Selamlar benim de 2015 mart alan ; Dil 2015 mart alan dışı ; Dil3 fişlemedeki diğer yerler boş mahkemeden 3 ay önce beraat aldım hayırlısı bakalım sizin diğer kısımlar boşmu para verme öğretmeni falan saçma sapan yerler var ya
Selamlar benim de 2015 mart alan ; Dil 2015 mart alan dışı ; Dil3 fişlemedeki diğer yerler boş mahkemeden 3 ay önce beraat aldım hayırlısı bakalım sizin diğer kısımlar boşmu para verme öğretmeni falan saçma sapan yerler var ya Axipolis81, 6 ay önce - Alıntıya git
Sayfa hayırlı olsun kodlama dil ocak 2019 takipsizlik ohal inceleme komisyonu inceleme devam.
Sayfa hayırlı olsun kodlama dil ocak 2019 takipsizlik ohal inceleme komisyonu inceleme devam. joak06, 6 ay önce - Alıntıya git
Sadece dil (1 2 3) yok başka kodlama yok bakalım bekliyorum komisyon ne karar verecek.
Sadece dil (1 2 3) yok başka kodlama yok bakalım bekliyorum komisyon ne karar verecek. joak06, 6 ay önce - Alıntıya git
Aynı durumdayız senin khk kaç kardeşim? ÖzelHarekat_61, 6 ay önce - Alıntıya git
Devrem hayırlı olsun sayfamız bu sayfayı canlı tutmaya çalışalım emsal kararlar olur burdan paylaşalım. Rabbim masum olan tüm gardaşlarımın yar ve yardımcısı olsun.Bende de dil kodu yazıyor sadece dil güncel listede de öyle yazıyor derece 2 ye 0 yazmışlar hakkında bilgi bulunmayan personel diye. Bakalım 10. ayda mahkeme var askerden tezkereyi alacağım gün tabi ölmezsek Türk1453, 6 ay önce - Alıntıya git
Kardeşim dediğim gibi kodlaması ad ve dil olan şimdiye kadar gördüğüm herkes ya takipsizlik ya beraat aldı bu kodlamalardan olup da ceza alan görmedim yüzde 90 beraat edersin zaten kodlama hariç birşey olmasa takipsizlik alırdın yan delillerden dolayı dava acmıslar ÖzelHarekat_61, 6 ay önce - Alıntıya git
Devrem senin khk hangisiydi Türk1453, 6 ay önce - Alıntıya git
679 kardesim ÖzelHarekat_61, 6 ay önce - Alıntıya git
Devrem benim kod da dil 701 il 06 bizim Bi devre vardı 06 dan takipsizlik aldı kodu da onun dildi geçenlerde gözaltı yaptılar kodunu ea demişler Baska savcı gözaltı altına almış hayret ettim asi0603, 6 ay önce - Alıntıya git
Takipsizliği ne zaman almış sd kart çıkmadan öncemi cıktıktan sonramı bide çift kodlama olabiliyor ilk kodlama ea sonraki kodlamasımı dil??????
Bide sen gözaltınamı alındın diğer sayfada ankarad ihraç olan herkesi göz altına alacaklar demişsin peyder pey ?????
Bide sen gözaltınamı alındın diğer sayfada ankarad ihraç olan herkesi göz altına alacaklar demişsin peyder pey ????? joak06, 6 ay önce - Alıntıya git
Çalıştığım karakolda Bi arkadasım vardı beraber takipsizlik almıştık kodu dildi geçen gördüm gözaltı yapmışlar Bu, savcı Baska dedi şasırdım gelirse yazar buraya asi0603, 6 ay önce - Alıntıya git
Beraber takipsizlik aldık derken aynı dosyadamıydınız ????
bu kodlaması hangisi baz alınıyor benim güncel lisede 2015 Mart alan ea alan kısmında dil kodlaması var diğer ofis etüt boş mahkemem var positivty, 6 ay önce - Alıntıya git
Benim dediğim bu ea dan mahkeme açmışlar . genel olarak paylaşılan kararlara baktığımızda beraat olur.
Beraber takipsizlik aldık derken aynı dosyadamıydınız ???? joak06, 6 ay önce - Alıntıya git
Benim dediğim bu ea dan mahkeme açmışlar . genel olarak paylaşılan kararlara baktığımızda beraat olur. joak06, 6 ay önce - Alıntıya git