Editörler : Lanet
«363738394041424344454647»

memuristann
Memur
14 Kasım 2022 12:36

Güncel

memuristann, 3 yıl önce

Kurum : Orman Genel Müdürlüğü

Unvan : 4B Büro Personeli

Çalıştığı il : Ankara/Merkez

Gitmek istediğim il : Adana/Merkez

17 Kasım 2022 23:05

Hayır. Aynı sınıfta olması yeterli. Teknik hizmetler sınıfındaki herkesle becayiş yaparsınız.

hasan den, 4 yıl önce

Arkadaslar ben bir konu hakkinda bilgi almak istiyorum harita muhendisi olarak ayni brans ile mi becayis yapmak zorundayiz

Lifetruk
Aday Memur
19 Kasım 2022 07:16

İstanbul üniversitesi nde 4b sözleşmeli destek personeli olarak çalışmaktayım becayis yapmak istiyorum İstenilen il : Ankara herhangi bir kurum yada üniversite dönen olursa çok iyi olur !!!!!!!!

Özbilir
Aday Memur
01 Aralık 2022 20:04

İçişleri bakanlığı valilikte eşim çalisiyor destek personeli olarak 4bli becayis olarak Kayseri'ye gitmek istiyoruz ben Kayseri'de özel sektör de işçi olarak çalışıyorum Nevşehir e gelmek isteyen varsa ulaşsın 5335784635

Vetüldeş
Aday Memur
01 Aralık 2022 22:51

Tarım ve orman bakanlığı 4/a veteriner hekim İstanbul Verilir Tekirdağ alınır

Bulutank18
Aday Memur
02 Aralık 2022 17:54

İzmir'de sivil memur ağaç işleri teknisyeniyim ( marangoz). Ankara'dan becayiş yapmak istiyorum yardımcı olabilecek biri varsa nakliye ücretine destek olurum lütfen okuyan arkadaşlar etrafınızda varsa tanıdığınız sorabilirseniz çok sevinirim Allah razı olsun.

Parabelli61
Aday Memur
18 Aralık 2022 13:02

Kardeşim Buradaysan bana cevap yazarmısın
KG1453, 3 yıl önce
Özelden yazarmısınız rica etsem

Parabelli61
Aday Memur
18 Aralık 2022 13:04

GÜNCELLLLLLL
Parabelli61, 3 yıl önce
ÇALIŞILAN YER ISTANBUL SGK ÖZEL GÜVENLİK VE KORUMA GITMEK İSTENİLEN YER TRABZON RIZE ARTVİN GIRESUN SAMSUN GÜMÜŞHANE SGK KURUMLARINDAN HERHANGI BİRİ

berathasbex
Kapalı
20 Aralık 2022 11:04

Kurum : Orman Genel Müdürlüğü

Unvan : 4B Büro Personeli

Çalıştığı il : Kastamonu/Bozkurt

Gitmek istediğim il : Sivas/Herhangi bir ilçe veya merkez

retubo
Aday Memur
21 Aralık 2022 09:49

Merhaba hocam geçiş yapabildiniz mi?

gmzgll, 4 yıl önce

Kurum: Kültür ve Turizm Bakanlığı (TTK)

Unvan: Müze Araştırmacısı

Çalıştığı İl: Ankara (Çankaya)

Atanmak İstediği yer: Konya

Tayfun2048
Aday Memur
21 Aralık 2022 11:16

i

Tayfun2048
Aday Memur
21 Aralık 2022 11:18

Kurum : Isparta Uygulamalı Bilimler Üni Unvan Büro personeli Gitmek istediği yer : Denizli Paü

Ayşe3526
Aday Memur
24 Aralık 2022 14:56

Kurum: Çevre şehircilik bakanlığı Ünvan: 4B büro personeli Çalışılan Yer: Kütahya/ Gediz Simav tarafı İstenilen yer: Bilecik Eskişehir tarafı

Szlesmlimuhndis
Kapalı
25 Aralık 2022 13:14

Güncel
Szlesmlimuhndis, 3 yıl önce

Tarım ve orman bakanlığı 4-B ziraat mühendisi Yozgat'ta görev yapıyorum bulunduğum ilçe Kayseri'ye 1 saat Nevşehir'e 1.30 saat çalışma ortamı olarak çok iyi fakat ben ailevi durumlarimdan dolayı istiyorum İstenilen yerler Antalya, Burdur, Isparta,Afyon,Denizli maddi istek karşılanacaktır.

dmrr06
Aday Memur
25 Aralık 2022 18:19

Arkadaşlar kadroya geçersek becayiş hakkı elimizden alınma gibi bir durum olur mu. Yoksa bir yılımız dolduğu zaman aynı ünvana sahip kişi ile yer değiştirebilir miyiz. Birde son olarak becayiş kaç gün içinde gerçekleşiyor şimdiden herkese teşekkür ederim
Szlesmlimuhndis, 2 yıl önce
Güncel
26 Aralık 2022 09:31

Daha çok becayiş olarak bilinen memurların karşılıklı yer değiştirmesi ile ilgili olarak Devlet Memurları Kanununun 73.maddesinde, "Aynı Kurumun başka başka yerlerde bulunan aynı sınıftaki memurları, karşılıklı olarak yer değiştirme suretiyle atanmalarını isteyebilirler. Bu isteğin yerine getirilmesi atamaya yetkili amirlerince uygun bulunmasına bağlıdır." denilmektedir.

Madde hükmüne göre memurların karşılıklı yer değiştirebilmesi için memurların her ikisinin de aynı kurumda çalışıyor olması, her iki memurun da aynı hizmet sınıfında olması, her iki memurun da karşılıklı yer değişikliği için talepte bulunması ve bu taleplerin atamaya yetkili amir tarafından kabul edilmesi gerekmektedir. Memurlar bakımından aynı unvanda bulunma şartı aranmamaktadır. Buna göre öğrenim durumu ne olursa olsun aynı hizmet sınıfında bulunmak kaydıyla farklı unvandaki memurlar bile karşılıklı yer değiştirebilecektir.

26 Aralık 2022 09:33

sözleşmeli personel bakımından becayiş yapmak isteyen personelin görev yaptığı yerde fiilen bir yıl çalışmış olması, aynı unvana sahip olması, 4 Sayılı Cetvelde aynı unvan olsa bile hizmete alınmada farklı öğrenim şartı öngörülmüş ise (ziraat mühendisi, gıda mühendisi gibi) öğrenim durumlarının da aynı olması gerektiğini, aynı kıdeme sahip olma koşulu getirilemeyeceğini, bütün koşullar sağlansa bile talebin gerçekleşmesinin sözleşmeli personel için kurumun takdirine, memurlar bakımından atamaya yetkili amirin onayına bağlı

Se.Efe. ege
Kapalı
26 Aralık 2022 10:30

Büro personeli belikesir kültür turizm müdürlüğü. İstediğim şehir Manisa

esra deniz
Aday Memur
27 Aralık 2022 15:02

Siirtten ankaraya gelmek isteyen var mı?

Plnc
Aday Memur
03 Ocak 2023 22:42

..

Plnc, 3 yıl önce

Kurum: Çevre ve Şehircilik Bakanlığı

Unvan: Şehir Plancısı-4B

Çalıştığı İl: Afyonkarahisar Merkez

Atanmak İstediği yer: Ankara, Kırıkkale

Toplam 966 mesaj
«363738394041424344454647»

Çok Yazılan Konular