okulların kapattıkları puanları net olarak bilemediğimiz için çıkarım yapmak çok zor hocam. Ama Kars Ağrı Ardahan Muş Bingöl Diyarbakır gibi şehirlere bakabilirsiniz bence. Hem şark görevini de aradan çıkarmış olursunuz. Gaziantepin yüksek diye biliyorum.
okulların kapattıkları puanları net olarak bilemediğimiz için çıkarım yapmak çok zor hocam. Ama Kars Ağrı Ardahan Muş Bingöl Diyarbakır gibi şehirlere bakabilirsiniz bence. Hem şark görevini de aradan çıkarmış olursunuz. Gaziantepin yüksek diye biliyorum.
filolojist , 6 yıl önce
Hocam cok haklisiniz 2. Bölge oldugundan bende pek ihtimal vermiyorum ama yinede sormak istedim . Peki hocam sadece 3. Bölgede mi gelir bana sıralama cok mu kötü sizce ? Aslında şunu sormak istiyorum bu sefer bati bölgeleri acilacak denildi gelme şanşı nedir ya da antepten gelir mi? Son sorumda illa dogu görevi yapmalı mıyız? Birbirmizi bilgilendirirsek sevinirim. Ben bu soruları soruyorum cunku atandigim yerde kalmak istiyorum hocalarim 4 sene sonra tayin dusunmuyorum. O yuzden orta halli bir yere gitmek istiyorum. 1367 sıralama ile bu mümkün mü sizce tahminen nereleri gelir?