merhaba ıyı gunler
bırsey sormak ısıyorum sıze , eşim paramedik bölümü mezunu suanda cesitli
üniversitelerin 4/b sözleşmeli personel alımları oluyor biz bunlara başvuru yapacaz
fakat aklımıza takılan bırkac sey var bunlar ; kendı bulundugumuz ıl dısındakı
üniversiteye 4/b li olarak atanırsa becayiş yapma hakkı yada kendı bulundugumuz
ildekı unıversıteye geçme durumu ( eş durumundan) olabılıyormu acıklarsanız
sevınırım. şimdiden tesekurler.
Kurum: Devlet Su İşleri Unvan: İnşaat Mühendisi (4B) Çalıştığı İl: Şanlıurfa(Merkez) Atanmak İstediği yer: Adana, Osmaniye, Mersin, Kahramanmaraş GecelerinYargıcı1453, 2 yıl önce - Alıntıya git
Kurum: Devlet Su İşleri
Unvan: İnşaat Mühendisi (4B)
Çalıştığı İl: Şanlıurfa(Merkez)
Atanmak İstediği yer: Adana, Osmaniye, Mersin, Kahramanmaraş
SAĞLIK BAKANLIĞI SOSYAL ÇALIŞMACI EDİRNE
FARKLI KURUMLAR ARASI BECAYİŞ YOK. AYNI BAKANLIK AYNI ÜNVAN OLMALI VE BİR YILINIZI DOLDURMALISINIZ.
çalışılan yer : Adana Adliyesi
istenilen yer : Osmaniye Adliyesi
4/B Zabıt Katibi
Ünvan: Büro Personeli
Ünvan: Büro Personeli Çalışılan Yer: Kahramanmaraş İşkur İl Md. İstenilen Yer: Adana
Kurum : Tarım ve Orman Bakanlığı
Ünvan: Şoför 4B
Çalıştığı yer : Mersin Mut
İstenilen yer : Diyarbakır ve çevre iller
Merhaba. İstanbul Anadolu yakasında 4Bli nüfus memuruyum. Anadolu yakası verilir, Adana, Mersin, Kayseri, Osmaniye, Hatay, Kayseri, Niğde, Sivas il ve ilçeleri alınır. Onder010101, 1 yıl önce - Alıntıya git
Merhaba. İstanbul Anadolu yakasında 4Bli nüfus memuruyum. Anadolu yakası verilir, Adana, Mersin, Kayseri, Osmaniye, Hatay, Kayseri, Niğde, Sivas il ve ilçeleri alınır.
merhaba istanbul da hangi semt hatay düşünürseniz bende
merak ettiğim bir şey var cevaplarsanız sevinirim kaymakamlık yazı işleri personeli sadece yazı işleri ve nüfus personeli ile mi becayiş yapabilir?
hatay kaymakamlık yazı işlerinden istanbul ankara mersin ya da büyükşehir olarak düşünebileceğim illerden becayiş isityorum
Kurum:Dsi
Ünvan:4b harita Mühendisi
Gitmek istediğim il:Malatya
Bulunduğum il:Adana
Eş durumundan dolayı geçmek istiyorum
Ordu merkezde 4/B sözleşmeli spor eğitim uzmanıyım. Ordu Merkez verilir Ankara öncelikli olarak İç Anadolu, Ege Bölgesi ve Akdeniz Bölgesi illeri değerlendirilir. ddctvart, 1 yıl önce - Alıntıya git
Ordu merkezde 4/B sözleşmeli spor eğitim uzmanıyım. Ordu Merkez verilir Ankara öncelikli olarak İç Anadolu, Ege Bölgesi ve Akdeniz Bölgesi illeri değerlendirilir.
güncel
Görev Yaptığım Kurum Tarım ve Orman Bakanlığı
Görev Yaptığım İl MERSİN/Mezitli
4/B Mühendis ( Peyzaj Mimarı )
Gitmek istediği yer Hatay İlçeleri
TARIM VE ORMAN BAKANLIĞI
KURUM:TARIM VE ORMAN BAKANLIĞI
ÜNVANI:4/B ZİRAAT MÜHENDİSİ
ÇALIŞTIĞI YER:ORDU
GİTMEK İSTEDİĞİ YER:KONYA,KARAMAN,NİĞDE,AKSARAY VE ÇEVRE İLLER
İLETİŞİM: y.e_92@hotmail.com
Benim 1 yılım henüz dolmadı ama yine yazmak istedim belki benim gibi olan arkadaşlar vardır en azından birbirimizden haberimiz olur. Kurumum Dsi Adana 6. Bölge Müdürlüğü 4Bli İnşaat mühendisi Geçmek istediğim yer: Diyarbakır Dsi doganipek21, 11 ay önce - Alıntıya git
Beni unutma hocam, aklının bir köşesinde bulunsun, şaka bir yana :), daha önce buraya yazmışsın yeni gördüm. Hakkında hayırlısı olsun :)