Dershane sizi çalışmaya teşvik edecektir,siz yeter ki uyumlu olun,günlük çalışmanızı eksik etmeyin,birebir etüt Hocalarınızı sistemli takip edin başarı gelecektir eminim.Kuzey Akademi ile kardeşim bu sene şükür net yaptı. poyrazadaliii, 5 ay önce - Alıntıya git
Dershane sizi çalışmaya teşvik edecektir,siz yeter ki uyumlu olun,günlük çalışmanızı eksik etmeyin,birebir etüt Hocalarınızı sistemli takip edin başarı gelecektir eminim.Kuzey Akademi ile kardeşim bu sene şükür net yaptı.
Aklımdasınız ve sizi ekleyeceğim,sorularım olursa inşallah soracağım:) İstanbul mu? Ankara mı? yazayım sizce. kirazefranurkiraz, 5 ay önce - Alıntıya git
Aklımdasınız ve sizi ekleyeceğim,sorularım olursa inşallah soracağım:) İstanbul mu? Ankara mı? yazayım sizce.
Harita Mühendisliğinin puanları düşer mi hesaplamalarda 290 civarı puanım çıkıyor gelir mi acaba
Diğer arkadaşa da aynısını söyledim. Dgs hukuk için ankara mı istanbul mu tarzı seçenekler büyük lüks.. yani seçmek size kalacaksa için ilk 50 ye hadi olmadı ilk 100e girmenizlazım. Giremezseniz neresi olursa kabul edip yazmanız gerekiyor. Merak ettiğiniz bir şey olursa cevaplarım.. başarılar.. Camunas, 5 ay önce - Alıntıya git
DGS için faydalı bilgiler vermeniz ve arkadaşlarla ilgilenmeniz büyük bir nezaket,kendi adıma teşekürler.Hedefiniz ne kadar yüksek olursa netinizde o kadar iyi olur.
değerli arkadaşlar bu hesaplara itibat etmeyin bu sınavdan 100 net çıkartacak hiç kimse dersaneye falan gitmez. 100 ve üzeri net yapan 30 kişiyi geçmez bu sınavlarda bunlarda ya doktor ya mühendis ya mat. öğrt. yada asker olur genelde de dershane kapısının önünden de geçmezler ahkalin, 5 ay önce - Alıntıya git
Benim birçok tanıdığım Bu dönem Kuzey Akademi ile 90 ve üstü net çıkardı bir iki kişi 85 net dedi.Çalışınca ve günlük çalışmalarınızı aksatmassanız 90 üstü rahat bu sınavda çıkar.Kolay değil tabi ama yıllık neredeyse 50000 üstü soru çözen tanıdıklarım var.
2020İçin bende erken kaydımı oldum:) İnşallah 100 e yakın ve üstü net hedefliyorum.Bu dönem arkadaşlarımın netleri genelde 90 üstü çoğu arkadaşım çok mutlu ve büyük bir yükü üzerlerinden attılar.Kuzey Akademi Ankara için gidilebilecek çok sistemli bir dershane gerçekten. kirazefranurkiraz, 5 ay önce - Alıntıya git
2020İçin bende erken kaydımı oldum:) İnşallah 100 e yakın ve üstü net hedefliyorum.Bu dönem arkadaşlarımın netleri genelde 90 üstü çoğu arkadaşım çok mutlu ve büyük bir yükü üzerlerinden attılar.Kuzey Akademi Ankara için gidilebilecek çok sistemli bir dershane gerçekten.
Hedefinizi en yüksekte tutmak sizi motive eder ve yazdığınız neti inşallah yakalarsınız.Ben 2017 yılında Kuzey Akademi ile istediğim netleri ve ünv. şükür kavuşmuştum,darısı sana olsun tatlım.
Benim birçok tanıdığım Bu dönem Kuzey Akademi ile 90 ve üstü net çıkardı bir iki kişi 85 net dedi.Çalışınca ve günlük çalışmalarınızı aksatmassanız 90 üstü rahat bu sınavda çıkar.Kolay değil tabi ama yıllık neredeyse 50000 üstü soru çözen tanıdıklarım var. damlaberen57, 5 ay önce - Alıntıya git
Net sayılarına çok takılmam ama istediğiniz bölüm için kaliteli bir dershane şart derim.İstediğiniz başarıyı çalışarak yakalayabilmeniz için iyi hoca,birebir etüt,bol soru,deneme kampı ve bol soru ,kaliteli yayınlar lazım.85 net yeterse sizin olsun,90-95 vb..... artık size kalmış.
DGS için faydalı bilgiler vermeniz ve arkadaşlarla ilgilenmeniz büyük bir nezaket,kendi adıma teşekürler.Hedefiniz ne kadar yüksek olursa netinizde o kadar iyi olur. damlaberen57, 5 ay önce - Alıntıya git
Arkadaşlar 55/5 Türkçe 25/3 mat ile devlet hukuk gelme ihtimali nedir?
Arkadaşlar 55/5 Türkçe 25/3 mat ile devlet hukuk gelme ihtimali nedir? Ysfhukuk, 5 ay önce - Alıntıya git
Obp 73
Bugün Ankarada 2-3 arkadaşımla görüştüm ve netleri ister inanın ,ister inanmayın 90-95 üstü..Kuzey Akademiyi giden arkadaşlarımdı,dershane kaliteli ve sistemli bir yer ,bu dönemde bile dershaneye kayıt olan birçok arkadaşım oldu.
Bugün Ankarada 2-3 arkadaşımla görüştüm ve netleri ister inanın ,ister inanmayın 90-95 üstü..Kuzey Akademiyi giden arkadaşlarımdı,dershane kaliteli ve sistemli bir yer ,bu dönemde bile dershaneye kayıt olan birçok arkadaşım oldu. nilceylin34, 5 ay önce - Alıntıya git
Ben bu dönem kardeşimi yazdırmıştım ve orta halli bir öğrenciydi,Hocaların desteği,birebir etüt çalışmaları,dershanenin disiplini ile çok şükür çok iyi bir netle sınavını tamamladı.Benim eskiden bildiğim ve tanıdığım Hocalarım vardı ve sağ olsunlar hem kardeşimi hemde arkadaşlarına desteğini unutamam.Dershanelerle görüşmeden asla karar vermeyin.
Net sayılarına çok takılmam ama istediğiniz bölüm için kaliteli bir dershane şart derim.İstediğiniz başarıyı çalışarak yakalayabilmeniz için iyi hoca,birebir etüt,bol soru,deneme kampı ve bol soru ,kaliteli yayınlar lazım.85 net yeterse sizin olsun,90-95 vb..... artık size kalmış. karacauzmez, 5 ay önce - Alıntıya git
Bölümünüz ve gittiğiniz dershane kaliteli ise rehberlik yapılıyorsa Hocalarınızın ilgisi varsa,dershaneniz sistemli ise,kendi yayınları varsa size netinize ulaştırıyorsa sorun yoktur bence.
Obp 73 Ysfhukuk, 5 ay önce - Alıntıya git
Hedefinizi en yüksekte tutmak sizi motive eder ve yazdığınız neti inşallah yakalarsınız.Ben 2017 yılında Kuzey Akademi ile istediğim netleri ve ünv. şükür kavuşmuştum,darısı sana olsun tatlım. damlaberen57, 5 ay önce - Alıntıya git
arkadaşlar bunlar geçen yıl da her başlık altında reklam yapıp duruyordu. site kurallarına aykırı değil mi bu? şikayet edin de kurtulalım şunlardan. insanları yanıltmaktan başka bir şey yaptıkları yok.
arkadaşlar bunlar geçen yıl da her başlık altında reklam yapıp duruyordu. site kurallarına aykırı değil mi bu? şikayet edin de kurtulalım şunlardan. insanları yanıltmaktan başka bir şey yaptıkları yok. info-officer, 5 ay önce - Alıntıya git
şikayet değil de ben birkaç kez doğrudan küfür ettim, uyarı aldım. artık hesabı kapattırmayı göze alıp ana-avrat kalaylayacam gibi duruyor, diğer arkadaşlardan şimdiden özür dilerim.
hayır 2017 de basarılı oldugunu beyan eden damlaberen57 nickli arkadas senin ne menfaatin var aradan 2 sene gecmiş üniye gitmişin ama hayatın olagan akısına aykırı olarak sene için de forumdaki tüm konuları takip edip dersane reklamı yapabilcek bir üniversite hayatın var ..bahsettiğin dersane sanırım burs verdi sana güzel reklam yapıyosun aferim sana .komiksiniz gercekten
hayır 2017 de basarılı oldugunu beyan eden damlaberen57 nickli arkadas senin ne menfaatin var aradan 2 sene gecmiş üniye gitmişin ama hayatın olagan akısına aykırı olarak sene için de forumdaki tüm konuları takip edip dersane reklamı yapabilcek bir üniversite hayatın var ..bahsettiğin dersane sanırım burs verdi sana güzel reklam yapıyosun aferim sana .komiksiniz gercekten mathebjk, 5 ay önce - Alıntıya git
Gönül borcu olabilir kolay mı? bir sınavı geride bırakmak insanların haytaları değişiyor...Dershanedeki Hocalarla gönül bağı kurmuştur.Sevincini ve vefa borcunu belki kendince ödüyordur.