15:47

Kardeşim ek hesapta varmydı hepsini mi yapılandırdılar bilgi verebilirmisin
strtrts, 1 hafta önce
Yok gerçekten ben ne avukatım ne banka personeliyim, emniyet personeliyim, icralıl durumlarım vardı, şu an bayağı bir planlamaya soktum işletimi, darısı diğerlerine, sen o dilekçeyle yüzlerce kişi diyorsunya, gerçekten bu dilekçeyi yazan be hayrını gören 2. Bir kişi daha varmı

sdtmtl
Aday Memur
11 Ocak 2026 15:52

Arkadaşlar vakıftan kredileri yapılandırıyor ama ek hesabı yapılandırmıyor ek hesap yapılandırma var mı ne yapmam lazm bir akıl vercek varmı

profenid
Aday Memur
11 Ocak 2026 16:58

Nkolay'dan yapılandırma yapabilen oldu mu hiç?

Enginpol
Aday Memur
11 Ocak 2026 17:41

kaç ay
sdtmtl, 1 hafta önce
Arkadaşlar vakıftan kredileri yapılandırıyor ama ek hesabı yapılandırmıyor ek hesap yapılandırma var mı ne yapmam lazm bir akıl vercek varmı

sdtmtl
Aday Memur
11 Ocak 2026 17:42

36 ay yapıyor ama ek hesabı yapmıyor yapan var mı ek hesap kredi beraber

Tamer123
Aday Memur
11 Ocak 2026 20:05

Maaş bankasının grliri sabit bir memura ödeme gücünün çok üstünde kmh açıp borca teşvik edip sonra yapılandırmaması konusunda bir mevzuat aykırılığı yok mu sizce

sdtmtl
Aday Memur
11 Ocak 2026 21:42

Var zaten de harcama dycek adam sana bu kmh ve kredi beraber yapılandıran yokmu
Tamer123, 1 hafta önce

Maaş bankasının grliri sabit bir memura ödeme gücünün çok üstünde kmh açıp borca teşvik edip sonra yapılandırmaması konusunda bir mevzuat aykırılığı yok mu sizce

11 Ocak 2026 22:07

İcra dairesi, İcra ve İflas Kanunu'nun emredici hükümlerini uygular; takdir yetkisi yoktur, yargılama yapmaz. Alacaklının talebiyle takip başlatılması İİK m.58 gereğidir. Borçlunun, ödeme emrine yasal süresi içinde itiraz etmesi halinde, İİK m.66 uyarınca takip kendiliğinden durur. Bu noktada icra dairesinin "kabul etmeme" gibi bir yetkisi yoktur. Uyuşmazlığın çözüm yeri icra dairesi değil, icra mahkemesidir. İtirazın kaldırılması veya iptali ancak mahkeme kararıyla mümkündür
strtrts, 1 hafta önce
11 Ocak 2026 22:10

İcra dairesi, İcra ve İflas Kanunu'nun emredici hükümlerini uygular; takdir yetkisi yoktur, yargılama yapmaz. Alacaklının talebiyle takip başlatılması gereğidir. Borçlunun, ödeme emrine yasal süresi içinde itiraz etmesi halinde,uyarınca takip kendiliğinden durur. Bu noktada icra dairesinin "kabul etmeme" gibi bir yetkisi yoktur. Uyuşmazlığın çözüm yeri icra dairesi değil, icra mahkemesidir. İtirazın kaldırılması veya iptali ancak mahkeme kararıyla mümkündür
strtrts, 1 hafta önce

minoz
Şube Müdürü
11 Ocak 2026 22:46

N kolay sen arasan da şubeye de gitsen yapmıyor.

O kendisi uygun görürse teklifini sunuyor ancak.

Ha, bir kez kesin arayıp kendisi yapıyor.

Ama İkinci veya üçüncü yapılandırma için arada en az bir taksit ödemiş olmanı bekliyor.

profenid, 1 hafta önce

Nkolay'dan yapılandırma yapabilen oldu mu hiç?

sdtmtl
Aday Memur
11 Ocak 2026 23:03

Arkadaşlar cevap verecek yokmu yapılandıran varmı kredi ve ek hesabı kaçtan yaptılar ve kaç aylık vade
sdtmtl, 1 hafta önce
36 ay yapıyor ama ek hesabı yapmıyor yapan var mı ek hesap kredi beraber

İşlerkesat
Aday Memur
12 Ocak 2026 00:10

Bendedebir dosya 51 bir dosya 56 oran ona göre karşılaştırın

kaybedenlerkulubu, 1 hafta önce

İşlerkesat
Aday Memur
12 Ocak 2026 00:14

Bunu bende merak ettim ilk sayfalardan itibaren okumusumdur. Burda denk gelmediğimiz cevaplar var . İtiraz ettiğimiz oran kaçtı ,mahkeme kaça düşürdü , mahkeme masrafları guncel ne tuttu , sure olarak ne kadar sürdü icra ne kadar durdu , cevaplarsanız sevınırız devrem saygılarımla

İstanbullu100, 1 hafta önce

Mahkeme süreci kaç ay sürdü ayrıca itiraz edince icra durdu mu ? maaştan mahkeme sonunda mı kesmeye başladı

POLİS 19
Aday Memur
12 Ocak 2026 01:47

Beni aradı sarı banka 1850 milyon borç vardı 300 bin yatır 36 ay yapılandıralım dediler bende param yok dedim tamam o zaman avukata devredeceğiz dediler ve ettiler hemen ihtiyati haciz çıkarmışlar bende tüm borca itiraz ettim arabulucu atamışlar arabulucu ödeyebilecekmisin dedi bende ödeyecek durumum yok şuan dedim birde itirazın iptali davası açmış avukat, toplamda borç diğer bankalar ile birlikte 3 milyon üzernde, sizinkini nasıl yaptılar sarı banka ise eğer

strtrts, 1 hafta önce

tekgöz
Daire Başkanı
12 Ocak 2026 08:58

Arkadaşlar vakıfbank kredileri nisan ayına kadar erteliyor bilginiz olsun. Ek hesabı bilmiyorum.

Toplam 12375 mesaj
«607608609610611612613614615616617618619

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi